Şimdi Ara

DÖVMEDEN ANLAYAN BİR BAKSIN. ((SS'Lİ))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan dört gün önce sol bileğime J.R.R. Tolkien dedenin 122. yaş günü dolayısıyla bir dövme yaptırdım Artist 1 hafta boyunca günde 5-6 defa bepathen sür ve iki gün boyunca su değdirme dedi. Hepsine dikkat ettim, saplantılı gibi bepathen sürmeyi ihmal etmedim. Fakat gelin görün ki dövmenin üzerinde çok küçük delikler, çizgiler ve genelinde bir hafif buruşma ve çatlaklık meydana geldi. Kabuk bağlama denilen olay bu mudur yoksa benim yanlış bakım uygulamam sonucunda dövme ciddi ciddi bozuluyor mu? Resim aşağıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shuffy -- 7 Ocak 2014; 18:38:25 >

• Bizim arkadastada böyle olmuştu. Helvasini yedik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değer mi yahu boyle bişey yapmışsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence dövme güzel duruyor dediğin şeyleri göremedim.Bilek bölgesi çok hareketli belki ondandır.Uygulamanda sıkıntı yok
  •  DÖVMEDEN ANLAYAN BİR BAKSIN. ((SS'Lİ))
  • kabuk her türlü bağlar. yakında geçer ama ufak ufak buruşukluklar kalması olağan dövmenin yerinden dolayı.

bak bunu geçen yaz yaptırdım bileğime bahsettiğin buruşukluklar hala var.

• Normal süreç sıkıntı yok. Hayırlı olsun. Zaman geçtik ce iyice oturacak.
  • eklem bölgesine yaptırdığın için olmuş. bileiğini büktüğünde buruşuyor..
  • Hımm, evet benim aklıma eklem bölgesi olayı gelmemişti. Teşekkürler yanıtlar için. ilk yapıldığında daha canlı duruyordu umarım bu tırtıklanma daha artmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.