Şimdi Ara

Dövme yaptırmanın yaş sınırı varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
25.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşım 18 den küçük dövme yaptırmak istiyorum yaş sınırı varmı dövme yaptırmanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dövme Yaptırmanın Yaş Sınırı Var mı?

Dövme yaptırmayı düşünen kişiler için yasal olarak belirlenmiş bir yaş sınırı olup olmadığı merak edilebilir.

Türkiye dahil olmak üzere birçok ülkede dövme yaptırmak için belirli bir yasal yaş sınırı bulunmamaktadır. Ancak, bazı dövme stüdyoları ve profesyoneller, reşit olmayanlara dövme yapmaktan kaçınabilirler.

Bunun nedeni, reşit olmayanların dövmenin uzun vadeli sonuçlarını tam olarak anlayamamaları ve ebeveynlerinin onayını alamamış olmalarıdır. Ayrıca, dövmelerin yasalara aykırı bir şekilde yapılması halinde stüdyoların ve profesyonellerin sorumlu tutulabileceği endişesi söz konusudur.

Bu nedenle, dövme yaptırmayı düşünen reşit olmayanların ebeveynlerinin veya yasal vasilerinin iznini almaları önerilir. Dövme yaptırmadan önce dövmenin kalıcı bir karar olduğunu ve sorumlu bir şekilde verilmesi gerektiğini unutmamalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • annen baban döver
  • Eski kız arkadaşım yaptırmış,ailesi de biliyor.Hatta kız facebook a fotosunu koydu,babası beğendi

• Asıl soru: Acıtır mı
  • hiç dövmesini göstermek için yırtınan ergen görmedin mi? 18 olman gerekmiyor illa. parayı ver yaptır
  • benim.kuzen 2004 de yaptirdi . 15 yasinda yani Ama avusturyadaydi yaptirdigi dovme ise boynunun soluna siyah kalici akrep dovmesiydi.. hala duruyor

• Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    O zaman ankarada dövme yaptılacak yerler diye konu açıyorum 1 sn.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet Yaşı 16 Olmalı mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bimin aystiisi kullanıcısına yanıt
    tm cnm bkliyrm
  • amerikada 18 yaşına kadar yasal değil, ya da aile izni lazım, türkiye işler nasıl işliyor bilmiyorum.
  • Dövmeciyim ve öyle bir sınır var.Kendi isteğimle ve bir baskı altında kalmadığına dair form imzalatıyoruz.Bu işi kaçak yapan insanlara(eğitim belgesi olmayanlar) yaptırabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bimin aystiisi kullanıcısına yanıt
    Sana noluyo olum ben açarım konuyu

• aile izniyle yapılabilir. resmi olmayan yollarla da yapılabilir
  • Vucut yapıyorum kollarım kalınlaşınc ave vucudüm büyüyünce sorun olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: mrwope

Dövmeciyim ve öyle bir sınır var.Kendi isteğimle ve bir baskı altında kalmadığına dair form imzalatıyoruz.Bu işi kaçak yapan insanlara(eğitim belgesi olmayanlar) yaptırabilirsin

Siz dövmelerinizi kim'e yaptırıyorsunuz? İstanbul'da temiz ve uygun fiyat'a önerebileceğiniz yer var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Social-Adam

Vucut yapıyorum kollarım kalınlaşınc ave vucudüm büyüyünce sorun olurmu

Vücut yaptıktan sonra tabiki sorun olmaz ama bırakırsan derinin sarkması gibi durum olursa dövme biçimini kaybedebilir.Gerçi hiç karşılaşmadım orası ayrı

• Tamam o zaman yaptırıyorum

• Kardiş bide abdest tutarmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

quote:

Orijinalden alıntı: mrwope

Dövmeciyim ve öyle bir sınır var.Kendi isteğimle ve bir baskı altında kalmadığına dair form imzalatıyoruz.Bu işi kaçak yapan insanlara(eğitim belgesi olmayanlar) yaptırabilirsin

Siz dövmelerinizi kim'e yaptırıyorsunuz? İstanbul'da temiz ve uygun fiyat'a önerebileceğiniz yer var mıdır?

Para sıkıntı değilse Tan abimi öneririm Tan caddeink.
    Siyah beyaz karakteristik istiyorsan kadiköy Anatolia tattoo
    Resul odabaş da iyidir sevdiğim abimdir.
    Golden arrow ekibi de çok iyi yapıyor
    maltepe Zapatista Tattoo hem uygun hem çok iyi.Tattoo convention da 3. olduk.Adımı söylersen bi kıyak geçebilir Alper abi
    Ucuz dövme yoktur.Ucuza yaptırdığınız dövmeyi kapattırmak için ya daha fazlasını harcarsınız, yada sürekli kapatırsınız o belgeyi çok karşılaştığımız durum... Yaptıracaksanız adam akıllı yerde ve azıcık paraya kıyın :) Dediğim yerler işinin ehli

• İyi bir dövme için ne kadarı gözden çıkarmam gerekiyor çok büyük bir dövme değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Social-Adam

Kardiş bide abdest tutarmı ?

Abdestte deri altı farz olduğundan sıkıntı olmaz.Nihat hatipoğlu nun videosu var bununla ilgili.Günah mı dersen orası ayrı bir boyut.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.