Şimdi Ara

Dövme yaptırmanın yaş sınırı varmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
25.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Social-Adam

İyi bir dövme için ne kadarı gözden çıkarmam gerekiyor çok büyük bir dövme değil

İstediğin şeyin boyutu detayı rengi işçiliği fiyatı belirler.Ve dövmeciden dövmeciye değişir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mrwope

quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

quote:

Orijinalden alıntı: mrwope

Dövmeciyim ve öyle bir sınır var.Kendi isteğimle ve bir baskı altında kalmadığına dair form imzalatıyoruz.Bu işi kaçak yapan insanlara(eğitim belgesi olmayanlar) yaptırabilirsin

Siz dövmelerinizi kim'e yaptırıyorsunuz? İstanbul'da temiz ve uygun fiyat'a önerebileceğiniz yer var mıdır?

Para sıkıntı değilse Tan abimi öneririm Tan caddeink.
    Siyah beyaz karakteristik istiyorsan kadiköy Anatolia tattoo
    Resul odabaş da iyidir sevdiğim abimdir.
    Golden arrow ekibi de çok iyi yapıyor
    maltepe Zapatista Tattoo hem uygun hem çok iyi.Tattoo convention da 3. olduk.Adımı söylersen bi kıyak geçebilir Alper abi
    Ucuz dövme yoktur.Ucuza yaptırdığınız dövmeyi kapattırmak için ya daha fazlasını harcarsınız, yada sürekli kapatırsınız o belgeyi çok karşılaştığımız durum... Yaptıracaksanız adam akıllı yerde ve azıcık paraya kıyın :) Dediğim yerler işinin ehli

Ben koluma şerit yaptırmak istiyorum. Kalın, düz siyah tam pazumun altına. Ama şuan için bekliyorum, zaman ilerledikçe biraz daha düşünüp belki yaptırırım usta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Social-Adam

1000 tlye iyi bir dövme yaptırabilirmiyim

Pek büyük olmamak kaydıyla çok iyi dövme yaptırırsın.Ömür boyu da seninle gider

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim sol omzumda Kobe ninkinin aynısından bir kral tacı var . yaklaşık 400-500arası bir fiyata yaptırmıştım . bir kağıt imzalıyorsun baskı altında olmadığının ile ilgili . 3gün su değmiyor oraya. duş almadım 3gün sadece yüzümü ve ayaklarımı falan yıkamıştım . acı olarak başta biraz yanıyor ama sonra geçiyor. zaten sürekli bakımını yapıyorsun yara zamanı. krem falan sürüyorsun.
    Intel Core i7 3770k @4.4GHz - Cooler Master Hyper 212 Evo - MSI Z77 MPower - Gigabyte GTX970 G1 Gaming 4GB - Corsair Vengeance 4x4 1866MHz CL9 16GB - Corsair Carbide 400R - Corsair RM 850 - Corsair 240GB Force GS SSD - Seagate Barracuda Surveillance 2TB - Asus 23.6" VN247H (1ms) - Logitech G710 - Logitech G600 - Logitech G230

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.