Şimdi Ara

Dövme yaptırıcam bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarz yapmaya karar verdim dövmede bir parçası cesaretimi toplarsam boynumun sol tarafına yaptırmak istiyorum nasıl sizce ?
     Dövme yaptırıcam bakar mısınız

• cilt kanseri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beels

cilt kanseri.

Yaşamak ömrü kısaltıyormuş haberin var mı ?
  • dövme tarzmı . kitap oku edebiyat yap tarzın olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dependet

quote:

cilt kanseri.

Hocam abartmayın , geçici yaptırsın ama kalıcı yapmasın bana kalırsa , sağlık çok önemli.

• bence kola daha çok yakışır ama sana kalmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu lastiğe bakar mısınız?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • boyna yaptırırsan %90 psikopat,manyak,serseri olarak görülür kız ayarlama potansiyelin %40 artıp aynı oranda toplumdaki sana olan bakış açısı düşer
  •  Dövme yaptırıcam bakar mısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlameSplasher -- 5 Eylül 2014; 2:49:13 >
  • quote:

quote:

quote:

cilt kanseri.

Hocam abartmayın , geçici yaptırsın ama kalıcı yapmasın bana kalırsa , sağlık çok önemli.

Bizim yediğimiz yumurtadan içtiğimiz süte kadar doğal sandığımız her şeyde katkı maddesi var . Sağlıklı olmak istiyorsanız yanlış yüzyılda doğmuşsunuz . Dövmeden çok çok daha zararlı şeyler var ve bunları göz ardı ediyorsunuz , misal : Şehirde yaşamak .

• Sensin bakar !
  • Kötü hocam.1-2 ay sonra pişman olacağın şeyler yapmamanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gareher

bence kola daha çok yakışır ama sana kalmış

kola resmi yaptırsın diyosun sandım
  • bi arkadaşımın kolunda görmüştüm. böyle alevli bişey yaptırmış tüm kolunu kaplıyordu. dövmenin olduğu yerlerde gözle görülür büyüklükte çatlaklar vardı. ve dövme şişmişti çok iğrenç bişey. bence yaptırma
  • Sırtına "BENİ YIKA" yazdır bence. Hem komik olur hemde karizma. Kızlar en çok karizmatik komedyenleri sever. Bu kıyağımıda unutma.
  • boyuna yapılmaz knak o abartma pek cahilmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gel Bak Ne Söylicem

Sırtına "BENİ YIKA" yazdır bence. Hem komik olur hemde karizma. Kızlar en çok karizmatik komedyenleri sever. Bu kıyağımıda unutma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

cilt kanseri.

Bizim yediğimiz yumurtadan içtiğimiz süte kadar doğal sandığımız her şeyde katkı maddesi var . Sağlıklı olmak istiyorsanız yanlış yüzyılda doğmuşsunuz . Dövmeden çok çok daha zararlı şeyler var ve bunları göz ardı ediyorsunuz , misal : Şehirde yaşamak .

200 sene önce ortalama yaşam süresi 40 sene.Yıllar artıkça yaşam süresi de artmıştır ve artacaktır.Senin bahsettiğin kısa süre zarfında iyi yaşayabilmek sanırım.Stresten uzak gibi.

• Yaprak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: FlameSplasher

quote:

quote:

quote:

quote:

cilt kanseri.

200 sene önce ortalama yaşam süresi 40 sene.Yıllar artıkça yaşam süresi de artmıştır ve artacaktır.Senin bahsettiğin kısa süre zarfında iyi yaşayabilmek sanırım.Stresten uzak gibi.

Yani 200 sene önce ile şimdiyi mi kıyaslıyorsun kardeşim ? Tıp hiç yol kat edememiş mi bu 200 yıl içinde ? Bence lafını bile açmayalım bu konunun . Fakat şehirde yaşamanın insanı dehşetli şekilde yorduğunun ve yıprattığının garantisini verebilirim size . Gerek şehir stresi , gerek havada gereğinden fazla bulunan atık gazlar , yazın ve betonlaşmanın getirdiği sıcak , havada süzülen kireçler , alçı ve ağır ter kokuları ... Daha bir çok neden sayabilirim size şehirde yaşamamak için .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dependet -- 5 Eylül 2014; 3:18:14 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.