Bildirim
Dövme yaptırıcam bakar mısınız
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
cilt kanseri.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
UP -
quote:
Orijinalden alıntı: Beels
cilt kanseri.
Yaşamak ömrü kısaltıyormuş haberin var mı ? -
dövme tarzmı . kitap oku edebiyat yap tarzın olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dependet
quote:
cilt kanseri.
Yaşamak ömrü kısaltıyormuş haberin var mı ?
Hocam abartmayın , geçici yaptırsın ama kalıcı yapmasın bana kalırsa , sağlık çok önemli.
bence kola daha çok yakışır ama sana kalmış -
boyna yaptırırsan %90 psikopat,manyak,serseri olarak görülür kız ayarlama potansiyelin %40 artıp aynı oranda toplumdaki sana olan bakış açısı düşer -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlameSplasher -- 5 Eylül 2014; 2:49:13 > -
quote:
quote:
quote:
cilt kanseri.
Hocam abartmayın , geçici yaptırsın ama kalıcı yapmasın bana kalırsa , sağlık çok önemli.
Bizim yediğimiz yumurtadan içtiğimiz süte kadar doğal sandığımız her şeyde katkı maddesi var . Sağlıklı olmak istiyorsanız yanlış yüzyılda doğmuşsunuz . Dövmeden çok çok daha zararlı şeyler var ve bunları göz ardı ediyorsunuz , misal : Şehirde yaşamak .
-
Sensin bakar ! -
Kötü hocam.1-2 ay sonra pişman olacağın şeyler yapmamanı tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: gareher
bence kola daha çok yakışır ama sana kalmış
kola resmi yaptırsın diyosun sandım -
bi arkadaşımın kolunda görmüştüm. böyle alevli bişey yaptırmış tüm kolunu kaplıyordu. dövmenin olduğu yerlerde gözle görülür büyüklükte çatlaklar vardı. ve dövme şişmişti çok iğrenç bişey. bence yaptırma
-
Sırtına "BENİ YIKA" yazdır bence. Hem komik olur hemde karizma. Kızlar en çok karizmatik komedyenleri sever. Bu kıyağımıda unutma. -
boyuna yapılmaz knak o abartma pek cahilmişsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Gel Bak Ne Söylicem
Sırtına "BENİ YIKA" yazdır bence. Hem komik olur hemde karizma. Kızlar en çok karizmatik komedyenleri sever. Bu kıyağımıda unutma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
cilt kanseri.
Bizim yediğimiz yumurtadan içtiğimiz süte kadar doğal sandığımız her şeyde katkı maddesi var . Sağlıklı olmak istiyorsanız yanlış yüzyılda doğmuşsunuz . Dövmeden çok çok daha zararlı şeyler var ve bunları göz ardı ediyorsunuz , misal : Şehirde yaşamak .
200 sene önce ortalama yaşam süresi 40 sene.Yıllar artıkça yaşam süresi de artmıştır ve artacaktır.Senin bahsettiğin kısa süre zarfında iyi yaşayabilmek sanırım.Stresten uzak gibi.
-
Yaprak gibi
quote:
Orijinalden alıntı: FlameSplasher
quote:
quote:
quote:
quote:
cilt kanseri.
200 sene önce ortalama yaşam süresi 40 sene.Yıllar artıkça yaşam süresi de artmıştır ve artacaktır.Senin bahsettiğin kısa süre zarfında iyi yaşayabilmek sanırım.Stresten uzak gibi.
Yani 200 sene önce ile şimdiyi mi kıyaslıyorsun kardeşim ? Tıp hiç yol kat edememiş mi bu 200 yıl içinde ? Bence lafını bile açmayalım bu konunun . Fakat şehirde yaşamanın insanı dehşetli şekilde yorduğunun ve yıprattığının garantisini verebilirim size . Gerek şehir stresi , gerek havada gereğinden fazla bulunan atık gazlar , yazın ve betonlaşmanın getirdiği sıcak , havada süzülen kireçler , alçı ve ağır ter kokuları ... Daha bir çok neden sayabilirim size şehirde yaşamamak için .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dependet -- 5 Eylül 2014; 3:18:14 >
Benzer içerikler
- dideral reçeteli mi
- hapşırmak istiyorum ama hapşıramıyorum
- sivri adaya nasıl gidilir
- skolyoz yüzde kaç rapor alır
- amuda kalkmanın faydaları
- telegram indirim
- çay bardağı emojisi
- dc açıldı mı
- huawei boykot mu
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X