Şimdi Ara

Dövme yaptıracağım sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • kollarımın herhangi bir yerine veya göğsüme dövme yaptırmayı düşünüyorum ama şu an kilom iyi olsada hafif yağlı bir vücudum var yeni vücut geliştirmeye başladım diyelim koluma yaptırdım o yumuşak ince kol, sert ve kaslı kol olunca dövmenin şekli bozulmaz mı? Kısaca kol genişleyince şekil bozulmaz mı?

• Vücut yap ondan sonra yaptır,şimdi sen o dövmeyi yaptırdın ağırlık dahi kaldırmaman lazım,dövmenin tam olarak oturması için.Diyelim yaptırdın bodye gittin o dövme yamuk yumuk olur neticede deri genişliyor kaslar gelişiyor o yüzden vücut olayın bitince yaptır.

PSN:Darkhate90
  • yazın dövme yaptırılmaz diye biliyorum hocam.@just'ın dediğinden biraz daha fazla olarak, vücut yapıp bırakmaman lazım.her gün çalışman lazım ki kaslar gitmesin.

gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx (geçici olarak sapphire 5750) / lg w2230s
    lustral special / prozac 20mg / tranxilene 5mg / rileptid 1 mg / remeron 15mg
    ŞEKERSİZ ÇAY İÇENLER [FAN CLUB] / CAMFROG SÖNMEZ -PALTALK- TIKLA VE DETAYLARI GÖR, SÖNMEZ DAYIYLA SOHBET ET ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş kaplama yaptıran var mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.