Şimdi Ara

Dövme Yapmak İçin Malzemeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt dısından bi tanıdık dövmeci gelicek dövme yapıcak bana ama sadece makinesi alıcak heralde ben resimi nasıl çizdirebilirim yada nasıl bunu çıktı alıcaz

Dövme Yapmak İçin Malzemeler

dövme bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarleyDavidson -- 14 Ağustos 2012; 3:35:36 >

• yokmu bilen
  • O işaretin anlamını biliyor musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbertEinstein

O işaretin anlamını biliyor musun

Evet biliyorum kafatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarleyDavidson -- 15 Ağustos 2012; 3:36:19 >
  • NO TURKEY'S PLEASE
    Adam bize hakaret etmiş beyler
  • Sulu boyaylamı yapmışlar bu figuru dövme olamıcak kadar kötü
  • bende ev yapımı makina var kendim yaptım dakikada 800 kere saplanıp çıkıyo iğne çok seri ve temiz mürekkep yapmayıda biliyorum hemde has kül mürekkebi simsiyah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

bende ev yapımı makina var kendim yaptım dakikada 800 kere saplanıp çıkıyo iğne çok seri ve temiz mürekkep yapmayıda biliyorum hemde has kül mürekkebi simsiyah

o ne la dildo vibratör gibi..has kül mürekkepi keşkül saçlı adanalı mapus style olur ''CANIM ANAM''..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

bende ev yapımı makina var kendim yaptım dakikada 800 kere saplanıp çıkıyo iğne çok seri ve temiz mürekkep yapmayıda biliyorum hemde has kül mürekkebi simsiyah

o ne la dildo vibratör gibi..has kül mürekkepi keşkül saçlı adanalı mapus style olur ''CANIM ANAM''..

normal makinada saplanıyo koçum ayrıca kül mürekkebi en sağlam mürekkeptir sen rahat ol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.