5 seans renkli dövme sildirdim hala nal gibi duruyor yav. kolumda kaldı amatör dövme. çok üzülüyom. sürekli kolluk gibi bir bant giyiyorum ki gözüme ilişmesin. ne yapsam beyler bu silinmezse yerine yeni bir dövme mi yaptırsam ne dersiniz. |
dövme sildirmek işe yaramıyor

-
-
Çivi çiviyi söker.
-
Hocam Özelden atsana merak ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir şeye benzemiyor hocam amatör dövme. hayatımın hatası. yaptırdığım günü defterden sildim.
-
bende de 5 tane amatör dövme var. arkadaşa yaptırdım yaptırmaz olaydım. adam gibi bir yerde en kısa zamanda düzelttireceğim, renkleri falan hallettireceğim.
sildirmene gerek yok, üzerine farklı dövme yaptırırsan ayarlanır, veya düzelttir adamların mesleği o.
-
düzelttir hocam hem siyahsa sildirmen de mümkün. renkliyse silinmesi çok sıkıntılı. oluyor. ben de para bulunca kapattırıcam gibi çünkü bu dövme silinmiyor usta. silinmiyor yani. TCA asit bile sürdüm.
-
siyahta var renkli de var hocam. baktım arkadaş b*k gibi yapıyor, yaptırmadım ben de daha. bazılarının renkleri bile atılmadı, adam gibi bir yerde tamamen düzelttireceğim hocam.
ben sildirme işine girmem bu saatten sonra, küçük sade minimal dövmeler sildirmeye daha elverişli. ben dövmelerimi seviyorum.
dövme gitsin diye de çok hırpalama cildini hocam. benim kuzenin pişman olduğu bileğinde bir dövme var, yıllardır tırnaklarıyla falan kazır, hırpalamasa daha güzel duracaktı, şu an yarım yamalak saçma sapan bir şeye benzedi onunki.
bir arkadaşım da geçen gün bir dövmesinin üzerini başka bir model ile kapattı. dövmeciye derdini anlatınca, model falan belirledikten sonra her türlü kapanıyor, kapattığı graffiti tarzı bir yazıydı hem de, altta dövme var gibi de durmuyor şu an
-
ben de kapattırıcam hocam. ben de hırpaladım ben de arkadaşın gibi zamanında. para olunca gidip konuşucam. kafanda model var mı hocam ne yaptırmayı düşünüyorsun. benim kafamda hiçbir şey yok.
-
Dövme silinmez üzerine yenisi yapılır geçmiş olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dovme siliniyor ama para dokmek gerekiyor. ben 15cm uzunlugunda nispeten kalin harflerden olusan bir yazi dovmesini sildirdim. 6 seansta tamamen silindi iz falan da kalmadi. ve dovmem soluk eski bi dovme degildi, aksine yeni yapilmisti ve kopkoyu simsiyahti. bu iste en iyi cihaz picosure, fakat pahali da. ben zamaninda dolar 2 falanken seansini 500 dolardan yaptirmistim. 5 seans yaptirdim, aradan yillar gectikten sonra zaten iyice silik hale gelmisti bir seans daha yaptirdim tamamen silindi. internetteki before after gorselleri cok moral bozucu ve hatali bence. hepsinde asiri iz kaliyor ve tamamen silinmiyor. sanirim su an yapilsa 3500-4000 dur seans basi bu boyuttaki bir dovme icin. boyutuna gore degisiyor. ama bana gore omur boyu damgali bir esek gibi gezmektense bu paralari vermeye deger. cunku insan istemedigi bir dovmeye sahipse eger bunun yarattigi psikolojik cokuntu cok buyuk oluyor yasayan bilir.
hocam fantastik mitolojik şeyler seviyorum ben, kolum hayvanat bahçesi gibi zaten. yılan kafalı medusa, venom, leopar gibi oldschool dövmeler.
böyle devam ettiricem. senin için anlamlı bir şey yaptır, pinterestten bakabilirsin
-
Ustune baska dovme yaptirt hocam. Ya da usta birisini bul, eskisini kullanarak onu guzel bir seye cevirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hüseyin Ünübol var, adam benim gördüğüm en iyi dövmeci ona kapattır
Hocam o kadar fazla dövmeci arkadaşım var ki hepsi de teklif etmiştir gel sana bir dövme yapayım diye inan yaptırmadım. Boylu poslu adamım dövme de iyi durur ama dövme 50’yi geçince sırıtır. Amerika’daki hipster dedeler değiliz dövme şekil dursun ileride sildireyim desen hadi iki kolu kaplattın diyelim sildir sildirebiliyorsan. Mesela kulaklarımda ikişer tane piercing var yarın bir gün sıkılırsam çıkarırım biter gider ama dövmede bunu yapamıyorsun. O yüzden dövmeyi çok severim ama yaptırmadım biraz da ileriyi düşünmek lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam siz nerede sildirdiniz ben de uygun fiyatlı sildirecek bir yer arıyorum. ya kapattıracagım ya da sildirecegim ama büyük ihtimal sildirecegim
-
Dövme pişmanlıktır diye boşuna denmiyor...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X