Bildirim
Dövme için yazı ve dil tavsiyesi.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Dövme için yazı ve dil tavsiyesi.
(En Son Oy Tarihi: 4.8.2016)
Giriş
-
Hayat devam ediyor ne la
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fungsclup -- 30 Ağustos 2013; 3:07:48 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: fungsclup
Hayat devam ediyor ne la

_____________________________ -
Hocam dövme dediğin olay bence senin bildiğin veya yaşadığın birşeyle ilgili olmalı. Buradan biri söz önerdi diye olmasın yani. Atıyorum kitap ya da şiir okuyorsundur mesela oradan birşeyler hoşuna gitmiştir onu yazdırırsın ama ne bileyim buradan böyle öneri olmak garip bence.quote:
Orijinalden alıntı: fungsclup
Hayat devam ediyor ne la
Ha bana kalırsa mesela "no woman no cry" yazdırmayı düşünüyorum. Şarkıyı bilen açısından sorun olmasa da dışarıdan biraz eşcinselce yaklaşılmasa hemen gider yaptırırım
_____________________________ Bir zamanlar izlediğim diziler yazardı -
For Heavy Metal Will We Diequote:
Orijinalden alıntı: Jr. Corrado
Hocam dövme dediğin olay bence senin bildiğin veya yaşadığın birşeyle ilgili olmalı. Buradan biri söz önerdi diye olmasın yani. Atıyorum kitap ya da şiir okuyorsundur mesela oradan birşeyler hoşuna gitmiştir onu yazdırırsın ama ne bileyim buradan böyle öneri olmak garip bence.
Ha bana kalırsa mesela "no woman no cry" yazdırmayı düşünüyorum. Şarkıyı bilen açısından sorun olmasa da dışarıdan biraz eşcinselce yaklaşılmasa hemen gider yaptırırım
Alıntıları Göster
yazdırmayı düşünüyorum ya da And Justice For All_____________________________
-
Latince yaptır bence. Güzel cümleler var, Google'da bulabilirsin..quote:
Hocam dövme dediğin olay bence senin bildiğin veya yaşadığın birşeyle ilgili olmalı. Buradan biri söz önerdi diye olmasın yani. Atıyorum kitap ya da şiir okuyorsundur mesela oradan birşeyler hoşuna gitmiştir onu yazdırırsın ama ne bileyim buradan böyle öneri olmak garip bence.
Alıntıları Göster_____________________________
-
Never a failure always a lesson diyorum.
Dil olarak sorarsan da Dothrakça
- That Rihanna Reign Just Wont Let Up
-
-
quote:
Bir kişinin önerisiyle yaptırmam. 4'ü de beni anlatıyor.
Dil olarak düşünürsek latince ve ibranice farklı. Diğer diller birbirine benziyor. Elfçe de düşündüm ama alfabesini bilmiyorum, bilen birisi de yok.
Hepsini çevirttim arkadasa fransızca, italyanca, ispanyolca, portekizce arasında pek fark yok._____________________________ Eğer yapamıyorsan, yapmalısın
-
quote:
Orijinalden alıntı: K.B.V.
Düşündügüm diller ; İtalyanca, ispanyolca, fransızca, latince, ibranice. Latince vew ibranice yaptırırsam mecbur google translate olacak diğerlerini yabancı arkadaslara sordum.
Yazı fonu ve boyutu böyle olacak

Hocam yazık etme kendine inan alıştıktan sonra göze hiç iyi gelmiyor. yazık tenine_____________________________ * Mutlu Çocuk! Şimdi beşik ne büyük geliyor sana; büyü de, bakalım dünyaya sığabilecek misin!... -
quote:
Orijinalden alıntı: marmix
quote:
Düşündügüm diller ; İtalyanca, ispanyolca, fransızca, latince, ibranice. Latince vew ibranice yaptırırsam mecbur google translate olacak diğerlerini yabancı arkadaslara sordum.

Hocam yazık etme kendine inan alıştıktan sonra göze hiç iyi gelmiyor. yazık tenine
http://www.youtube.com/watch?v=5V0Gv5fvwYM
Hiç yaptırma
Orijinalden alıntı: marmix
quote:

Hocam yazık etme kendine inan alıştıktan sonra göze hiç iyi gelmiyor. yazık tenine
http://www.youtube.com/watch?v=5V0Gv5fvwYM
Hiç yaptırma
Alıntıları Göster_____________________________ Eğer yapamıyorsan, yapmalısın
-
Comic seans ve Türkçe olsun plsss.quote:
up
Alıntıları Göster
-
50 yaşına geldiğinde saçma gelmeyecek bir şey yazdır. Ama bana sorarsan yazı yazdırmak basit kaçıyor. Kendine göre anlamlı bir şekil çizdirmen daha iyi olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sağ kola "Sediri bırak divana gel", sol kola "vur dumana imana gel" yazdırquote:
Orijinalden alıntı: Nihilous
50 yaşına geldiğinde saçma gelmeyecek bir şey yazdır. Ama bana sorarsan yazı yazdırmak basit kaçıyor. Kendine göre anlamlı bir şekil çizdirmen daha iyi olacaktır.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 707
Comic seans ve Türkçe olsun plsss.
Comic seans
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meniz -- 31 Ağustos 2013; 10:44:43 >_____________________________ İTÜ Bilgisayar Mühendisliği
Intel i7-6700 | MSI H170A GAMING PRO | Cooler Master Hyper 212 EVO | HyperX FURY 16GB (2x8GB) 2133MHz DDR4 | EVGA GeForce GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | EVGA SuperNOVA 650 G2 | 2 x WD Caviar Blue 1TB |
Samsung 850 EVO 250GB 2.5-Inch SATA III | Zalman Z11 NEO | 5 x Noctua NF-S12A PWM | DELL U2414H | Logitech G533 | Logitech G710+ | Logitech G900 | Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Extended | Xbox One Wireless Controller -
I'm here for a good time,not a long time ...
_____________________________ TOMORROW IS IN YOUR HANDS
Benzer içerikler
- apartman altındaki dükkan nasıl kapatılır
- miller alkol oranı
- 1 haftadır büyük tuvaletim gelmiyor.
- sormodren kullanıcı yorumları
- nokta kadar küçük beyaz böcekler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı