Bildirim
Dövme için yazı ve dil tavsiyesi.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Dövme için yazı ve dil tavsiyesi.
(En Son Oy Tarihi: 4.8.2016)
Giriş
-
Hayat devam ediyor ne la
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fungsclup -- 30 Ağustos 2013; 3:07:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: fungsclup
Hayat devam ediyor ne la
-
Hocam dövme dediğin olay bence senin bildiğin veya yaşadığın birşeyle ilgili olmalı. Buradan biri söz önerdi diye olmasın yani. Atıyorum kitap ya da şiir okuyorsundur mesela oradan birşeyler hoşuna gitmiştir onu yazdırırsın ama ne bileyim buradan böyle öneri olmak garip bence.quote:
Orijinalden alıntı: fungsclup
Hayat devam ediyor ne la
Ha bana kalırsa mesela "no woman no cry" yazdırmayı düşünüyorum. Şarkıyı bilen açısından sorun olmasa da dışarıdan biraz eşcinselce yaklaşılmasa hemen gider yaptırırım -
For Heavy Metal Will We Diequote:
Orijinalden alıntı: Jr. Corrado
Hocam dövme dediğin olay bence senin bildiğin veya yaşadığın birşeyle ilgili olmalı. Buradan biri söz önerdi diye olmasın yani. Atıyorum kitap ya da şiir okuyorsundur mesela oradan birşeyler hoşuna gitmiştir onu yazdırırsın ama ne bileyim buradan böyle öneri olmak garip bence.
Ha bana kalırsa mesela "no woman no cry" yazdırmayı düşünüyorum. Şarkıyı bilen açısından sorun olmasa da dışarıdan biraz eşcinselce yaklaşılmasa hemen gider yaptırırım
Alıntıları Göster
yazdırmayı düşünüyorum ya da And Justice For All
-
Latince yaptır bence. Güzel cümleler var, Google'da bulabilirsin..quote:
Hocam dövme dediğin olay bence senin bildiğin veya yaşadığın birşeyle ilgili olmalı. Buradan biri söz önerdi diye olmasın yani. Atıyorum kitap ya da şiir okuyorsundur mesela oradan birşeyler hoşuna gitmiştir onu yazdırırsın ama ne bileyim buradan böyle öneri olmak garip bence.
Ha bana kalırsa mesela "no woman no cry" yazdırmayı düşünüyorum. Şarkıyı bilen açısından sorun olmasa da dışarıdan biraz eşcinselce yaklaşılmasa hemen gider yaptırırım
Alıntıları Göster
-
Never a failure always a lesson diyorum.
Dil olarak sorarsan da Dothrakça -
Dediğin alfabelerden dövmeler herkeste var. Basit, özenti olur. Sana tavsiyem öz Türkçemiz Göktürk alfabesini öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Bir kişinin önerisiyle yaptırmam. 4'ü de beni anlatıyor.
Dil olarak düşünürsek latince ve ibranice farklı. Diğer diller birbirine benziyor. Elfçe de düşündüm ama alfabesini bilmiyorum, bilen birisi de yok.
Hepsini çevirttim arkadasa fransızca, italyanca, ispanyolca, portekizce arasında pek fark yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: K.B.V.
Düşündügüm diller ; İtalyanca, ispanyolca, fransızca, latince, ibranice. Latince vew ibranice yaptırırsam mecbur google translate olacak diğerlerini yabancı arkadaslara sordum.
Yazı fonu ve boyutu böyle olacak
Hocam yazık etme kendine inan alıştıktan sonra göze hiç iyi gelmiyor. yazık tenine -
quote:
Orijinalden alıntı: marmix
quote:
Düşündügüm diller ; İtalyanca, ispanyolca, fransızca, latince, ibranice. Latince vew ibranice yaptırırsam mecbur google translate olacak diğerlerini yabancı arkadaslara sordum.
Hocam yazık etme kendine inan alıştıktan sonra göze hiç iyi gelmiyor. yazık tenine
http://www.youtube.com/watch?v=5V0Gv5fvwYM
Hiç yaptırma
-
upquote:
Orijinalden alıntı: Asitt-quote:
Orijinalden alıntı: marmix
quote:
Hocam yazık etme kendine inan alıştıktan sonra göze hiç iyi gelmiyor. yazık tenine
http://www.youtube.com/watch?v=5V0Gv5fvwYM
Hiç yaptırma
Alıntıları Göster
-
Comic seans ve Türkçe olsun plsss.quote:
up
Alıntıları Göster -
-
-
-
50 yaşına geldiğinde saçma gelmeyecek bir şey yazdır. Ama bana sorarsan yazı yazdırmak basit kaçıyor. Kendine göre anlamlı bir şekil çizdirmen daha iyi olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağ kola "Sediri bırak divana gel", sol kola "vur dumana imana gel" yazdırquote:
Orijinalden alıntı: Nihilous
50 yaşına geldiğinde saçma gelmeyecek bir şey yazdır. Ama bana sorarsan yazı yazdırmak basit kaçıyor. Kendine göre anlamlı bir şekil çizdirmen daha iyi olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: 707
Comic seans ve Türkçe olsun plsss.
Comic seans
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meniz -- 31 Ağustos 2013; 10:44:43 > -
I'm here for a good time,not a long time ...
Benzer içerikler
- şile plajı yorumlar
- kulaktan nabız sesi gelmesi nasıl geçer
- kredi kartı eksi limit ne kadar
- hat meşgul ne demek
- hiçbir işim rast gitmiyor ne yapmalıyım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X