Şimdi Ara

Dövme İçin Anlamlı Söz Gerekli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
6
Favori
23.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne Kadar Dönersen Dön G.... Hep Arkandadır.

Çin Atasözü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

quote:

quote:

Beyler yaşım 22 şimdiye kadar yaptırmayı düşünmedim ama son günlerde aklımı kurcalıyor. Dirsekten aşşağı kalan kısma iyi bir yazı yazdırmayı planlıyorum. Zayıf olduğum için en çok yakışabilecek dövmenin bu olduğunu sanıyorum. Her neyse iyi bir yazı lazım bana pek popüler olmayan ama baya anlamlı birşey. Hadi konudışı ekibi

bileğine ambrigram yaptır

Nasıl duruyor acaba bilekte? Görsellere istediğim şekilde bir fotoğraf bulamadım.

adını yazdır yada sevgilin adını mesela şöyle
     Dövme İçin Anlamlı Söz Gerekli

Resim anlam taşıyor sanki ?
    İlluminati ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler yaşım 22 şimdiye kadar yaptırmayı düşünmedim ama son günlerde aklımı kurcalıyor. Dirsekten aşşağı kalan kısma iyi bir yazı yazdırmayı planlıyorum. Zayıf olduğum için en çok yakışabilecek dövmenin bu olduğunu sanıyorum. Her neyse iyi bir yazı lazım bana pek popüler olmayan ama baya anlamlı birşey. Hadi konudışı ekibi

Nasıl duruyor acaba bilekte? Görsellere istediğim şekilde bir fotoğraf bulamadım.

İlluminati ?

• quote:

Orijinalden alıntı: commant

evet bende yaptrcam arayıstayım

Kesinlikle yaptırma benden sana tavsiye. Heves ediyorsun sadece bu. Sonra çok pişman oluyorsun. Benden sana ağabey tavsiyesi. Asla yaptırma. 100 tane adam yaptırır dövmeyi 2 aya kalmaz sor 100 üne kaçınız yaptırmak istersiniz hala diye 2 tane cevap ancak çıkar.
  • Güzelliğin on para etmez
    Bu bendeki aşk olmasa
  • No woman no cry
    veya didn't read yaptır koluna yapacaksan uygun bir durumda adama kolunu gösterirsin
  • onli gad ken caç mi yada yu onli liv vans
  • Ne yazacağını burada araman yanlış. Sonuçta senin istediğin birşey değil. Senin fikrin değil. Senin için önemli olan ve anısı olan birşey olmalı. Ama heves veye geçici birşey olmamalı buna dikkat et. Birkaç yıl sonra pişman olabilirsin.En anlamlı sözü sen bulabilirsin.
  • The World İs Yours.
  •  Dövme İçin Anlamlı Söz Gerekli

•  Dövme İçin Anlamlı Söz Gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: eksenx

quote:

quote:

quote:

quote:

İlluminati ?

ambigram örneği verdim

• "The world is yours." - Tony Montana.
  • iri yarı bir arkadaşımda don't fight it yazıyor.

bunun dışında eğer yazı istiyorsan bence direk net bir mesajı olan birşey bulmalısın bir arkadaş daha yazmış bu senin bedenin yani bu yazıyı gittiğin her yere taşıyacaksın senin içinden gelen ve ölene kadar inandığın birşey olması lazım tercihen de ingilizce olması avantaj sağlar bence en azından yabancı birisi karşına çıkarsa(bayan veya erkek farketmez) muhabbet için bir konunuz olur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.