Şimdi Ara

Dövme Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın dövme yaptırıyorum randevu falan herşey hazır renkli dövme kolumun içine bileğin biraz üstüne yan şekilde

renkli dövme çok büyük değil çok detaylı bir dövmede değil dövme yaptıranlar tecrübelerini aktarabilir mi çok acıtır mı?

yaptırdıktan sonra nelere dikkat etmeliyim ?

Vladimir Lenin Yoldaş
    [MAHİR ÇAYAN 71'DE YAKTI ATEŞİ ! Ellerinde Sodalar, Taşlar, Molotoflar ! Savaşıp Geliyoruz KİM DURDURACAK
  • vazelin al yarısını dövmeye kullanırsın kalan yarısınıda kasıkta kullanırsın

Orijinalden alıntı: heatrash

vazelin al yarısını dövmeye kullanırsın kalan yarısınıda kasıkta kullanırsın

o dövmeden sonra mecbur zaten bi süre kremlemek lazım peki ya acı ?

Vladimir Lenin Yoldaş
    [MAHİR ÇAYAN 71'DE YAKTI ATEŞİ ! Ellerinde Sodalar, Taşlar, Molotoflar ! Savaşıp Geliyoruz KİM DURDURACAK
  • yukarı

Vladimir Lenin Yoldaş
  • bir tık daha yukarı

Vladimir Lenin Yoldaş
  • İlk basta hafif acir sonra alisirsin bol vazelin sur bittikten sonra dovmen bikac gun de su degdirme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: resitaL*

İlk basta hafif acir sonra alisirsin bol vazelin sur bittikten sonra dovmen bikac gun de su degdirme.

teşekkürler üstad zaten çok aşırı acıya dayanamam fakat hani herkesin dediği gibi hafif acılara rahatlıkla dayanırım sıkıntı yok sıkıcaz dişimizi

Vladimir Lenin Yoldaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saten Alçı Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Askerlik hakkında sorularım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Dövme Hakkında

Orijinalden alıntı: Rajeesh

Dövme Hakkında

benim yer 1 yıldız ile 4 yıldız arasında fakat kişiden kişiye göre değişir arkadaş 4 yıldız olan yere yaptırdı gram ses çıkarmadı mesela

Vladimir Lenin Yoldaş
  • yukarı

Vladimir Lenin Yoldaş
  • benimde omuzumda var renkli dövme biraz büyük. tek tavsiyem hemen güneşe çıkma. bebek yağı ve bepanthen plus ile kremle ve temizle. renkli dövme için bebek yağı iyidir canlı tutar renkleri ben yapmadım pişman oldum. özellikle dövme iyileşince oturunca güneşten uzak tut. ben iyileşti yaralar döküldü o hafta denize gittin güneşlendik falan renkleri tam oturmadı o yüzden. ona çok dikkat et. acı konusunda yaptırdığın yere göre değişir fazla bir acı hissetmedim ben yaptırdığım hepsinde enseme yaptırdığımda biraz acımıştı o kadar

genel olarak duşa girmeyeceksin 5-6 gün, sonra bepanthen plus ile fazla krem kullanmadan güzelce yedir dövmeye. o kadar.

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

benimde omuzumda var renkli dövme biraz büyük. tek tavsiyem hemen güneşe çıkma. bebek yağı ve bepanthen plus ile kremle ve temizle. renkli dövme için bebek yağı iyidir canlı tutar renkleri ben yapmadım pişman oldum. özellikle dövme iyileşince oturunca güneşten uzak tut. ben iyileşti yaralar döküldü o hafta denize gittin güneşlendik falan renkleri tam oturmadı o yüzden. ona çok dikkat et. acı konusunda yaptırdığın yere göre değişir fazla bir acı hissetmedim ben yaptırdığım hepsinde enseme yaptırdığımda biraz acımıştı o kadar

genel olarak duşa girmeyeceksin 5-6 gün, sonra bepanthen plus ile fazla krem kullanmadan güzelce yedir dövmeye. o kadar.

hocam yaptırdım çok iyi oldu hiç acımadı tek acıtan kısım şu 2. makine boyayan makine varya o biraz acıtıyor haricinde sinek ıssırığı gibi

ek olarak bebek yağını deneyeceğim renkler solmasın !! teşekkürler

Vladimir Lenin Yoldaş

• quote:

Orijinalden alıntı: bir operasyon var bu gece

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

Dövme Hakkında

benim yer 1 yıldız ile 4 yıldız arasında fakat kişiden kişiye göre değişir arkadaş 4 yıldız olan yere yaptırdı gram ses çıkarmadı mesela

Yazın kaburgaların olduğu yere yapıcam da eğer yazılan gibiyde acıdan bayılabilirmişim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

OFGKTA

• nasıl bir model yaptıracaksın ben de yaptıracağım bu ay aynı bölgeye

herkes özgün olsun diyor da ne yapayım anlamadım oturup kendim çizsem berbat şeyler çıkıyor ortaya

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

nasıl bir model yaptıracaksın ben de yaptıracağım bu ay aynı bölgeye

herkes özgün olsun diyor da ne yapayım anlamadım oturup kendim çizsem berbat şeyler çıkıyor ortaya

bugün yaptırdım ben kendi tasarımım kendi düşüncem kendimi yansıtan bir dövme on numara oldu valla

acıyo mu diye soranlara daha bugün tecrübe edindim acı yok

Vladimir Lenin Yoldaş
  • Hocam zahmet olmassa bir resmini atarmısın bakalım bende yaptırmayı düşünüyorum nasıl birşey ?

Bir insanın neye güldüğü akıl seviyesini, nasıl güldüğü ahlak seviyesini gösterir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.