Şimdi Ara

Dövizden para kazanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en az 5000 dolarla günlük 50 60 lira getirisi oluyormuş anlık olarak takip edersek çok hoşuma gitti bu olayı tamamen anlatacak biri varmı tam bir işsizim tam benlik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Bedava peynir sadece fare kapanında olur"

Binali Yıldırım

Şaka bir yana sadece al sat yaparak bu denli sabit sekilde para kazanman bu miktara göre çok zor

Forex ile paranın 100 katına kadar kar sağlayabilirsin eğer o konudan bahsediyorsan
    Ama ondada söyle bir sıkıntı var kur düşerse ve kullandigın kaldıraçli miktar toplam bakiyeni karşılamazsa paran 0 lanır
    Ki genelde de böyle olur yarın dolar 5 liraya bile çıkacak olsa bir an gelecek düşecek kuru o zamanda paran bitecek işte

Yüksek miktarda paran olsa 1 2 kurus yükseliste bile kendini geçindirecek ladar kazanabilirsin ama 5000 e imkansız

Sana tavsiyem bitcion alsat yapman
    Gün içinde 150 liraya kadar oynayaniliyor piyasa
    Sabah al aksam sat bir sisteme oturtursan kazanırsın
    Ama kazanç garantisi yok tabiki risk yüksek fakat kazançta yüksek

• Çevremde yapanlar vardı fakat detayını bilmiyorum. hesapta para tutuyorlar. dolar düşünce alıp artınca satıyorlar. mantık yönünden bakacak olursak alış ve satış fiyatları arasında fark var zaten. 5000 dolar gibi bir mebla ile kazanç zor olabilir. daha yüksek tutarlarla girmekle yapılabilir belki. bir çok bankanın mobil uygulamasında hesabındaki parayı doğrudan dövize çevirip tekrar Türk Lirası'na çevirebiliyorsun.
  • Haram

• O parayla gunluk 50 60 lira kazanmak icin gun icinde 50.000 kere 0,01 artisi bilmen ve artmadan once satin alman lazim bir gunde 50.000 kere hareket eden doviz kuru yok 1 hangi saniye artip hangi saniye azalacagini bilmek icin ya piyasaya para basan darphaneye emir veren devlet yoneticisi ya ulkedeki dovizin yarisiyla islem yapan trilyoner manipulotor yada nostradamus olmak lazim bu 2. Kandirmislar seni anca artacagini dusunuyorsan alir kenara atarsin arttiginda ufak karlar yapar muhtemelen bikac deneme sonra aldigini geri verirsin paradan para kazanirsin ama o miktarlarla degil o butceyle para kazanmak istiyorsan emek ver birseyler uret hizli yoldan koseyi donme hayalleri kurarsan en kisa surede tokatlanir elindekinden olursun, saygilar.

• Kuralına uygun olarak alım-satım yapacaksan günde 50-60 TL kazanmak $5k ile imkansız.

Ancak forex denen bir sistem var. Bu sistemde gerçekten döviz almıyorsun, döviz kuru üzerinden kumar oynuyorsun. Teminat parasını yatırdıktan sonra belli oranlarda aslında sahip olmadığın parayla döviz alım satımı yapıyorsun. Her ne kadar insanlar bu sistemi övse de birincisi dini açıdan helal olan bir alım-satım şekli değil. İkincisi; NTV'de yayınlanan bir forex şirketiin reklamında geçen altyazı şu şekildeydi: "2016 yılı ilk çeyreğinde müşterilerimizin kar/zarar oranı %26/%74". Yani bu sistemdeki insanların %74'ü zarar etmiş.

Bankalar üzerinden alım-satım yapmak istersen de bankanın alış-satış fiyatları arasındaki farktan dolayı günlük kar yapman zorlaşıyor. Daha uzun vadede ise para kazanabilirsin. Ekonomi haberlerini yakından takip edip zamanla kendi stratejisini geliştirebilirsin.

• Dövizi takip etmedim ama altının gramı 1 ay önce 115 lira idi, 15 gün içinde 124 liraya çıktı.
    9 lira gramda kar.
    5000 lira ile 50 gram civarında alınsaydı 450 lira gibi bir kar olurdu.
    50000 lira ile 500 gram civarında alınsa idi 4500 lira kar.
    Ama bu hareket her ay olmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalsungur

Dövizi takip etmedim ama altının gramı 1 ay önce 115 lira idi, 15 gün içinde 124 liraya çıktı.
    9 lira gramda kar.
    5000 lira ile 50 gram civarında alınsaydı 450 lira gibi bir kar olurdu.
    50000 lira ile 500 gram civarında alınsa idi 4500 lira kar.
    Ama bu hareket her ay olmuyor.

kardeşim sen sakın altındır dövizdir böyle şeyleri alma şu an dün 116 iken bu sabah 126 oldu artışın ve düşüşün sebebini anlamayıp bunları yazıyorsan seni tokatlar tokatlar evine gönderirler. bugün kara cuma, aç bir haber kanalını öğren neden bilmedigin işleri yapmaman gerektigini -şu an şehit haberinden önce piyasa haberi veriyorlar- dünyanın en büyük finans kuruluşları spekleri ingiltere kesin ab'de kalır derken bak bakalım bu sabah uyanan kaç kişi battığını öğrendi. adamların dedigi sey su yagmur yagdıgı icin ingilizler oy kullanmaya gitmedi yoksa bu anketler yanılamaz bu yüzden hepiniz battınız. dün hisse senedi alan yağmur yağdı diye battı yağmur yağmasaydı altın alan batcaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoa -- 24 Haziran 2016; 10:10:01 >

• Dünyada karşılıksız para çok. Bankaların habire faiz düşürmesinin en önemli sebebi bu.
    Yani piyasada para miktarı bol ve sabit değil.
    Altının dünyadaki miktarı para basıldığı gibi kolay değişmiyor yani sabit diyebiliriz.
    Bu nedenle altın fiyatı artar diye bir öngörüm var.
    Gramını 70 liradan almıştım, 107 liraya çıktı ama satmadım, sonra uzun süre düşük seyretti. Geçen hafta 124 lira oldu.
    Spekülasyon olsun diye değil para değerini korusun diye almıştım.

• sabahki çakılmanın üstüne
    cameron istifa ederse(şu an açıklama yapıyor) / iskoçya bağımsızlığı? / bu referandum fransa başta diğer ab ülkelerinde yapılacak ve destek bulacak
    şu dakikaları bile mumla ararız avrupa piyasaları çökmüş durumda üstte saydıklarım olursa çakılma devam eder başka ülkelere sıçrayınca avrupa dagılma noktasına gelir dagılmasa bile dagılacagını düsündürücek noktaya gelmesi bile piyasaların şimdiki haline gelmesi yıllar sürer dağılmış kadar olur. bunların hepsinde biz de yamuluruz, dolar Allah'ı görebilir. Dün bunları tahmin edebilecek biri var mıydı? yoktu dün piyasanın en parlak günüydü millet trilyonlarca alım yaptı bu sabah hepsi battı belki daha da batcaklar, işte bu yüzden spekülatif işlere bulaşmayın kısa dönemli düşünmeyin hatta mümkünse hiç bulaşmayın borsaya yada dovize çünkü bu sabah kalktığında kaybettiği parayı gören adamın dur bekliyim ya diyip belki yıllarca beklecek iradeyi gösterme ihtimali %0.00001 o yüzden batmamak için uzak durun.

• ben üstteki mesajı yazdıktan sonra cameron istifa edecegini açıkladı, adam gibi adam bekleyip sonradan açıklasa yeniden düşüş olacaktı. bizim gibi görece daha az etkilenen ülkeler için iyi oldu biz %5 düşüşle açtık, frankfurt %18 paris %10 kayıpta. ab'den çıkışı destekleyen Boris başbakan olursa siyasi olarak garip günler bizi bekler adamın babası kurtuluş savaşı sırasında aleyhimizde oldugu icin savaştan sonra öldürülmüş Ali Kemal, ingiltere halkını çıkışa ikna etmek için kullandığı koz türkiyenin ab'ye girme tehlikesiydi ingilterenin başına geçerse izleyin bize neler yapıyolar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karthusnowulti

Arkadaşlar en az 5000 dolarla günlük 50 60 lira getirisi oluyormuş anlık olarak takip edersek çok hoşuma gitti bu olayı tamamen anlatacak biri varmı tam bir işsizim tam benlik

o iş hikaye ciddi söylüyorum. o işten para kazanan yoktur. sürekli alsat için ciddi teknik analiz ve matematik lazım. yatırım yapacağım dersin onu anlarım.o ayrı bir şey zaten ama traderlık olayı öyle forumdan olacak iş değil.
  • riski yüksek bir iş... tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misha Collins

"Bedava peynir sadece fare kapanında olur"

Binali Yıldırım

Şaka bir yana sadece al sat yaparak bu denli sabit sekilde para kazanman bu miktara göre çok zor

Forex ile paranın 100 katına kadar kar sağlayabilirsin eğer o konudan bahsediyorsan
    Ama ondada söyle bir sıkıntı var kur düşerse ve kullandigın kaldıraçli miktar toplam bakiyeni karşılamazsa paran 0 lanır
    Ki genelde de böyle olur yarın dolar 5 liraya bile çıkacak olsa bir an gelecek düşecek kuru o zamanda paran bitecek işte

Yüksek miktarda paran olsa 1 2 kurus yükseliste bile kendini geçindirecek ladar kazanabilirsin ama 5000 e imkansız

Sana tavsiyem bitcion alsat yapman
    Gün içinde 150 liraya kadar oynayaniliyor piyasa
    Sabah al aksam sat bir sisteme oturtursan kazanırsın
    Ama kazanç garantisi yok tabiki risk yüksek fakat kazançta yüksek
    Dolar 6'ya çıktı

• Dövizden para kazanilmaz doviz parayi enflasyondan korur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.