Merhaba, bir dükkanda aracım double teyp taktırdım fakat hızı vs. çok kötü. Haritalar, youtube ciddi manada kasıyor verim vermiyor. 4gb ram 64gb hafıza olarak anlaştığım ürünün depolamasında sıfır cihazda 27gb boş gözüküyor. Bir sıkıntı olduğunu anladım. Araç değerlerinde ram 4 depolama 64 gözüküyor fakat tamamen yanlış olduğunu düşünüyorum. Andoride cpu z yükledim ve değerleri sizinle paylaşmak istiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Çünkü dükkana geri gidip para iadesi isteyeceğim. Kanıtlamam gerekiyor. Son olarak android sürümü 12 yazıyor fakat android sitesinde api level 27 -. 8.1 android gösteriyor. Görüntüleri sizinle paylaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Double Teyp değerleri yanlış mı?

-
-
Cihaz 32gb 64 değil. Bunun dışındaki özellikler doğru. Çinli teyplerin hepsi böyle en düşük donanımda geliyorlar. Hızlı kaliteli android teyp istiyorsanız Avrupa, Japon malı ürünlere bakacaksınız onlarda Çinlilerden kat kat pahalı.
-
hocam android 12 gözüküyor fakat level 27 8.1 android gösteriyor.Buda yanlış değil mi?
-
Android sürümüne çok takılmayın. Esas sıkıntı kullanılabiliir ram miktarında. 4 gb toplam ramde boşta 966mb veriyor 1gb bile değil. Arkaplanda çalışan gereksiz uygulamaları durdurun. Dahili depolamayı kullanarak ram arttırma (sanal ram, genişletilmiş ram) özelliği var mı bunu araştırın bence.
Ekleme: Yeni almışsın hiç uğraşma iade et. 4/64 diye alıyorsun 4/32 geliyor. Tam marka modelini de belirtirseniz başkaları da aynı duruma düşmesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 17 Aralık 2023; 19:20:30 > -
iade ettinizmi bilmiyorum ama yazayım belki faydası olur.
8227L işlemcili bir cihaz, bende de mevcut. Bu işlemcide hiçbir zaman 4GB ram kullanılmamış (çok eski bir işlemci olduğundan desteklemiyor)
genel itibariyle 1/32 en iyi ihtimalle 2/32 hafızaya sahip. Android 8.1 den sonra hiçbir güncelleme almamış, desteği kesilmiş bir işlemci. Yazılımla android 12 gibi gösteriliyor, işlemci ve hafıza da aynı yöntemle yüksekmiş gibi gösterilip satılıyor.
3.000TL den fazla bir ödeme yaptıysanız çok pahalıya almışsınız demektir.
Eğer iade edemiyorsanız rus sitesinde bununla ilgili yazılımlar mevcut. buradan güncelleme yapıp androidauto yu kullanmaya devam ediyorum ben.
-
Cihazı iade edip farklı bir cihaz alsanız bile yine aynı durumla karşılaşırsınız. Sorunların çözümünü aşağıda anlatmaya çalışacağım. Uygulayıp uygulamamak size kalmış. Bu konuda sorumluluk almam.
Öncelikle benim aracımda da 8227L işlemcili, 2gb ram kapasiteli, sözümona Android 12 bir cihaz var. Ama gerçekte bu işlemciyi kullanan araç multimedya sistemleri Android 8.1 go kullanıyor. İşlemci ancak bu Android sürümünü kullanabilecek güce sahip. Yine de donma ve kasılmaların 2 sebebi var. Birincisi yazılımsal, ikincisi google hesabının aktif olması.
Çözüm için 1. Adım:
Yazılım sorununun çözümü aşağıdaki videoda ve 6 Euro maliyeti var.Stefan Csüriyoutube
Android auto firmware latest UPDATE | 8227L Junsunhttps://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=ovkKYu0EHQ4
2. Adım:
Cihazınızdaki Ayarlar/Hesaplar kısmından google hesabını sildikten sonra cihazı resetleyerek, kasma-donma yapıp yapmadığını, bluetooth bağlantısının kopup kopmadığını test etmeniz gerekli
Öncelikle 2. Adımı denemenizi öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X