Şimdi Ara

dotnet fx nedir? yüklemek şart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dotnet fx 2 diye bişi yükledim bilmeden, lazımdır diye. şimdiyse habire dotnet 3, sp1, sp2 diye 200-250 mblık güncelleme çıkıyor. kotalı olduğum için bunları yüklemedim. iyi mi ettim, kötü mü ettim, bilgi rica.

dotnet fx nedir? ne işe yarar? 2 mi, 3 mü, 3.5 mu yüklenmeli? bu üçü nerden indirilir? parasız mı? xp pro sp3 türkçe kullanıyorum. dizüstüm var.

saygılar

• hocam yüklediğiniz şey net framework sanırsam

bazı programlar o olmadan yüklenmez çalışmaz şuan için 2.0 ı size yeterli olur diye düşünüyorum isterseniz tabi sp3 de 3.5 kurabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ! Want to play a game -- 18 Şubat 2009; 9:55:49 >
  • NET Framework, Microsoft tarafından geliştirilen, açık İnternet protokolleri ve standartları üzerine kurulmuş komple bir "uygulama" geliştirme platformudur. Daha önce Sun Microsystems tarafından geliştirilmiş olan Java Platformu’na önemli benzerlikler göstermektedir.

Buradaki uygulama kavramının kapsamı çok geniştir. Bir masaüstü uygulamasından bir web tarayıcı uygulamasına kadar her şey bu platform içinde düşünülmüştür ve desteklenmiştir. Bu uygulamaların birbirleriyle ve geliştirildiği ortam farketmeksizin dünyadaki tüm uygulamalarla iletişimi için kolayca web servisleri oluşturulmasına imkân verilmiştir. Bu platform, işletim sisteminden ve donanımdan daha üst seviyede taşınabilir olarak tasarlanmıştır.
  • Bazı programların çelıştırmak için gerkelidir.
    Ama ben sadec 2.0 ı kurdum. 3.0 veya 3.5 vista da daha verimli oluyormuş. Bunları kurmasan daha iyi olur.
  • bendede kurulu ama ne iş yaradığını bilmiyorum valla bazı programları yüklerken bunuda yüklemeyi zorunlu kılıyorlar, ondan yükledim.
  • msn son sürümü olan live 9 bende net framework 3.5 istedi yükledim. lazım olana kadar yüklemesen hiç sorun olmaz. ama herhengi bi int cafeden programı yarım saat içinde indirip flash la ewine getirip kurabilirsin. ben netim kotalıyken öyle yapıyodum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.