Bildirim
dota2tr.net anket sonuçları için teşekkürler.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Konu günceldir arkadaşlar
_____________________________ www.dota2tr.net -
tutmaz _____________________________ -
24 saatlik anket sonuçları çok güzel aslında birde siteyi bir başlatalım ondan sonrası kendini gösterir.
Güvenilir bir site olucak, bir çok sitede bulunmayan özellikler eklenicek,
kullanıcıların ve sitenin sürekli denetimi sağlanıcak, ve en önemlisi bir ihtiyacı gidericez.
Teşekkürler.
tutmaz _____________________________ 
-
Olumlu yada olumsuz bütün eleştiriler bizim için önemli sizler bizlere tutmaz dedikçe biz daha fazlasını düşünüyoruz
ve işe de yarıyor sitenin bir bölümü ile ilgili çok sıra dışı bir fikir daha oluşturduk
Fakat sizlerden gelen anket sonuçları doğrultusunda emin olun çok daha fazlasına imza atıcaz._____________________________ www.dota2tr.net -
hayırlı olsun kardeşim hemen girdim doldurdum anketi gönderdim... İnşallah çok başarılı olursunuzda şöyle türk dota 2 cilerle muhabbet edip takılıcak sağlam bir sitemiz olur... _____________________________ Benim için hayat bir oyun,oyunlar ise gerçeklik... -
quote:
Orijinalden alıntı: dota2tr.net
Olumlu yada olumsuz bütün eleştiriler bizim için önemli sizler bizlere tutmaz dedikçe biz daha fazlasını düşünüyoruz
ve işe de yarıyor sitenin bir bölümü ile ilgili çok sıra dışı bir fikir daha oluşturduk
Fakat sizlerden gelen anket sonuçları doğrultusunda emin olun çok daha fazlasına imza atıcaz.
hocam tutmaz derken konuyu trollemek amaçlı demedıgımı bil cidden tutmaz hali hazırda 2-3 site var zaten ama popülaritesi malum ortada boşu boşuna masraf etme_____________________________ -
Geçmişten bugüne her zaman ve her yerde tekelden yürütülen çok fazla sektör ve faaliyet olmuştur.
Fakat bu demek değildir ki insanlar bunu istedikleri ve sevdikleri için devam ettirmişlerdir. Olay sadece
tekelcilik ve ihtiyaçların giderilebileceği tek çözüm kaynağı olmasından kaynaklanmaktadır.
Bizler size imkansızı yada hiç olmayan bir şeyi değil alternatifi sunuyoruz.
Çok saol hocam o anket sonuçları bizim için çok önemli.
Çokta güzel ve istikrarlı bir grafik içerisinde anketimiz cevaplanıyor. Herkese teşekkür ederiz.
Ayrıca sağlam bir sitenin dışında takılmayı sevdiğiniz ve eğlene bileceğiniz bir yer hazırlıyoruz._____________________________ www.dota2tr.net
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler