Şimdi Ara

dota nasıl yüklicem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya ben bu warcraft ı internet cafede oynadım galiba orda dota oynadık hayatımda sadece 1 kere oynadım ama şimdi warcraft 3 ve frozen throne aldım ikisini de yükledim ve galiba dota haritaymış nerden bulucam ve nasıl yükliycem oyun hakkında pek bişey bilmiyorum helppp

• Merhaba kardeş öncelikle konuyu yanlış yere açmışsın neyse ben yardımcı olayım. Dota haritasinin son versionunun (6.40)www.getdota.com dan indirebilirsin daha genisş bilgi istiyorsan dota hakkındawww.dota-allstars.com burda dotadaki karekterlerin ozelliklerine bakabiliyorsun. Eğer evindeinternetin varsa warcraftin son pachlerini yükleyip bu gün 1.21 pach i cikti sicağıyla onuda söyleyim (sen her ihtimale karsi 1.20e) olanini indirip.www.eurobattle.net sitesine girip (site forum sitesidir) önce üyelik alip sonrada server dosyasini indirip kurduktan sonra online oynayabilirsin. Yok evinde internet dersen bot ile oynanan dota haritasini indirmen gerekiyor. Onuda senin için araştirdim.http://topdownloads.ru/other/file/DotA-Allstars-v6-40/1489791.htm burdan indirebilirsin (boyutu 2.56 mb) kolay gelsin bundan sonrasi sana kalmis

• ya kafayı yiycem dotayı indirdim maps e attım sonra oyuna giriyorum local area ya giriyoum create game e basıyorum dotayı seçiyorum ama kurmak için create game ye bastığımda yine başa dönüyor. Kafayı yiyorum burda yaw.
  • quote:

Orjinalden alıntı: radressss

ya kafayı yiycem dotayı indirdim maps e attım sonra oyuna giriyorum local area ya giriyoum create game e basıyorum dotayı seçiyorum ama kurmak için create game ye bastığımda yine başa dönüyor. Kafayı yiyorum burda yaw.

bende de
  • arkadaşın dediği 1.20e patchini kurdunuzmu?
  • Gencler birde evde oynuyorsanız mutlaka AI ile oynamalınız, ve aşağıdaki slotlara toplamı eşit olacak şekilde bot ekleyin..
    benim malesef internetimm kesildiği için 2 aydır AI harita ile oynuyorum..

gecen hiç ölmeden 70 adam kestim ve roshanı tek basıma kestim(bloodseekerla, spiritbreakerla) ama gercek oyunun yerini asla tutmuyo.. Eger noobsanız sahalara atılmadan önce mutlaka en az 15 - 20 tur AI'da oynayinki internette sövmesinller :)
    hade iyi oyunlar
  • botlarlada zevki çıkmıyo yav çok aptallar yine bu son sürümde düzelttiler biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyide olmazsa olmuyor, yolun karşısında ADSL var ama bizim tarafta yok, lan ne vardı caddenin karşısından ev almadım, tüh yazık bana
    Buda telekomun rezilliği 21 yüzyıldayız, yer ankaranın göbeği, (etimesgut merkez) ve telefon hattı ayrıca internet yok.. o kadar adam bu saate kadar mağaradamı yaşadı

Dostum bu arada son patchten kastın nedir? yeni AI bende 20e ile yayınlana Aı haritası var, üstüne gelenmi daa iyi?
  • beyler warcarft 3 kurun pvpgn server ına girin beni zulfi gönderdi diyin bi ton dayak yiyin xD
  • abi şu bot atılan haritanın linkine girdim birsürü rusça yazı var hangisi ilkini yükledim pc tanımadı fakat bende patch 1.20_e YÜKLÜ
  • quote:

Orjinalden alıntı: julian

abi şu bot atılan haritanın linkine girdim birsürü rusça yazı var hangisi ilkini yükledim pc tanımadı fakat bende patch 1.20_e YÜKLÜ

1:yeri burası deil
    2:en son atılan msjın tarihine bak!!!!
  • nie kızıonabi ya yanlışlık yaptık özür
  • Arkadaş Warcraft ı görünce buraya yazma gereği duymuş niye kızıosunuz ki !! Zaten nadir topic açılıor WoW bölümüne !
  • yaw acılabilir sonucta wow tarihini warcraft'tan almıştır warcraft olmasaydı ben zor wow oynardım
  • birisi oyunu nasıl update edeceğimi solesin

oyunun içindeki battle.net secdeneğinden olmouyor

baska bi yontem pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theturks -- 31 Mart 2007; 21:16:00 >
  • Dota yüklemiş olan herkesiwww.battleturk.net serverına bekliyorum.Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: radressss

ya kafayı yiycem dotayı indirdim maps e attım sonra oyuna giriyorum local area ya giriyoum create game e basıyorum dotayı seçiyorum ama kurmak için create game ye bastığımda yine başa dönüyor. Kafayı yiyorum burda yaw.

yenı patch yuklemen lazım eskı surumler kaldırmıyo yenı harıtaları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.