Şimdi Ara

Dota ile Lol'ün ne farkı var ??? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
3.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nymus93

quote:

Orijinalden alıntı: Darcyn

Herkes dota daha zor demiş te bana lol daha zor geliyor, küçük çaplı turnuvalara falan da katılıyorduk dota oynarken liseye gittiğim için öyle büyük turnuvalara falan hiç katılmadım. Abartmıyorum lane kaybettiğim bi elin parmağını geçmez bütün dota hayatım boyunca ki 5-6 sene oynadım çok rahat. Ekstra zorluk diyebilcegin şey deny var onunda last hitten bir farkı yok zaten kimin last hiti daha iyiyse lolde de daha fazla cs kasar dotada deny dan dolayı bu fark büyür sadece. Diğerleri oyun bilgisi yükseklikmiş karanlıkmış bunlar ekstra bir zorluk katmıyor ki oyuna. Lol de teamfight lar bana çok daha zor geliyor dotaya göre, dotada herşeyi kimin hangi skill i kullandığını pozisyonunu çok rahat görüyordum lol de bazen öyle combatlar oluyoki kim kime vuruyo kimin hangi skill i cd ye girdi falan hiç bişeyi okuyamıyorum.

Genelde eu oyun oynardım battle.netten banlanması da bu yüzden oldu zaten 1200#fingerlı accountumun (battle.net adminleriyle attığımız maçta mh yokken mh kullanıyorum diye banlandım feci ezmiştim noobları lol). Finger account un açılma sırasıdır bilen bilir bnet in 1200 ü eski wepla nın 200 lerine falan denk gelir ki orda da 300-400 finger arası bi hesabım vardı fazla oynamadığım eu oyunları çok daha kaliteliydi wepladan.

Uzun lafın kısası sana göre dota zordur bana göre lol bir genelleme yapamazsın.

Arkadaşım kimi kandırıyorsun sen, admin ban atmışmış... lane kaybettiği bir elin parmağını geçmez... yükseklik ve karanlık zorluk katmıyor fln yazıyı yazarken aklın beynin yerindemiydi merak ediyorum açıkçası 0 mantık. Lol aksiyon üzerine kurgulanmış bir oyun, tüm şampiyonları aksiyonun bizzat içersine sokmuşlar, kusura bakmayın ama lol de 100 küsür şampiyon varsa bunların yüzde 90 ında aynı skil çok ufak görüntü ve sayı farklarıyla bulunur. Ayrıca lol de genel olarak skiller hep kısa mesafeli olduğu için de birbirine giriyor 10 hero küçücük bir alanda savaşıyor, bir arkadaş demişti lol counter strike ise dota BF3 diye budur yani, lol de oyuncuların bireysel yetenekleri pek çok alandan kısıtlandırılmıştır oyun her yönden aksiyona doğru itilmiş benim yorumum bu.

Arat playdota hala açıksa forumda "Darcyn" nick, görürsün hangi adminin hangi oyunda ezilip banladığını. 3 senedir dokunmuyorum ona rağmen gel dotaya -aromsh yeni çıkan herolar dışında tokat manyağı olursun :D . Dota 2 falan değil ama wc3 dota.

• :) aradım okudum ve anladığım şu ki, oyunun admini... battle.net admini mi yoksa oyunun admini mi ordaydı... yazdığına göre the admin that banned me" nerden biliyorsun acaba battle.net admini olduğunu admin admin karakteriyle girmez ki oyuna bi kere. Yahu bir ne atarlı insanlaar var adam burdan vs teklif etti ya la... :) lane olayında ratingin kaçtı acaba ? yani 1850 üzeri olmasına rağmense gerçekten maşallah ha bunun dışında bilmiyorum... bir de public gamelerin seviyesinin düşük olduğunu herkes bilir sanıyordum :) . Ben de elbette lol oynuyorum şuan ancak dota nın daha kaliteli bir oyun yapısı olduğunu inkar etmenin hiçbir lüzümü yok, oyun stratejilerinin ne kadar çeşitlli olduğunu vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Aynen ya, LoL'de neden gece yok? Çok güzel olurdu valla sıkıldım gündüzden.

LoL zaten gece degilmiydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.