Şimdi Ara

Dota'da Neden Surrender Yok? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fasakasa

FF sistemi şart. Bunun oyunun dönüp dönmeyecek olmasıyla alakası yok ki. Takım senle sen takımla oyuna devam etmek istemiyorsanız atarsınız ff. Oyunu kazanacağız diye eziyet çekmenin alemi yok 40-50dk.

maçı izlersen elder titan ile dakikalar boyunca smoke atıp karşı takımın jungleında afk farm yaptığımı, terror maçında da takım geri çekilmemizi söylerken benim tier 3'ün altına yürüdüğümü görürsün. ama döndü işte. eğer öyle bir seçenek olsaydı ben çoktan surrender vermiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

FF sistemi şart. Bunun oyunun dönüp dönmeyecek olmasıyla alakası yok ki. Takım senle sen takımla oyuna devam etmek istemiyorsanız atarsınız ff. Oyunu kazanacağız diye eziyet çekmenin alemi yok 40-50dk.

maçı izlersen elder titan ile dakikalar boyunca smoke atıp karşı takımın jungleında afk farm yaptığımı, terror maçında da takım geri çekilmemizi söylerken benim tier 3'ün altına yürüdüğümü görürsün. ama döndü işte. eğer öyle bir seçenek olsaydı ben çoktan surrender vermiştim.

> Sakin ol, iyi gidiyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

quote:

quote:

I will purchase > Divine Rapier

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

quote:

quote:

I will purchase > Divine Rapier

> Çok iyiydi!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dotadan aldığım(ız) en iyi hislerden biri de bu tür comebackler. rasyonalin de dediği gibi win için çabalamıyoruz. bu oyunlar bizi zevke getiriyor biraz heyecan katıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

dotadan aldığım(ız) en iyi hislerden biri de bu tür comebackler. rasyonalin de dediği gibi win için çabalamıyoruz. bu oyunlar bizi zevke getiriyor biraz heyecan katıyor.

Ben comebacklerin oyuna zevk katmadığını söylemedim ki tabi ki zevkli. Ama bu durum ff olmasını engellemez.
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    ff olsa loldeki sıkıcı oyunlardan farkı kalmaz inan bana. lolde olsa aynı durum ff vermiştim bile ve küfür etmiştim oyuna. fakat bugünkü comeback den sonra DOTA dedim kendi kendime. cidden çok enteresan bir oyun ff gelse oyun moronlaşır. 11-20 lik skordan ff verirler gg yazarlar oyun biter sıkıcı bir hal alır. böylesi daha iyi ff oyun şevkini kırar
  • Aelthalyste kullanıcısına yanıt
    Comeback olmayacak oyunları sonuna kadar oynamak da oyun şevkini kırıyor
  • Olay yenmek yenilmek değil, bazen öyle dingiller denk geliyor ki oyunu kazansan da haz alamıyorsun, bu yüzden teslim olma gelmeli.
  • millet öylesine hava atmak için yazdığımı mı sandı o mesajı ne elise ben oluyorum oradaki nedir bu eksiler
  • bende ordaydım benide unutmayın

baltaxe'den selamlar.
  • Bi tane adam gecen oyun yukaridan simsek gibi bi sey carptirip oldurdu bizi surrender niye yok diye sovduk butun takim xeske olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Bi tane adam gecen oyun yukaridan simsek gibi bi sey carptirip oldurdu bizi surrender niye yok diye sovduk butun takim xeske olsa

oyundan sıkılıp çıkmamış mıydın ?
    ilerde anlarsın neden surrender yok. karthus ulti attığında direk ff mi veriyorsunuz?
  • quote:

quote:

Bi tane adam gecen oyun yukaridan simsek gibi bi sey carptirip oldurdu bizi surrender niye yok diye sovduk butun takim xeske olsa

ilerde anlarsın neden surrender yok. karthus ulti attığında direk ff mi veriyorsunuz?

Ben lol oynamam bu forum çarını 2 kişi kullanıyoz ben dotacıyım diğer kullanan tam bir noob 7/24 lol oynuyor her ne kadar nooblar lol prolar dota2 oynar desemde dinletemedim
  • quote:

quote:

quote:

Ben lol oynamam bu forum çarını 2 kişi kullanıyoz ben dotacıyım diğer kullanan tam bir noob 7/24 lol oynuyor her ne kadar nooblar lol prolar dota2 oynar desemde dinletemedim

tam1fail beyler vurun şunu. lol forumunda böyle yazıyorduk
    Ç
    ÇA
    ÇAR
    ÇA
    Ç

ve nooblar lol prolar dota2 oynar filan ne tuaf şeysin sen öyle git yeni hesap aç wreckittralphproplaydota2 diye. hem dotacı isen zeusun ultiyi bilmiyor musun ? karakteri bilmiyor musun ? yani en basitinden karşındaki heroyu bilmelisin

• quote:

quote:

quote:

quote:

tam1fail beyler vurun şunu. lol forumunda böyle yazıyorduk
    Ç
    ÇA
    ÇAR
    ÇA
    Ç

ve nooblar lol prolar dota2 oynar filan ne tuaf şeysin sen öyle git yeni hesap aç wreckittralphproplaydota2 diye. hem dotacı isen zeusun ultiyi bilmiyor musun ? karakteri bilmiyor musun ? yani en basitinden karşındaki heroyu bilmelisin

Çok fazla hero var noob noob konuşup canımı sıkma benim

Ayrıca tuaf değil tuhaf o ilkokul terk lol

• quote:

• dota da skor ne olursa olsun kazanma ihtimalin var çünkü. 2 adam da kalsan kazanabilirsin. hırs, takım, taktik.
  • Güldürdün sur olsun vermeyin alla alla milletin kahrını çekmek zorundamısınız ?comeback olabildiği için sur yok gibi saçma birşeyi ilk kez görüyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.