Şimdi Ara

Dota 2 Türk Yapımı Pudge Hook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hook bu :http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=163742814 .

Ben beğendim sade ve güzel sizce nasıl ?

• Güzel olmuş.
  • hook değil orak olmuş o, ver necroya o taksın.
  • Başlığa hook yazmışsında onun hooka benzer bir yanı yok.
  • azıcık kancaya benzese neyse bu ne la
  • iğrenç
  • hook demişsin ama bu axe'ın kırmızı orağı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Verdiginiz emege yazik igrenc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heroların belli hikayeleri var. o hikayelerin dışındaki itemler kabul edilmiyor valve tarafından. hooka çevirseydiniz iyiymiş. bu itemi burda bile axe ve dedenin orağına benzettiklerine göre onay almanız zor.
  • Üstteki arkadaş doğru söylüyor her heronun bir hikayesi var ve buna uygun olmalı. Pudge bir savaşçı değil bir axe değil. Sadece savaş alanında ki ölmüş etleri toplayan biri.
  • Hook benim değil bu arada. Takip ettiğim birinin arkadaşı yaptı. Bende beğendim ve sizin görüşlerinizi almak için buraya da koydum. Ama sonuçta ortada bir emek var iğrenç,çok kötü gibi şeyler söylemeden yorum yaparsanız iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Distar

Hook benim değil bu arada. Takip ettiğim birinin arkadaşı yaptı. Bende beğendim ve sizin görüşlerinizi almak için buraya da koydum. Ama sonuçta ortada bir emek var iğrenç,çok kötü gibi şeyler söylemeden yorum yaparsanız iyi olur.

emeğine yazık o arkadaşın ilk defa öyle bi hook gördüm iğrenç çok kötü olmuş
  • O thumbs up işareti ile valve add this please'i copy-paste yapan sadece türkler . İlk deneme için gayet güzel ama oyuna eklenmesinin imkanı yok.
  • quote:

Hook benim değil bu arada. Takip ettiğim birinin arkadaşı yaptı. Bende beğendim ve sizin görüşlerinizi almak için buraya da koydum. Ama sonuçta ortada bir emek var iğrenç,çok kötü gibi şeyler söylemeden yorum yaparsanız iyi olur.

Göz var nizam var hook'tan başka herşeye benzemiş çok güzel mi oldu diyelim seni tanıyoruz diye ? Çizim olarak felan ilk denemeye göre güzel olabilir ama hook'tan çok herşey ile alakası var.
  • çöğp
  • Hook ile alakası yok.
  • Boş boş konuşmayın ya. Güzel oldu diyin demiyorum ben size zaten karışamam sizin seçiminize ama gelip burada iğrenç diyip durmayın. Adam uğraşıp yapmış onu.
  • quote:

Boş boş konuşmayın ya. Güzel oldu diyin demiyorum ben size zaten karışamam sizin seçiminize ama gelip burada iğrenç diyip durmayın. Adam uğraşıp yapmış onu.

bizde diyoruz boşuna uğraşmış anlayamadığın yeri söyle arkadaşlar anlatır
  • pek hook'a benzememiş
  • söylendiği gibi hook'a benzememiş ama çok kötü de değil farklı herolarda kullanılabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.