Şimdi Ara

DOTA 2 Nerf-Buff Tahmin Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlık açık arkadaşlar sizin bu konuda düşünceleriniz nelerdir,hangi herolara/itemlere nerf,hangilerine buff bekliyorsunuz.

Kişisel olarak ;

-Mjollnir ağır nerf yer gibime geliyor.Amacını aşmış bir şekilde offlaner'lar tarafından hunharca kullanılıyor kendileri.
    -Dazzle ve Centaur'un ultisine hafif bir nerf atılır gibi.
    -Bottle'a çok ağır nerfler gelecek,RTZ sağolsun resmen rezil etti mid'i.Geçenlerde supportlara random attırıp kendine bottle aldırıyordu.
    -Tb,ember,lycan popülerliğin zararlarını görür muhtemelen.

• ember
    vuruş skilline nerf gelicek ya fogdakilere vurmayacak ya da bitiminden itibaren cs aktif olucak
    dazzle ölümsüzlük süresi 5 sn den azalarak artıcak 2-3-4-5 gibi
    lycan howl nerfi yicek.
    leshrak stuna biraz buff

mjollnir abuse'ı açıklasana biraz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purone

ember
    vuruş skilline nerf gelicek ya fogdakilere vurmayacak ya da bitiminden itibaren cs aktif olucak
    dazzle ölümsüzlük süresi 5 sn den azalarak artıcak 2-3-4-5 gibi
    lycan howl nerfi yicek.
    leshrak stuna biraz buff

mjollnir abuse'ı açıklasana biraz

Mjo'nun aktif skilli 50 mana harcıyor.%20 şans ile 200 magical damage verme şansı veriyor size.Ayrıca 600 range'e kadar hasar verebiliyor ki benim gördüğüm kadarıyla bazen 600'ün üstüne çıkabiliyor.Bulba'nın clock'a direk mjollnir çıktığı oyunlar var mesela.Bir çok offlaner çıkmaya başladı artık.Verdiğiniz parayla kıyaslarsak belki normal denilebilir fakat benim görüşüm bu yönde.
  • Ben ember ve lycan nerf yer diye düşünüyorum. İtemlerde pek bir değişiklik olmaz gibi

• ember lycan tb ye hafif nerfler gelicek bence ama popülerliği azalmıcak
  • Olası ember ve lycan şimdilik, dazzle'a gelmesi lazım fakat yakın zamanda yapmazlar gibi, huskar ve slark reyise buff lazım oyuna sokmaları lazım. :(
  • naga zaten nerf yemişti bi tur daha yer gibime geliyor.
    radi ilizyonlarda daha az vurucak 40 vuruken 20ye düşücek mesela.
    necrolara kesinlikle nerf gelicek. gelsin zaten sinirlerimi bozdu 5 kişiden 4ü necro çıktı pushlanmaktan ciğerimiz soldu. öldüğünde 600 damage vurması düşer canı düşer yada as sine nerf gelmeli.
    ayrıca yeni patch ile çoğu heroya aganim gelicek ki alc eski günlerine geri dönebilir.
    arc botuna buff gelicek ms yi artırmalılar.
    lycan ultisine nerf yiyecek ya cdsi artıcak yada crit oranı düşecek. cidden çok fena şuan. comp gamelerde durdurabilirsiniz ama pub da smoke ganglerden bi haber adamlar sağolsun ilah ediyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL ve Drop Hack
    10 yıl önce açıldı
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeklenenAdam

naga zaten nerf yemişti bi tur daha yer gibime geliyor.
    necrolara kesinlikle nerf gelicek. gelsin zaten sinirlerimi bozdu 5 kişiden 4ü necro çıktı pushlanmaktan ciğerimiz soldu. öldüğünde 600 damage vurması düşer canı düşer yada as sine nerf gelmeli.
    ayrıca yeni patch ile çoğu heroya aganim gelicek ki alc eski günlerine geri dönebilir.
    lycan ultisine nerf yiyecek ya cdsi artıcak yada crit oranı düşecek. cidden çok fena şuan. comp gamelerde durdurabilirsiniz ama pub da smoke ganglerden bi haber adamlar sağolsun ilah ediyorlar.

yok hacı lycana çözüm yok.smoke gank gidiyoruz adam bizi öldürüyor ne lanet heroysa

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

Olası ember ve lycan şimdilik, dazzle'a gelmesi lazım fakat yakın zamanda yapmazlar gibi, huskar ve slark reyise buff lazım oyuna sokmaları lazım. :(

slarka buff gelmez.
    huskar ve ns olabilir.
    belki lunaya nerf

• quote:

Orijinalden alıntı: Purone

quote:

Olası ember ve lycan şimdilik, dazzle'a gelmesi lazım fakat yakın zamanda yapmazlar gibi, huskar ve slark reyise buff lazım oyuna sokmaları lazım. :(

slarka buff gelmez.
    huskar ve ns olabilir.
    belki lunaya nerf

Slarkın nerf çok ağır oldu..

Buffta bu arada axe' çok yükselmiş..

Oyun sonu hiçbir değeri olmasada çok sinir bozucu bir hero ultisi veya pasif skilinde oynama iyi olabilir.

Pubta luna alan adam yok göze batmıyor elleyeceklerini sanmıyorum. Sırf internationalede bakmazlar..
  • quote:

Slark'a buff? ROFL yok artık, Ember'a da buff gelsin bari
    Luna pubda alınmıyabilir ama biz maçlarda görmekten bıktık, her türlü nerf yer
    Axe ise hala çok işe yaramıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 24 Nisan 2014; 19:11:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

Axe ulti gibi bir skil koyulmali daha az etkli guya baltacı ama bir cacık yoj 1 . Skil facia 2. Skil etkisi artmalj 3. Skil güzel ama yüzde artmali biraz daha etkili olabilir ne zaman gelecek bu güncellemeler ursa veya liona gelirmi sence bisey ursaya biraz iyileştirme yapılmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ember'ın fist'ine nerf gelir gibi geliyo. Na'Vi rampage yedi sırf o yüzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sniper her patchda bufflanıyor çok op yea diyen arkadaş geldi aklıma lel
  • Terror Blade'e kesinlikle nerf geleceğini düşünüyorum.Bariz OP çünkü
  • buff gelecek olan hero varsa kesinlikle earth spirittir. en düşük popüleritedeki hero. ve %30 gibi bir win oranı var.
    tb ve ember kesin nerflenir.
  • quote:

quote:

Slarkı okadar düşürmek o kadar eğlenceli her kesime hitap edebilecek bir hero için bir ayıp, axe en çok oynalınal herolarda neredeyse pudgeye yetişicek, invoker adım adım yetişiyor zatende, o heroyla oyun başı takım çökertiyorsun eğer axe alan kişi ksye girişmeyip işini yaparsa sürekli gg verelim ozaman.

İnternationalde herkesin bir kilit herosu var, lunaya nerf olacağını düşünmüyorum, ama lycan garanti yemeli o nerfi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLetmego -- 24 Nisan 2014; 21:56:14 >

• quote:

quote:

quote:

Slarkı okadar düşürmek o kadar eğlenceli her kesime hitap edebilecek bir hero için bir ayıp, axe en çok oynalınal herolarda neredeyse pudgeye yetişicek, invoker adım adım yetişiyor zatende, o heroyla oyun başı takım çökertiyorsun eğer axe alan kişi ksye girişmeyip işini yaparsa sürekli gg verelim ozaman.

İnternationalde herkesin bir kilit herosu var, lunaya nerf olacağını düşünmüyorum, ama lycan garanti yemeli o nerfi..

ne düşürmesi kardeş, terrorblade, ember kadar dikkat çekmese de profesyonel oyuncular slarkın dengesizliğinden bahsediyor.
    axe en çok oynanılan heroysa ne olmuş yani? bu neyi kanıtlıyor onu anlamıyorum. ne olursa olsun diğer herolarla karşılaştırıldığında gereksiz bir pick olarak kalıyor. hiç bir işe yaramaz demiyorum ama şu an picklenecek bir hero da değil. ultisi eğlenceli orası ayrı bir olay tabi.
    icefrog popüler heroları nerfliyor, batrider, lifestealer, visage gibi herolara ne olduğunu unutmayalım. Invoker, AA, Luna gibi herolar ağır olmasa da nerf yiyecek. kilit herosu falan olan da yok, navi venge carry bile oynatmıştı finalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 24 Nisan 2014; 22:03:47 >

• Slarka buff demiş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

quote:

Orijinalden alıntı: BeklenenAdam

naga zaten nerf yemişti bi tur daha yer gibime geliyor.

yok hacı lycana çözüm yok.smoke gank gidiyoruz adam bizi öldürüyor ne lanet heroysa

OD pickle tek atarsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.