Şimdi Ara

DotA 2 için sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar. sistemim bu şekilde fakat fps çok az. ekran kartından olduğu her halükarda belli fakat yine de yazayım. her şeyi ultrada en az 100 fpsde oynamak için ucuz ekran kartı arıyorum.

amd fx 8350
    4 gb ram
    r7 240 ekran kartı
    M5A99X EVO R2.0 anakart
    600w psu
    150 gb hdd

ek olarak hdd de alacağım 1 tb blue. önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 11 Temmuz 2016; 17:00:40 >

• İşlemcide pek iyi sayılmaz
    Ayrıca 4gb güncel oyunlar için yetersiz
  • Gtx 750ti olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elindeki sistem dota için fazlasıyla yeterli sorunun bana kalırsa işlemci kaynaklı olabilir ısı değerleri nasıl macunu yeniledin mi hiç hangi soğutucuyu kullanıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: naak98

Elindeki sistem dota için fazlasıyla yeterli sorunun bana kalırsa işlemci kaynaklı olabilir ısı değerleri nasıl macunu yeniledin mi hiç hangi soğutucuyu kullanıyorsun ?

işlemcide sorun yok hocam bakımını vs. yapıyorum. ekran kartı rezalet durum bu. ekran kartı, hdd, ram alırsam gayet güzel olacak gibi. 750 ti ve 950 arasında kaldım.

birde 4 gb ram daha almayı düşünüyorum da bulabilecek miyim bendekinin modelini bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

quote:

Elindeki sistem dota için fazlasıyla yeterli sorunun bana kalırsa işlemci kaynaklı olabilir ısı değerleri nasıl macunu yeniledin mi hiç hangi soğutucuyu kullanıyorsun ?

işlemcide sorun yok hocam bakımını vs. yapıyorum. ekran kartı rezalet durum bu. ekran kartı, hdd, ram alırsam gayet güzel olacak gibi. 750 ti ve 950 arasında kaldım.

birde 4 gb ram daha almayı düşünüyorum da bulabilecek miyim bendekinin modelini bakalım.

Yahu dota 2 değilmi senin derdin sadece r7 240 ultra ayarlarda 60+ oynatıyor zaten ayrıca 100 fps ile 60 arasını algılayamazsın monitörün 60hzdir zaten.

• quote:

quote:

quote:

Yahu dota 2 değilmi senin derdin sadece r7 240 ultra ayarlarda 60+ oynatıyor zaten ayrıca 100 fps ile 60 arasını algılayamazsın monitörün 60hzdir zaten.

en düşükte bile 50 alıyorum hocam. değiştirilmesi gerekiyor. dediğim gibi 750 ti ile 950 arasında kaldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

en düşükte bile 50 alıyorum hocam. değiştirilmesi gerekiyor. dediğim gibi 750 ti ile 950 arasında kaldım.

Senin bileşenlerinde sorun var testlere bakarsan youtubede ultrada 60 ile 80 arası oynuyor insanlar ayrıca o kartla gta v 35 fps civarı oynuyor millet 50 fps alman mümkün değil.

• Laertes34 kullanıcısına yanıt
    Boş yapma konu o değil ve ben çok memnunum hiç bir zararını görmedim
  • Gtx 950 al rahat edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Gtx 950 dota2 testlerine bakabilirsin en üst ayarlarda bile 100 fpsde düşmüyor.

evet hocam 750 ti'den yaklaşık 100 tl pahalı ama değer sanırım. umarım 2-3 yıl götürür beni. bu arada başka oyunlarda da iyiymiş.
  • Sizin bileşenlerinizde değil sistemde bir sıkıntı var bence.

ekran kartsız, işlemcinin dahili gpu 'suyla yağ gibi oynuyorum dota 2 yi. (i5 4690k)
    O ekran kartıyla o kadar sıkıntı yaşamanız normal değil bence.

Sorunu başka yerlerde arayın derim.
  • Senin en büyük sıkıntın islemcide 8 cekirdek olmasina rağmen 1-2 çekirdek kullandiği için tam performans gösteremiyor. Boşuna fxlerin tekil işlemci performanslari berbat demiyorlar ya. Nerden biliyorsun dersen bendede fx6300 var. Bu örnek dahada çoğaltılabilir oyunlarla. Dur bişey daha tahmin edeyim yoğun grafik sahnelerinde fps baya düşüyor demi 40-50lere kadar demi? Ekran kartininda etkisi var tabi düsük bir model.

Telden yazdigim icin yazim hatalarimdan kusura bakmayin.

• dota 1'i hala pentium 4 işlemciyle oynayan kaldı mı ?

p4 3 GHz işlemci 3 Gb ramle aşırı kasma oluştu.Bilgisayar mı şişti dersiniz yoksa artık yetersiz mi bu donanım bu oyun için bile ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeViLsGuNs

dota 1'i hala pentium 4 işlemciyle oynayan kaldı mı ?

p4 3 GHz işlemci 3 Gb ramle aşırı kasma oluştu.Bilgisayar mı şişti dersiniz yoksa artık yetersiz mi bu donanım bu oyun için bile ?

ısınmadan dolayı olabilir. şuan ki bilgisayarım yukarıdaki gibi temizledim macun sürdüm vs. 30 fpsden 100 fpslere çıktı.
  • Ne yaptınız hocam vaz mı geçtiniz ? Malum rx460 gelicek hedef kitlesi dota lol gibi oyunlar ona bir bakarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Me[S]uT

Ne yaptınız hocam vaz mı geçtiniz ? Malum rx460 gelicek hedef kitlesi dota lol gibi oyunlar ona bir bakarsınız

1080li toplamaya karar verdim hocam. artık sadece dota değil başka oyunlar da oynarım.
  • iyi hayırlı olsun o zaman
  • format atacağımda inanılmaz eriniyorum :) benim fandan da domuz kesilmesi gibi ses çıkıyor bilg. ilk açtığımda.kapatıp tekrar açınca susuyor..kurtulmam gerek artık şundan hem dota 2 de oynamak lazım artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeViLsGuNs

format atacağımda inanılmaz eriniyorum :) benim fandan da domuz kesilmesi gibi ses çıkıyor bilg. ilk açtığımda.kapatıp tekrar açınca susuyor..kurtulmam gerek artık şundan hem dota 2 de oynamak lazım artık..

benim egzoz fan çalışmıyor hocam baya ısınıyor pc. ısınmanın baya etkisi var performansa.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.