Şimdi Ara

DOTA 2 [ANA KONU] (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
21.850
Cevap
74
Favori
764.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Giriş
    sadece dota kullanıcı sayısı tüm blizzard oyunlarını nasıl geçiyor ya hahahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 18 Şubat 2014; 0:00:56 >

Orijinalden alıntı: denn1s33

Kendini boşa yorduğunun farkında mısın,fanboy kaynayan bir forumda gelmiş tartışmaya giriyosun,haklısın de gitsin şunlara.Adamlar troll gibi mmr yi savunuyor sen daha laf anlatmaya çalışıyorsun

zaten fazla bir şey yazmadım bu foruma son msj ımı olur korler sagırlar bırbırını agırları mısalı takılsınlar.Adam wow u yerın dıbıne sokup lol un basarısı dedı ya yanı ne anlatıcaksın kı daha bu arkadasa

Orijinalden alıntı: gladiator88

quote:

Kendini boşa yorduğunun farkında mısın,fanboy kaynayan bir forumda gelmiş tartışmaya giriyosun,haklısın de gitsin şunlara.Adamlar troll gibi mmr yi savunuyor sen daha laf anlatmaya çalışıyorsun

zaten fazla bir şey yazmadım bu foruma son msj ımı olur korler sagırlar bırbırını agırları mısalı takılsınlar.Adam wow u yerın dıbıne sokup lol un basarısı dedı ya yanı ne anlatıcaksın kı daha bu arkadasa

bi açıklama istiyorum lol neden başarılı değil. dünyanın şu an en ünlü oyunlarından biri değil mi ben mi yanlış görüyorum? başarı deyince ne anlıyorsun? bunu yemin ederim anlamadım, lol nasıl başarısız oluyor ve wow'u kim yerin dibine soktu? senin oyun hoşuna gitmeyebilir ama gel gör ki herkes lol oynuyor, adamlar para içinde yüzüyor. bu firma başarısızsa biz yanmışız be. yolda gördüğün rastgele bir çocuk bile oyuna kaç para yatırıyor haberin var mı? dünyanın en ünlü oyunlarından biri olmuş sen diyorsun ki başarısız.
    daha okuduğunu anlamıyorsun. lütfen yazma zaten. öbürleri de sıralamış zaten mesajları büyük olasılıkla benim hakkımda, onları da alabilirsen iyi olur yanında. laf atmadan duramıyorlar ne yaptıysak artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 18 Şubat 2014; 0:12:28 >

video games, anime and hip-hop

• gladiator88 G kullanıcısına yanıt
    her ne kadar lol'u sevmesemde, rezalet bir oyun olduğunu düşünsemde, lol'ün başarısını göz ardı edemezsin... bir anda piyasaya çıkan, daha önce kendi kitlesi olmamasına rağmen bu kadar büyük bir kitle toplaması başarıdır.. Wow MMO türü olduğu için oyuncu durumu tamamen farklı, açılan her hesap, yaratılan her karakter hesaplanıyor, ve moba gibi sıfırdan başlamak yerine kalıcı birşeyler ortaya çıktığı için oyuncu ile bağ kuruyor, streamlere bakarsan kimse mmo streamı izlemez...
    dota 2 ye geçeli yaklaşık 6 ay oldu. ne oyunlar oynadım arkadaşlar, adam furion aldı bir kez dahi natures call skillini ve ultisini kullanmadı ne işe yaradığını bilmiyor ya da harbi troll ama böyle onlarcası oldu. bazen böylesi karşı takımda da oluyor. ama bazen de o kadar zevkli oyunlar oluyor gerçekten zevk alıyorsun oyundan. Bunda tabi ki f2p olmasının çok önemli payı var. bunlar lol de de oluyor ev arkadaşım lol oyuyor adam sabaha kadar küfür etmekten heba oluyor bazen.
    Bu tarz şeyler için şu forumda tartışmaya değmez. birbirinizi kırmaya değmez. Bu işin çözümüde basit kendinize arkadaş bulun takım kurun beraber oynayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: benightedd

dota-lol kıyaslamalarını hep Nokia-android sistemli telefon kıyaslamalarına benzetiyorum.
    dota 2 ye geçeli yaklaşık 6 ay oldu. ne oyunlar oynadım arkadaşlar, adam furion aldı bir kez dahi natures call skillini ve ultisini kullanmadı ne işe yaradığını bilmiyor ya da harbi troll ama böyle onlarcası oldu. bazen böylesi karşı takımda da oluyor. ama bazen de o kadar zevkli oyunlar oluyor gerçekten zevk alıyorsun oyundan. Bunda tabi ki f2p olmasının çok önemli payı var. bunlar lol de de oluyor ev arkadaşım lol oyuyor adam sabaha kadar küfür etmekten heba oluyor bazen.
    Bu tarz şeyler için şu forumda tartışmaya değmez. birbirinizi kırmaya değmez. Bu işin çözümüde basit kendinize arkadaş bulun takım kurun beraber oynayın.

Arkadaşım okursan biz Dota mı daha iyi LoL'mü daha iyi tartışmasını yapmıyoruz. Adam gelmiş inatla LoL'e başarısız bir oyun diyor. Hatta daha çok LoL'ü savunuyoruz denebilir.

• Ohannes anasini satayim Daha gun gece 120lerde idi. Bes dakika once, DotA'da ability draft'a giriyordum bir baktim 528 ms.

Yeter artik ya.

Orijinalden alıntı: benightedd

ben o na istinnaden yazmadım zaten hocam. ben mmr sistemiyle ilgili yorumlara istinaden yazdım.

"dota-lol kıyaslamalarını hep Nokia-android sistemli telefon kıyaslamalarına benzetiyorum."
    buradan yola çıkarak yazdım

quote:

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

Ohannes anasini satayim Daha gun gece 120lerde idi. Bes dakika once, DotA'da ability draft'a giriyordum bir baktim 528 ms.

Yeter artik ya.

sorun sende, biraz önce konu açmışın cevap verdik

• evde 1mbit
    yurtta 20 mbit kablolu kullanıyorum birileri ile çakışan zamanlarda oyuna girmediysem iki durumda da ping ve lag olmuyor

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

Orijinalden alıntı: gladiator88

quote:

bi açıklama istiyorum lol neden başarılı değil. dünyanın şu an en ünlü oyunlarından biri değil mi ben mi yanlış görüyorum? başarı deyince ne anlıyorsun? bunu yemin ederim anlamadım, lol nasıl başarısız oluyor ve wow'u kim yerin dibine soktu? senin oyun hoşuna gitmeyebilir ama gel gör ki herkes lol oynuyor, adamlar para içinde yüzüyor. bu firma başarısızsa biz yanmışız be. yolda gördüğün rastgele bir çocuk bile oyuna kaç para yatırıyor haberin var mı? dünyanın en ünlü oyunlarından biri olmuş sen diyorsun ki başarısız.
    daha okuduğunu anlamıyorsun. lütfen yazma zaten. öbürleri de sıralamış zaten mesajları büyük olasılıkla benim hakkımda, onları da alabilirsen iyi olur yanında. laf atmadan duramıyorlar ne yaptıysak artık.

wolftaym oynayaq mi qnq xde

• nolmuş biri özet geçsin
  • Arkadaşlar birşey sorucam.
    Mesala biri riki yada luna seçti ona karşı ne seçmeleyim?
    Low pool'a girdim birde zevk almıyorum hiç. Şu dotaya mmr+ güzel server sistemi lazım.

Lion'a aghanim çok imba olmuş ama şuan. Magnus veya Enigma combosuyla çok op.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blutarch Mann

Arkadaşlar birşey sorucam.

riki için bristle seçilebilir.
    luna için eğer çok kastıysa bkb veya bm iş görür. life, jugger gibi yanına rahat girebilecek herolar işe yarar.

Orijinalden alıntı: Blutarch Mann

Arkadaşlar birşey sorucam.

riki seneçene karşı slardar yada bounty hunter iyi seçim olur luna gibi sert bi heroya abaddon iyi gider o ultisini açtığı anda iyi hasar verirken sen abaddonun ultisi ile onun ultisinden çok etkilenmessin
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.