Şimdi Ara

Dota 2 30 fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şu son 1 aydır sürekli 30fps de geziniyor arada 15-20sn 60fps görüp tekrar 30fps ye düşüyor ve hiç bir şekilde adam akıllı oyun oynatmıyor. Ekran kartı GTX650Ti Boost FullHD ve tüm ayarlar açık şekilde oynuyorum. Driverlar vs hepsi güncel o konuda sıkıntım yok. Bu sorun oyundan kaynaklı fakat bir türlü çözemedim

Var mıdır bir yöntemi, çözümü?

• vallaha ben de aynı sorundan muzdaribim. 60 fps ye sabitleme şansımız yok mu ya bu oyunu? Son zamanlarda çok takılıyor oyun.
  • Vsync açın düzelmezse grafikleri düşüreceksiniz. Vsync açık 60 fpste takılmadan oynuyorum ben. Kaparsam da 100ü geçik oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyderrath

Vsync açın düzelmezse grafikleri düşüreceksiniz. Vsync açık 60 fpste takılmadan oynuyorum ben. Kaparsam da 100ü geçik oluyor.

Grafikleri neden düşüreyim? 2GB 650Ti boost ile 2 tane Dota 2 açıp rahat rahat 60fps de oynarsın zaten
  • Adam size bir öneri sunmuş. 2GB 650TI BOOST ( 550 TL ) ekran kartınızda sorun var demek ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.google.com.tr/search?q=650Ti&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=MdTlVbzME4X-swGHy5co#q=650Ti+dota+2

Aynı ekran kartı için biçok sonuç var fps testleri düşük fps vs. Driverlara(ses ethernet vs dahil(outdated ses driverını güncellemem csde 70 fps artışı sağlamıştı mesela)) dx(launch optionsdan versiyon değiştirebiliyosun)'e ve ekran kartının kontrol paneline bi göz atmanı öneririm.

https://www.reddit.com/r/DotA2/comments/3as5o0/directx_9_vs_directx_11_vs_opengl_on_reborn/ mesela burada triple vsync'e değinmiş bi kullanıcı var

• quote:

Orijinalden alıntı: WaReZ

Adam size bir öneri sunmuş. 2GB 650TI BOOST ( 550 TL ) ekran kartınızda sorun var demek ki.

Kardeşim ekran kartım zaten ahım şahım bir şey değil burada övmeye de çalışmıyorum fakat dota 2 gibi bir oyun için fazla fazla yeticek bir kart olduğunu da çok iyi biliyorum. Zamanında kart %55 yükte sabit 60fps oynatıyordu yani kartın %50 si bile dota 2 full ayar için 60fps verebilecek güçte fakat son zamanlarda güncellemelerden midir nedir sürekli 30fps bunu belirtmek istedim belli ki bazı yazılımsal sorunlar var. O yüzden neden ayar kısayım dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 düşük fps problemi
    16 yıl önce açıldı
    40 Fps'de kasma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7850 de bendede 15 gundur sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım bizdeki donanımdan çok oyunda son zamanlarda problem var gibi. Server problemi zaten 1 haftadır falan var. fps olayı da muhtemelen yeni patch ile düzeltirler inşallah
  • Hd5770 gibi bir kartla hiç 30 fps görmedim desem yeridir.Bende herhangi bir performans kaybı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.