Şimdi Ara

Dosya Şifreleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar XP altında istediğim klasörlerin erişimini engellemek için bazı klasörleri şifrelemeyi sağlayan program tavsiyelerinizi bekliyorum.(xp fat 32).

• Şifrelemeyi boşver. Lock Folder Xp

Bu program ile dosyaları sanki bilgisayarında hiç yokmuş gibi saklıyabilirsin.
  • file and folder protector u tavsiyeederim .kullanımı da çok kolay. arayüzü basit ve kullanışlı.
  • bir de link verseydiniz arkadaşlar çok iyi olurdu ama
  • gercekten bende soyle saglam bir sifreleme prog. ariyorum
  • PC Security
  • Tabiki PC Security her ısıne yarar,www.kitapgibi.net te vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Veritabanı dosyaları
    5 ay önce açıldı
    şifreli dosya açma
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok tşk arkadaşlar
  • pc security başka tanımam
  • quote:

Orjinalden alıntı: hkocak

bir de link verseydiniz arkadaşlar çok iyi olurdu ama

al link benim site işine yarar

http://xulux2002.sitemynet.com/iopus/id1.htm
  • ewt pc security gercekten cok iyi xulux arkadas tan almıstım...coksaolasın hocam
  • bir şey değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uriel

Şifrelemeyi boşver. Lock Folder Xp

Bu program ile dosyaları sanki bilgisayarında hiç yokmuş gibi saklıyabilirsin.

bende kullanıyorum ama klasörler güvenli kip altında görünüyolar
  • Barbar klasör kilitleyici 1 aydır kullanıyorum şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: chaosmania

Barbar klasör kilitleyici 1 aydır kullanıyorum şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım

+1 cok kaliteli bazı şifreleme programları klasörü boza biliyor ve içindekiler siline biliyor ! ama barbar gercekten bu işin ehli
  • dostum saol Pc security çok işe yaradı artık daha rahatım valla bana çok lazımdı . Malum büroda çalışıyorum ve kendime ait bölgeler var onları korumaya aldık en sonun da ellerine sağlık kardeş emek vermişsin valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y_P_K -- 11 Haziran 2005, 15:31:55 >
  • zibidizeyn kardeş indirdiğim PC security seyup dosyası açılmıyor,ana sayfasından da indirdim o da aynı hatayı veriyor,nasıl çözebilirim?

• Arkadaşlar bana da güzel bir şifreleme programi lazim.
    Lock folder xp:Güzel bir programdı.Fakat şifrelenmiş bir klasörü başka bir bilgisayara kopyalayıp yapıştırabiliyorsun.(windows görev yöneticisinden lock folder xp yi kapatıp.)Eğer o pcde de lock folder varsa kendi şifresiyle benim şifrelenmiş klasörümü açabiliyor.Malesef.

Daha güvenilir bir program var mı?
  • Folder Guard Pro XP: Bu da güzel bir program.Şifrelediğimiz klasör asla silinip,kopyalanmıyor.Fakat şifreli klasörü açtıktan sonra tekrar şifrelemen gerek.Yani otomatik şifrelenmiyor.Ayrıca güvenli modda bilgisayarı açınca şifrelenmiş klasörler şifresiz olarak açılıyor.Malesef.
    Daha güvenilir bir şifreleme programı arıyorum.Başka fikri olan.
  • Pc security :Bunu da kullandım.Çok hoşuma gitmişti.Fakat bir sorunu vardı .Şimdi aklıma gelmiyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.