Şimdi Ara

dosya masrafini geri aldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garanti bankasindan cektigim tasit kredisi icin odedigim 500 tl dosya masrafini almak icin yazdigim dilekceyi subeye iadeli taahhutlu olarak gonderdim. Bankadan ret cevabi geldi. Bu cevapla ve masrafin alundigini gosteren dokumle birlikte ilce haken heyetine dilekce yazdim. Nisan sonunda yaptigim basvuru agystos ortasinda lehime sonuclandi ve bankadan 500 tl mi aldim. Hakem heyetlerinden bos donulmuyor. Genelde musteri lehine calisiyorlar.

Bazi hakem heyetleri cok yogun. Beklemek istemeyenler ve masrafi faiziyle almak isteyenler avukata basvuabilir. Bazi avukatlar mahkeme harci almadan calisiyorlar. Toplu vekalet alarak onu da ucuza getiriyorlar. Bankalarin talep ettikleri dokuman ucretleri icin belli bir sabit ucret aliyorlar.

Ben bir kredum ucin aydin merkezde avukata basvurdum. 100 tl ucret ve 27 tl vekalet verdim. Her sey yolunda giderse 600 masraf, 250 ipotek, 550 yapilandirma alacagim.

Hala basvurmayanlar varsa yol gostermesi amaciyla yazdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgilendirme için teşekkürler hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten alacağınız kesin olan bir para için boşu boşuna avukata da ücret ödemenize gerek yoktu. ilçede yaşıyorsanız yoğunluk da fazla olmayacaktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.