Bildirim
!!! Dosya Kurtarma Yazılımları !!! (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: avalona
Arkadaşlar Easy Recovery kullanıyorum tavsiye ederim.

evet gayet iyi.
Disk işinin uzmanı_____________________________ -
Bazı dosyalarım geri gelmemişti ama Recoverymyfiles
_____________________________ -
Süper yararlı bir topic
rietvield ben cep telefonumla çektiğim resimleri yanlışlıkla sildim şimdi ben cep teli kablosu ile bilgisayara bağlasam geri getirebilir miyim veya hangi programı kullanayım
hangisi en iyisi_____________________________ -
get data back hakkında bilgisi olan varmı? -
teşekkürler _____________________________ Asus N55SF S1194V
Apple Iphone 6 Silver 64 GB
-
Bir arkadaşım yanlışlıkla çok önemli verileri sildi. Ne yapmasını önerirsiniz? Anladığım kadarıyla verinin üstüne bir şey yazılırsa kurtarılma ihtimali kalmıyor. Bu programlardan birini indirip kursa da bu verilerin üstüne yazacak, verileri tamamen kaybedilecek. Bilgisayarında önceden bu programlardan biri yüklü değildi. Ne yapabilir? _____________________________ -
Eyvallah
En güzeli bence Recovery My Files
_____________________________ Google'a isminizi yazın...DH'i görürseniz isminiz burada kayıtlıdır...
Ben en çok DH'i seviyorum...
-
quote:
Orjinalden alıntı: interwap
quote:
Orjinalden alıntı: avalona
Arkadaşlar Easy Recovery kullanıyorum tavsiye ederim.

evet gayet iyi.
Disk işinin uzmanı
Katılıyorum bu program ile yanlışlıkla sildiğim Divx filmimi kayıpsız kurtardım. Ayrıca boyutu daha küçük olan
File Scavenger programıda yine aynı dosyayı kurtardı._____________________________
-
programlar için sağolun
bir excell dosyasını açıp daha sonra yanlışlıkla başka bir excell dosyasının üstüne kaydettik. tam tüm bilgiler uçtu. ertesi gün farkettiğimizden ne yapacağımızı şaşırdık.
eski dosyayı geri getirmenin yolu varmı.
Teşekkürler._____________________________ LEVYE -
paylasım icin tskler bazen cok lazım oluyr ve bulamıorum iyi oldu forumda buldugum
_____________________________ "The Best Defense Is A Good Offense..." -
Teşekkürler.
Bu programlar arasında en iyisi Easy Recovery dir.
Bilgisayarıma zorunlu olarak format atmam gerekti ve bu program sayesinde verilerimin yaklaşık %75 ini kurtarabildim._____________________________ -

_____________________________ Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar. -
selam iblader benim bi sorunum var ya benim world exeldosyam vardı benim için çok önemli belgelerimde saklıyordum bi gün baktım yok kaybolmuştu bende aramaya başladım ama bulamadım muhtemelen silinmiş nasıl geri getirecez biliyorsan yardım please... bu programları denedim nasıl çalıştırılıyor anlayamadım lütfen yardım _____________________________ herderdin bi çaresi vardır her çare için bir dert vardır(her zaman iştediğin olmaz ama hiçbir istediğin olmuyorsa bunu biraz sorgula -
güzel paylaşım saol _____________________________ -
Teşekkürler...
emeğinize sağlık. _____________________________ -
bugünlerde aradığım bir bilgiydi. emeği geçen herkese teşekkürler. ben recovery my files programını kullanmaya karar verdim. _____________________________ AMD Ryzen 5 3600, Asus Tuf B450 Pro Gaming, Gigabeyte GTX 1660 Süper, 8x2 Gskill 3600 CL18, Toshiba RC500 M2,Cooler Master TD500 Mesh, PENTAX K-3&Pentax K10D-Sigma-70-200/2.8 -Sigma-105/2.8-Sigma-10-20/4-5.6 EX-Pentax-M 50 mm F:1.7-Pentax smc 18-55 mm-Sigma EF-530 DG Flash , 750w Corsair TX750M PSU. 32" Viewsonic VX3211-4K
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı