Bazı dosyalarım geri gelmemişti ama Recoverymyfiles
quote:
Orijinalden alıntı: bilinçaltı
Bazı dosyalarım geri gelmemişti ama Recoverymyfiles
Alıntıları Göster
Süper yararlı bir topic
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
işte arkadaşlar resmini de koydum nasıl geri getircem ben bunu
Alıntıları Göster
rietvield ben cep telefonumla çektiğim resimleri yanlışlıkla sildim şimdi ben cep teli kablosu ile bilgisayara bağlasam geri getirebilir miyim veya hangi programı kullanayım
hangisi en iyisi
quote:
Orijinalden alıntı: cefucsa
rietvield ben cep telefonumla çektiğim resimleri yanlışlıkla sildim şimdi ben cep teli kablosu ile bilgisayara bağlasam geri getirebilir miyim veya hangi programı kullanayım
hangisi en iyisi
Alıntıları Göster
get data back hakkında bilgisi olan varmı?
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Bekir__
teşekkürler
Bir arkadaşım yanlışlıkla çok önemli verileri sildi. Ne yapmasını önerirsiniz? Anladığım kadarıyla verinin üstüne bir şey yazılırsa kurtarılma ihtimali kalmıyor. Bu programlardan birini indirip kursa da bu verilerin üstüne yazacak, verileri tamamen kaybedilecek. Bilgisayarında önceden bu programlardan biri yüklü değildi. Ne yapabilir?
quote:
Orijinalden alıntı: cfsenel
Bir arkadaşım yanlışlıkla çok önemli verileri sildi. Ne yapmasını önerirsiniz? Anladığım kadarıyla verinin üstüne bir şey yazılırsa kurtarılma ihtimali kalmıyor. Bu programlardan birini indirip kursa da bu verilerin üstüne yazacak, verileri tamamen kaybedilecek. Bilgisayarında önceden bu programlardan biri yüklü değildi. Ne yapabilir?
Katılıyorum bu program ile yanlışlıkla sildiğim Divx filmimi kayıpsız kurtardım. Ayrıca boyutu daha küçük olan File Scavenger programıda yine aynı dosyayı kurtardı.
quote:
Orijinalden alıntı: @oğuzhan@
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
programlar için sağolun
quote:
yaw niye 0 kb gözüküyo kurtaramıyorum
Alıntıları Göster
bir excell dosyasını açıp daha sonra yanlışlıkla başka bir excell dosyasının üstüne kaydettik. tam tüm bilgiler uçtu. ertesi gün farkettiğimizden ne yapacağımızı şaşırdık.
eski dosyayı geri getirmenin yolu varmı.
Teşekkürler.
quote:
Alıntıları Göster
paylasım icin tskler bazen cok lazım oluyr ve bulamıorum iyi oldu forumda buldugum
quote:
Orijinalden alıntı: mrbasket
paylasım icin tskler bazen cok lazım oluyr ve bulamıorum iyi oldu forumda buldugum
Alıntıları Göster
Teşekkürler. Bu programlar arasında en iyisi Easy Recovery dir. Bilgisayarıma zorunlu olarak format atmam gerekti ve bu program sayesinde verilerimin yaklaşık %75 ini kurtarabildim.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Nodex
Teşekkürler. Bu programlar arasında en iyisi Easy Recovery dir. Bilgisayarıma zorunlu olarak format atmam gerekti ve bu program sayesinde verilerimin yaklaşık %75 ini kurtarabildim.
Alıntıları Göster
selam iblader benim bi sorunum var ya benim world exeldosyam vardı benim için çok önemli belgelerimde saklıyordum bi gün baktım yok kaybolmuştu bende aramaya başladım ama bulamadım muhtemelen silinmiş nasıl geri getirecez biliyorsan yardım please... bu programları denedim nasıl çalıştırılıyor anlayamadım lütfen yardım
quote:
Alıntıları Göster
güzel paylaşım saol
quote:
Orijinalden alıntı: wT
güzel paylaşım saol
Alıntıları Göster
Teşekkürler...
quote:
Alıntıları Göster
emeğinize sağlık.
quote:
Alıntıları Göster
bugünlerde aradığım bir bilgiydi. emeği geçen herkese teşekkürler. ben recovery my files programını kullanmaya karar verdim.