Benim sorunum yıllardır Flash get kullanıyorum fakat artık değişmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Çünkü internetten bişeyler rar dosyaları zip dosyaları indirince genelde bozuk iniyor fakat windows un programını kullandığımda aynı dosya sorunsuz iniyor. Acaba sizler hangi programları kullanıyorsunuz. Memnun kaldığınız böyle sorunlarla karşılaşmadığınız program varmı. Aynı zamanda güvenilir bir program olmalı.
ben imesh kullanıorm, daha önce Ares kullandım ama zaten yavaş olan DSL bağlantımı dialup tan beter yaptı, bu arada e-Donkey de gercekten hızlı...
haklısın afganaf getright yıllardır aynı çizgide ilerliyor ben de kullanıorm ama eminim daha iyileri de vardır
genelde program kullanmıyorum cok daha sorunsuz dosya cekebılıyorum fakat buyuk dosyalar ıcın kesınlıkle bır programa ıhtıyac var... flashget turkce destegı ıle gayet ıyı gıbı..
Free Download Manager kullan, türkçe desteği de var. Adından da anlayacağın gibi tamamen ücretsiz ve güzel bir program.
quote:
Orjinalden alıntı: disc
genelde program kullanmıyorum cok daha sorunsuz dosya cekebılıyorum fakat buyuk dosyalar ıcın kesınlıkle bır programa ıhtıyac var... flashget turkce destegı ıle gayet ıyı gıbı..
keesinlikle büyük dosyalar konusunda haklısın program şart. Bazen hiç sebeb falan yokken bağlantı sıfırlanıyor. download yaparken net-cafe de bile olsam artık netten bi getright çekip öle download a başlıorm hoca.
quote:
Orjinalden alıntı: SibeRZarbo
Free Download Manager kullan, türkçe desteği de var. Adından da anlayacağın gibi tamamen ücretsiz ve güzel bir program.
KesinIikIe tavsiye etmiy0rum ,pr0gramı kuIIanırken hata verdi ve yarın kaIan tüm d0wnI0adIar siIindi ve bir daha geri getiremedim ayrıca bu 0Iay 3 kez başıma geIdi
quote:
Orjinalden alıntı: serdar21
quote:
Orjinalden alıntı: SibeRZarbo
KesinIikIe tavsiye etmiy0rum ,pr0gramı kuIIanırken hata verdi ve yarın kaIan tüm d0wnI0adIar siIindi ve bir daha geri getiremedim ayrıca bu 0Iay 3 kez başıma geIdi
Ben bu güne kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. Yaklaşık 1 yıldır kullanırım, performansı gayet iyi.
Peki e-donkey nasıl kullanan varmı ?
bu programıda bır arkadas tavsıye etmıstı fazla kullanmadım arama falan yaptırıyorsun ve dosya cekımını usera gore sınırlıyor bu da bır alternatıf tabı,yanlız bu tarz programların pek kullanıslı oldugunu sanmıyorum en azından kendı acımdan..
torent kullanmalısın bence cok daha ıyı.
Sanırım FlashGet den şaşmamak en doğrusu olacak
cok fazla download yapıyorsan flashget ın yanında mutlaka bır torrent programı kullanmalısın.
Yavaş falan ama önemli değil zaten fazla download yapmıyorum Telekomun Sınırlı Kotasının üstünde down yapabilmek ne mümkün
flashget kullanıyorum ve şu ana kadar sorun olmadı.
Flashget ikinci sırada mass downloader.
Flashget gayet iyi , sorunsuz bir program
Flashget bence iyi. Ayrıca firefox'un kendi download manager'ını kullanıyorum.