Şimdi Ara

dosya indirme hatası %99da kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4-5 GÜNDÜR BU SORUNU YAŞIYORUM HERANGİ Bİ DOSYA İNDİRİRKEN %99 DA KALIYOR 5-10DK SONRADA AĞ HATASI DİYİP İNDİRMİYOR.. GOOGLE CHROME KULANIYORUM YARDIMCI olURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER

• quote:

Orijinalden alıntı: berefe22

4-5 GÜNDÜR BU SORUNU YAŞIYORUM HERANGİ Bİ DOSYA İNDİRİRKEN %99 DA KALIYOR 5-10DK SONRADA AĞ HATASI DİYİP İNDİRMİYOR.. GOOGLE CHROME KULANIYORUM YARDIMCI olURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER

Bu tarz bi soruna genelde virus programlari neden olur istersen kaldir ole dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • virüs programı yüklü değil zaten
  • başka pc ile veya telefon ile combofixi indir pcye at çalıştır bittikten sonra bak bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

başka pc ile veya telefon ile combofixi indir pcye at çalıştır bittikten sonra bak bakalım.

combofixi denedim gene aynı format atım sorun devam ediyor deli olcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: berefe22

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

başka pc ile veya telefon ile combofixi indir pcye at çalıştır bittikten sonra bak bakalım.

combofixi denedim gene aynı format atım sorun devam ediyor deli olcam

Modeme hardreset at yada modemi guncelle gitsin

• İDM kullan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9888

İDM kullan.

aynen idm isinizi gorur...
  • modemi cdsiz nasıl günceliyebilirim tp-lınk modemın markası. yorumlarınız için herkeze teşekür ederim.. idmyide dıger pcden buraya atarak denicem şimdi
  • Bu hatanın başka çözüm yolu yok mu? Bilgisayar da antivirüs programı yok, hiç bir şey inmiyor ne yazık ki, IDM yazılmış ama onu da indiremedim, tam inme bitti derken hopp kalıyor öyle,
  • işletim sisteminin kendi korumasını "defender" ve "güvenlik duvarı" nı kapattın mı? onlarda engel olabilir.
  • Çözümü var dostum. ASC PRO indir önce tam tarama yap daha sonra araçlardaki programları da kullan düzelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysimon

işletim sisteminin kendi korumasını "defender" ve "güvenlik duvarı" nı kapattın mı? onlarda engel olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: Roccoti

Çözümü var dostum. ASC PRO indir önce tam tarama yap daha sonra araçlardaki programları da kullan düzelir.

Güvenlik duvarı kapalı, bilgisayar da antivirüs programı da yoktu aksilik, deneme sürümlerinden indirmeye çalışıyorum ama ne yazık ki hiçbir dosyayı indiremiyorum, sanırım tek çözüm format gibi,

Teşekürler yorumlarınızdan ötürü,

• quote:

Orijinalden alıntı: Bolivya

quote:

Orijinalden alıntı: baysimon

işletim sisteminin kendi korumasını "defender" ve "güvenlik duvarı" nı kapattın mı? onlarda engel olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: Roccoti

Çözümü var dostum. ASC PRO indir önce tam tarama yap daha sonra araçlardaki programları da kullan düzelir.

Güvenlik duvarı kapalı, bilgisayar da antivirüs programı da yoktu aksilik, deneme sürümlerinden indirmeye çalışıyorum ama ne yazık ki hiçbir dosyayı indiremiyorum, sanırım tek çözüm format gibi,

Teşekürler yorumlarınızdan ötürü,

aynısı bi arkadaşımda oldu kendi bilgisayarımdan usb ile aktardım. sorun çözüldü format ile uğraşma bi kafeden usb ile yükle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.