Şimdi Ara

Dosya Eksik Dedi Formatı Yarıda Bıraktı Zalım USB!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlarım yine sorun yine eş anlamlısı ben.

Windows 7 ultimate 64 bit format atarken birden dosya eksik format yarıda kaldı deyip format sonlandı.

Şimdi açmaya çalışıyorum. Başlangıç onarmaya kadar sanki format atıyormuşum gibi açılıyor sonra başlangıç onarma başlıyor ve onarılamadı deyip ciğerimi yakıyor.

Deyin bana ne yapayım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uppp

• Hatalı format atılmış işte. Tekrardan temiz cd veya USB ile format aticaksin tekrar

• Aldığın hatayı yazarmısın
  • Byrad kullanıcısına yanıt
    Hocam önce 0xC0000005 hatası verdi.
    Onu hallettik sonra 0x80070570 hatası verdi. Dosyalar bozuk tekrar deneyin minvalinde de bir yanıt. Valla şaşırdım ne yapacağımı.
    Dvd rom da bozuk usb ile halletmem lazım aksi gibi.

• Selam
    Windows 7 64-Bit sürümünün orijinal boot dosyasını kullanın.. Eğer doğru boot dosyası ise, muhtemelen flash belleğe eksik veya bozuk dosya yazılmış olabilir.
    Flash belleğe yazdırmak için RUFUS veya Microsoft'un Windows7-USB-DVD-tool isimli programlarını kullanın..
    Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    Windows 7 64-Bit sürümünün orijinal boot dosyasını kullanın.. Eğer doğru boot dosyası ise, muhtemelen flash belleğe eksik veya bozuk dosya yazılmış olabilir.
    Flash belleğe yazdırmak için RUFUS veya Microsoft'un Windows7-USB-DVD-tool isimli programlarını kullanın..
    Kolay gelsin..

Orijinal derken sağlam bir windows 7 64bit iso su mu bulayım yoksa bildiğimiz bir orijinal dvd ile mi yükleyim?

Kusura bakmayın yoruyorum da sizi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    harici hdd raw oldu, yardım!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • WinSetupFromUSB ile deneyin

• ISO dosyası bozuk olduğundan dolayı olmuş arkadaşlar. Başka bir iso deneyerek sorunu çözdüm. Çok teşekkür ederim hepinize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.