Şimdi Ara

Dostoyevski Yer altından notlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar başlıkta ismi olan kitap 3. Okuyacagim kitap için agır mı. Şuan bu kitap var elimde , alisveris yapmaya vakit ayiramadim. 2 hafif roman bitirdim , roman okumaya yeni başliyorum boyle bir klasigi sindiremiye bilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi randyman -- 20 Mayıs 2019; 4:59:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostoyevski ağırdır sanırım. Ben antreman için ilk olarak kumarbaz adlı kitabından başladım.Şimdi ise suç ve cezayı okuyorum

Bence sende benim gibi yap.Hafif bir klasik kitapla başla sonradan ağır romanlara geçersin
  • Yeraltından Notlar ağır bir eser değil. Rahatlıkla okuyabileceğiniz birkaç ayrı bölümden oluşur.

• hocam kitabı okuduktan sonra zeki demirkubuz un yeraltı filmini de izle, kitabın günümüze uyarlanmış bir filmi
  • Suç ve ceza da ağır değil öyle ve daha güzel onu oku

• Buğün vizeden sonra elime alip bitirecegim, kisa bir kitap zaten , filim önerisi için tesekkürler sınav haftasini atlattiktan sonra izlerim.

• Yer altından notlar hızlı okunup geçilecek bir kitap değil. Eğer kitapları böyle ince diye bir günde bitirip geçiyorsanız tamamen boşuna okuyorsunuz diyeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklisiniz bende bundan bahdetmistim yukarida okuma aliskanligi kazanmaya calisiyorum telefondan e book olarak 1-2 roman okudum geçen haftada 3 kitap satin alarak 2 sini bitirdim ama bu okudugum 2 kitap edebi degeri fazla olmayan romandı, anlatimi akici ve kolay anladilabilir oldugu için sindirdim . Ama yer altindan notlar sindirm açisindan zora sokarsa uygun bi zamanda okumam daha iyi olucak .

• Ben de hafif diye hızlı bir başlangıç yapmıştım o kitaba. Ama yanılmışım.

• Suç ve Ceza ağır değil mi? Dil profesörü falan mısınız acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok güzel kitaptır. Diğer eserlerinin aksine olay örgüsüne değil de kendisinin ruh hali ve düşüncelerine çok önem vermiş. Bu kitabı roman veya hikaye olarak ele almak yanlış olur bence. Dostoyevskinin tüm kitapları güzeldir. Kumarbaz veya insancıklar kitabından başlamak daha iyi olur tabi senin keyfine kalmış, ben ilk budalayı okumuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E57029DB9

Yer altından notlar hızlı okunup geçilecek bir kitap değil. Eğer kitapları böyle ince diye bir günde bitirip geçiyorsanız tamamen boşuna okuyorsunuz diyeyim.
    heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

• yok şu kitap ağır bu kitap ağır daha hiç aldığım kitabın 1kg dan ağır olduğunu görmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.