Şimdi Ara

Dostlar yazarak çalışmak zaman kaybı olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu seneye kadar yazarak çalıştım. Ama malum 12'de zaman sıkıntısı var. Biyolojide kimyada en ince ayrıntısına kadar yazınca içim rahat ediyor. Öyle ki dershane sınavında çoğunluk 11 kimyada sorun yaşarken ben gayet rahat yaptım. Bunu geçen sene yazarak çalışmış olmama bağlıyorum zaten her türlü ayrıntı vardı notlarımda. Fizik-Matematik gibi derslerde de temel formülleri ve güzel soruları yazmak ve sonra tekrar etmek niyetindeyim. Zaman kaybı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humoral Immunity -- 4 Eylül 2014; 21:36:06 >

• kesinlikle olmaz. ben bu yazarak calısma olayına gecen sene 12. sınıfın 2. donemınde kesfettim cok verimli oluyor hakkaten ozellikle fen derslerinde ve fen derslerindede en cok biyolojide isime yaradı. bu sen e sımdıden basladım yazarak calısmaya ygs kimyyı 10 sayfa ozet cıkartım 30 dk surmeden tekrar edıyorum ygs kimyayı. biyoloji ve fizik icinde yapcam aynısını sanada tavsiye ederım ama aşırı ayrıntıya da girme
  • Evet hocam özellikle tekrar konusunda çok rahat oluyor. Devam edeceğim gibi yazmaya.
  • nasıl için rahat ediyorsa öyle yap yazarak akılda daha kalır zaten
  • Doktor yazısı gibi yazmasam benim de özendiğim bi metot ama inan ki normal notları bile word ile yazıp A5 kağıda çıktı alıyorum, yazdıklarım çok zor okunuyor.
  • Yazarak çalısmak en iyi biyoloji çalısma metodu.!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.