Bildirim
Dostlar Acil Yardım Lütfenn!!! Hangi Tıp?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ups -
ups -
up lan up -
Her yönüyle uşak kanka
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
uşak tıp hakkında az çok bilgi sahibiyim ve uşak’ta yaşıyorum yardımcı olabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam uşak şimdi 3 yıllık ya sistemi oturmamıştır falan diye tedirginim. notlar falan nasıl bir bilginiz varmıdır acaba? zorlarlarmı? -
sistemi oturmuşmudur, hocaları nasıldır acaba? birde uşak pek büyük sayılmaz heralde. üni okunacak bir şehirmi? güzel yerler bolmudur? -
Ben niğde düşünüyorum fakat prof sayısı 4 müş çok az
evet hocam beni niğde konusunda tek tedirgin edende bu mesele. Bu da olsaydı niğdeyi ilk sıraya yazardım. Siz araştırdınızmı hocam? hangi bilgilere ulaştınız? -
İş bizde bitiyor yeni hastanesi var prof artacaktır zamanla
aynen öyle -
ups -
Rize ve erzincan hakkında ne düşünüyorsun?
sıralaman nasıl? ben de hemen hemen bu fakülteleri yazdım
kırşehirde 18 prof var ve bence niğdeden daha önde olmalı tercih listesinde, çorum için de şunu söyleyebilirim o da 3 yıllık yeni. fakültesi merkezin dışında biraz ve küçük ancak hastanesi epey büyük ve güzel. ben çorumdan önce daha köklü ve daha avantajlı olduğundan tokatı yazdım. kahramanmaraş için de şunlar, bir fakültesi yok. İİBF de eğitim alıyorlar ancak bu sene sanırım oraya sığmayıp bütün sene konferans salonunda ders almışlar.. hastanesine gelirsek yine yeni ve güzel, imkanları iyi. uşak bana uzak olduğundan pek araştırmadım.
Uşak büyük köydür batıda olup insanın gözünü boyar ancak daha kadavrası bile geçen sene gelmiş 8prof var
tutuyorsa niğde yaz 2 saatlik yol mis gibi -
sistem konusunda sorun yok diye biliyorum diğer üniversitelerden çok daha hızlı geçmişler online eğitime bile. hocalar çok samimiymiş alt sınıflarda dahi ameliyata girmek rahatmış.lablar ve ekipmanlar yetrrliymiş.hatta her şey yeniymiş maketler vs ve sana ait oluyormuş.bilgisayar labaratuvarını kullanıyorlarmış sık sık.dekanı hacettepe'den geldi diye duymuştum. bu yüzden uşak'ı orayla karşılaştırıp daha iyi bir yer yapmak istiyormuş hastaneyle arası biraz uzak ama hastaneye derslik yapılıyormuş bu yıl.uşak biraz küçük mesela 2 avm ve 1 çarşısı var sadece.ama tek otobüsle çoğu yere gidersin ulaşım kolay.bilmiyorum çok sosyalleşmek isteyen biriysen yetersiz gelecektir elbet. uşak'ta yaşamasam doğu yerine burayı tercih ederdim sanırım. bir de ilgini çekerse robotik klubü bile varmış tıpta isteyen yazılım öğreniyormuş bu sadece hacettepe ve uşak'ta varmış galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asuna_ -- 14 Ağustos 2020; 13:21:15 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X