Şimdi Ara

Dört kameralı HTC U12+ tanıtıldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    HTC yeni amiral gemisi HTC U12+'ı tanıttı. HTC U11+ ile benzer çizgileri taşıyan telefon, sahip olduğu dört kamerası ve teknik özellikleriyle göz dolduruyor. İşte tüm detaylarıyla HTC U12+:
     

    HTC U12+ özellikleri

    • Ekran: 6 inç boyutunda 2880 x 1440 (WQHD+) çözünürlüklü Super LCD ekran
    • Boyut ve ağırlık: 156,6 x 73,9 x 7,9-8,7 mm ~ 188 g
    • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 845 (4x 2.8GHz Cortex -A75 + 4x 1.8 GHz Cortex -A55)
    • RAM: 6 GB
    • Depolama kapasitesi: 64/128 GB + 2TB'a kadar microSD kart desteği
    • Arka kamera: 12 MP (f/1.75) + 16 MP (f/2.6)
    • Ön kamera: 8 + 8 MP (f/2.0)
    • Batarya: 3500 mAh (Qualcomm Quick Charge 3.0 destekli) 
    • İşletim sistemi: Android 8.0 Oreo ~ HTC Sense 10 kullanıcı arayüzü
    • Bağlantı seçenekleri: USB Type-C, Bluetooth 5.0, NFC, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, 4G Dual LTE 
    • Diğer özellikler: IP68 sertifikası, parmak izi tarayıcı Face Unlock yüz tanıma özelliği, HTC Edge Sense 2, HTC BoomSound™ Hi-Fi edition hoparlör

     

    Tasarım

    3D likit cam ve metal çerçeveyi bir araya getirerek albenili bir tasarıma imza atan HTC U12+, 156,6 x 73,9 boyutlarında ve 188 gram ağırlığındayken, kavisli arka yüzeyi sebebiyle kalınlık noktasında 8,7 mm ile 7,9 mm arasında değişiklik gösteriyor.  HTC U11 ile birlikte hayatımıza giren Edge Sense donanımının ikinci nesli HTC Edge Sense 2 kullanılan HTC U12+'da işlevselliği arttıran bu özellikle beraber basit bir sıkıştırma hareketiyle uygulama kısayollarına erişebilir, fotoğraf çekebilir, Google Assistant'ı çağırabilir, el fenerini açabilir ve çok daha fazlasına kısa yoldan erişim sağlayabilirsiniz.  
     

    Ekran

    6 inç boyutunda  2880 x 1440 (WQHD+) çözünürlüklü 18: 9 formatına sahip Super LCD 6 ekran ile gelen HTC U12+'ın inç başına düşen piksel miktarı ise 537 ppi olarak karşımıza çıkıyor. HDR 10 desteğine yer verilen ekranda DCI -P3 ve sRGM renk gamı desteği de unutulmamış.
     

    Donanım

    Snapdragon 845 platformu tarafından güçlendirilen telefona 6 GB'lık sistem belleği eşlik ederken, depolama kısmında microSD kart ile 2TB'a kadar arttırılabilen UFS 2.1 destekli 64 ve 128 GB kapasiteli depolama birimleri kullanılıyor. Kablosuz şarj desteğine sahip 3500 mAh kapasiteli batarya ile ayakta duran HTC U12+, Qualcomm Quick Charge 3.0 sayesinde 35 dakikada yüzde 50 şarj olabiliyor.  Android 8.0 Oreo işletim sistemine entegre edilmiş HTC Sense 10 kullanıcı arayüzüyle gelen HTC U12+, Android 9.0 P işletim sistemi çıktığında da hızlıca güncelleme alacak. 
     
     

    Kamera

    Geniş açı özellikli 12 MP çözünürlüğünde f/1.75 diyafram açıklığına sahip HTC UltraPixel 4 adına yer verilen arka kameraya, 16 MP çözünürlüklü f/2.6 diyafram değerine sahip telephoto kamera eşlik ediyor. Arka kamerası OIS, (Optik İmaj Sabitleyici) çift LED flaş ve lazer otofokus ile desteklenen HTC U12+, 60 FPS'de 4K video kaydı yapabildiği gibi 1080p çözünürlükte 240 FPS yavaş çekim özelliğini de bünyesinde barındırıyor. Son olarak arka kameranın 2x optik zoom ve 10 kata kadar da dijital zoom desteğine sahip olduğunu belirtelim. 
     

    Selfie tarafında 84 derecelik geniş açı imkanı sunan 8 + 8 MP (f/2.0) çift ön kameraya yer verilen HTC U12+, ön kamerasıyla birlikte 1080p (Full HD) video kaydı gerçekleştirebiliyor. HTC U12+ arka kamerasıyla olduğu gibi ön kamerasıyla da fotoğraflara Bokeh efekti verebiliyor. Son olarak hem ön hem de arka kamerada HTC'nin "AR stickers" adını verdiği 3 boyutlu emoji desteğinin de yer aldığını belirtelim.
     

    Diğer özellikler

    USB (3.1) Type-C, NFC, Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11ac, 4G VoLTE bağlantı seçeneklerine sahip HTC U12+'da 3.5 mm kulaklık girişi ise yer almıyor. 1.5 metreye kadar 30 dakika boyunca suya ve toza karşı mukavemet gösteren HTC U12+'ın diğer özellikleri ise şöyle: Face Unlock yüz tanıma sistemi, parmak izi okuyucu (arka panelde) HTC Usonic with Active Noise Cancellation (aktif gürültü engelleyici), Stereo ses desteğine sahip HTC BoomSound™ Hi-Fi edition hoparlör.
     
     
     

    HTC U12+ fiyatı

    Yarı şeffaf, Seramik siyah ve Flame red (kırmızı) renk seçenekleriyle satışa sunulacak olan HTC U12+'ın depolama kapasitesine göre fiyatları aşağıdaki gibi: 
    • 64 GB HTC U12+: 799 dolar
    • 128 GB HTC U12+: 849 dolar

     







  • Bitmiş, okeye dolanan markaların cihazlarını alıp hata etmeyin benim gibi. HTC 10 kullanıyorum. Hâlâ Android Oreo gelmedi. Güvenlik yaması Temmuz 2017'de kaldı. Garanti servisine verdim, 70 gün sonra değişim cihazını gönderdiler. HTC Türkiye ile konuşuyorsunuz, adamlar hiçbir soruya cevap veremiyor. Neresinden tutarsanız elinizde kalıyor HTC.
  • Kamerada iyice b*kunu çıkarın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Off yine basladi bunlar biseylerin sayisini arttirmaya.İlk cekirdek isiyle basladi 2 derken 4,8,12 citler gibi cekirdek koydular telefona ayni surecte Apple 2 cekirdekle 8 cekirdek performansi veriyordu.Ekranda da 480p ile baslayan akim 4klara kadar cikti,insanlarin evdeki televizyonundan yuksek cozunurlukte cihazlari var elinde.Kulaga hos gelse de asiri gereksiz.Simdi de ayni durum kameralarda var.

    İnovasyona karsi degilim ama boyle hareketler inovasyon degildir goz boyamadir.On kameraya depth effect koysan ne olur koymasan ne olur?

    1080p ekran/kaliteli chipsetli 4 cekirdekli islemci/3 kamera/3 gb ram/stabil arayuz uzerine degisik inovasyonlar eklenirse gercek musterileri daha cok ceker bunlar.İphone 7 kullaniyorum ucan telefon kadar sasirtacak bir cihaz cikmadikca bozulana kadar 4-5 yil kullanmayi dusunuyorum.

    Bir de son donemde farkettigim bir sey centik denen igrenc ve ekrani kapatan bir eksige ragmen insanlar iphonedur xiamoidir aliyorsa bu is teknoloji isi degildir,tamamen hava atmak ve sosyal hayatlarinda ekonomik olarak ustun olduklarini gostermek icin alinan cihazlar bunlar.Ulan kantincimizde iphone x var el insaf araban 2004 model

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • HTC gercekten kaliteli ve güzel telefonlar üretiyor. Ozellikle m serisinde 7 8 beni etkilemişti gerçekten lakin piyasada bir türlü tutunamadilar. Belki fiyat alaninda biraz daha agresif olsalardı şuan HTC bambaşka yerlerdeydi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC Güzel telefon yapıyoda 2eli hiç yok :S

  • Arka kamera G5'ten bozma olmuş görünüş olarak. Genel olarak eski M8 tasarımını özletiyor HTC.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    quote:

    Ulan kantincimizde iphone x var el insaf araban 2004 model
    türksel den 582 taksitle almıştır
  • 6 inç neden anlamıyorum ki. Yap 5 inç yine. Kaldır aşağıdaki çerçeveleri komple, koy yine 3.5 mm kulaklık girişi, yine bu şekilde kamera, işlemci vs. koy ve sür piyasaya arkadaş..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan halen MATE10pro öncüşüğünü ve birinciliğini koruyor htc bence amiral gemi yapıcağına daha çok orta segment ucuz modellerle yola çıksa daha fazla kar yapar herkes htc'nin kamerasını biliyor sağlamdır. htc zamanında one a9 gibi modellerle devam etseydi şuan tavan yapardı
  • nikony kullanıcısına yanıt
    Yok sordum dubaiden akrabaymis



    Dubai Turkiye iliskileri akrabalarin İphone getirmesiyle donuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komple güzel olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey yerli yerinde bi telefon sonunda. Elran Oled olsa daha iyi olabilirmiş yinede.

  • Temiz 5000 fiyat çekerler.

  • telefon un en yeni ozelligi yine yazilmamis .siper alin geliyor telefon kilit ekraninda REKLAMM gosteriyor.

  • 6" ekran ve bu özelliklere bu batarya
  • 4gb ram 64 gb hafızalı modeli ve ceramic Black rengi avrupa da 799euro ilk başta Türk Telekom ve Vodafone da 4599tl satılacak, makina çok büyük, bildiğiniz el terminali - rf olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitmiş, okeye dolanan markaların cihazlarını alıp hata etmeyin benim gibi. HTC 10 kullanıyorum. Hâlâ Android Oreo gelmedi. Güvenlik yaması Temmuz 2017'de kaldı. Garanti servisine verdim, 70 gün sonra değişim cihazını gönderdiler. HTC Türkiye ile konuşuyorsunuz, adamlar hiçbir soruya cevap veremiyor. Neresinden tutarsanız elinizde kalıyor HTC.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 kameralılar çıkana dek telefon değiştirmeyi düşünmüyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seko92

    18 kameralılar çıkana dek telefon değiştirmeyi düşünmüyorum.

    Kamera artışları, işlemci gibi değil. Kameraların artmasından direk faydalanıyoruz. Huawei p20 pro şuan ık ara en iyisi. Yani en iyi ikinciye bile fark atıyor. Eğer doğru kullanılırsa ne kadar çok kamera o kadar iyi performans ve özellik. 18 kameralı telefon çıkmayacak ama böyle giderse arkada 4 kameralı telefon çıkacak.

    Makro lensi
    Geniş açı
    Vs vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Normal U12 gelecek daha dur sabret

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.