Şimdi Ara

Dördüncü Sezon Kabiliyetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Link: efsanelermeydani.com/sezon_4_kabiliyetler/

Beyler yeni kabiliyetler hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence genel olarak bakmak gerekirse yeni sezonda ormancılar için çok güzel yenilikler var. Hele ki Rünik Kalkan kabiliyeti (Oyuna fazladan 50 can ile başlatıyor, aram'daki Kış Küresi gibi. Her base dönüldüğünde kendini yeniliyor.) Bir de Keskin Zırh var. Bildiğimiz Thornmail'in tarafsız canavarlara karşı olanı(elbette onun kadar hasar yansıtmıyor) Benim genel olarak en çok defansif ağacı hoşuma gitti. Saldırı ağacında ise yeni kabiliyetlere bakınca artık early game'i çok çok daha güçlü hale getirecek gibi gözüküyorlar. Bu da oyunun takım savaşlarına daha erken taşınması için yapılmış olabilir. Her ne olursa, beğenenler ve beğenmeyenler illa ki olacaktır. Geçtiğimiz sezonun yeniliklerinde de bir çok oyuncu isyan etmişti fakat alışınca her şey normale dönüyor ve eskisinden daha iyi bir hal alıyor.

edit: İncelemeniz için yukarıda link bıraktım, isteyenler kendine göre sayfa düzenleyerek belirli şampiyonlar ya da roller için linkini bizimle paylaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krunk -- 12 Kasım 2013; 17:48:01 >

• Değişiklik iyidir
  • oyunu çok fazla değiştiriyolar bence bu çok kötü oluyor sonunda patlayacak gibi geliyor bu kadar değişiklik iyi değil kalıcılığı sağlamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roxtar

oyunu çok fazla değiştiriyolar bence bu çok kötü oluyor sonunda patlayacak gibi geliyor bu kadar değişiklik iyi değil kalıcılığı sağlamak lazım.

aynen katılıyorum ölüyle fazla oynarsan ya osurur ya sıçar hesabı. kurulu düzeni değiştirmek yerine bu düzende kötü yanları varsa onları ufak ufak değiştirmek daha iyi bence.
  • Change is good.
  • quote:

oyunu çok fazla değiştiriyolar bence bu çok kötü oluyor sonunda patlayacak gibi geliyor bu kadar değişiklik iyi değil kalıcılığı sağlamak lazım.

Öyle tabi, fakat oyun zaten yeterince stabil bir sisteme sahip. Sürekli şampiyon ve kostüm getirerek bunu yenilik olarak nitelendiremeyeceklerinden en azından senede bir kere kalıcı değişiklikler yapılıyor ki insanlara farklı şeyler sunulabilsin. Şahsen bu değişiklikler çok hoşuma gittiğinden söylemiyorum, ama değişikliğin iyi olduğunu söylüyorum.
  • bide link'e tıklayabilsek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Değişik olmuş biraz op gibi geldi diğer kabiliyet sayfasına göre ama alışacaz yine de oyun böyle böyle çok değişirse eski tadı kalmayabilir oyunun bu dengeyi sağlamaları lazım
  • Beğenmedim
  • değişim iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

quote:

aynen katılıyorum ölüyle fazla oynarsan ya osurur ya sıçar hesabı. kurulu düzeni değiştirmek yerine bu düzende kötü yanları varsa onları ufak ufak değiştirmek daha iyi bence.

İyi güldürdün sagolasın.

• change is good
  • Çok fazla değişiklik oluyor.
  • Tek söyleyebileceğim şey eğer buradaki kabiliyetler doğruysa rammus ve mundo gerçek anlamında ölümsüz olabilecek. eksik olan canın %3 ü kadar can yenileme nedir bikere? Rammus un kışkırt yeteneğini güçlendirecek bir kabiliyet gördüm orada. o kabiliyet:
    "Hareketi kısıtlanmış rakiplerden alınan hasarı %3 azaltır.(sersemletme yavaşlatma kışkırtma)"

rammus un kabiliyetler 1-29 olsa bile oynanır yani. o derece op olmuş bu kabiliyet olayı.

ve support kabiliyetleri inanılmaz op olmuş. gerçekten düşünülerek yapılmış bu kabiliyetler. sezon 4 ün başlarında bu kabiliyetleri düzgün kullanırsanız oyunun başlarında baya avantaj elde edersiniz. mobafire da falan olsun yeni kabiliyetler yayınlanmadan önce çok avantajlı olacağım çünki silver da herkes buildlerine internetten bakıyor

• Pardon düzelttim kızma

Kabiliyetler ve değerler doğru dostum, yalnızca çeviri farklı olabilir örneğin ismine Yenileme yazılan kabiliyete Riot yarın Tazeleme filan yazar :)
  • Mid lane için böyle bir şey düşündüm tıkla
  • syndra orianna ahri gibi skill spamlayan ve athene nin kadehi kasan champlar için iyi gidebilecek bir kabiliyet dizilişi
  • Beyler bana fazla op gibi geldi rammus 5v1 girer artik yani sizcede oyle degilmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence saçma olmuş ne öyle birikcek falan 3 kere daha fazla hasar vercek rünan çıktımı tmmdır ozman
  • Püskevit ne la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.