Şimdi Ara

Doping İnternet Paketi Önerisi - LÜTFEN YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    vınn internet sözleşmem 10 nisanda doluyor. dolayısı ile kapattırıp sabit bir hat üzerinden internet abonesi olmaya karar verdim. web ve server işleri ile uğraşıyorum. dolayısı ile sayfalar ve server arası yedek indir bindir ile ftp dosya işlermlerim çok yoğun oluyor. online olarak açık tuttuğum live tracking sistemelride bir hayli fazla.. anlayacağınız her ay 10 gb ı kolayca dolduruyorum. o sebeple tekrar vınn almak yerine sabit internet.

    iyi tamam alda bize ne bundan dediğinizi duyar gibiyim :D

    telekomdan bazı arkadaşlarım haziran ayında internetin bir miktar ucuzlayacağını söylediler. ancak kesin ve net olmadığınıda söylüyorlar. bazı haber sitelerinde ve gazelerdede gördüm bu indirim muhabbetini. tüm servis sağlayıcılara baktım ancak şu an fiyat ve taahüt olarak DOPİNG firması benm içni en uygunu görünüyor.

    2 kampanya arasındayım..

    1.Taahhutsuz-Sade-Doping : 8 Mbps'ye kadar Sınırsız (50 GB AKN) 69,99 TL --> belki internette ilerleyen aylarda indirim olur yeni uygun fiyatlı paketler gelir ve onlardan birine geçerim diye taahütsüz..

    2.Taahhütlü 12 Ay : 16 Mbps'ye kadar Sınırsız (75 GB AKN) 49,99 TL --> indirim filan olayından bişi çıkmaz 5-10 lira indirim diye boşuna taahütsüz alıp hem yavaş bağlantı hem az akn hemde pahalı kullanmanın anlamı yok mu acaba diyorum ?

    bu 2 kampanya ve fikir arasında sizin yorumunuz nedir. indirim gelirmi, indirim olursa hatırı sayılır bir oran olurmu. ne yapmalayım. hiç telefonum yok. doping harici servis sağlayıcılar kazıkçı illa birşeyleri dayatacakalr yok modem alacan yok yalın internt parası 15 lira daha verecen..

    lütfen bir öneride yorumda bulunun. şimdilden teşekkür ediyorum..







  • --UP--

    Lütfen arkadaşlar bir yorumda bulunun okuyan var bir cevap atan yok..
    nedir yorumunuz ? Fikirlerinize ihtiyaç var...
  • 2.Taahhütlü 12 Ay : 16 Mbps'ye kadar Sınırsız (75 GB AKN) 49,99 TL --> indirim filan olayından bişi çıkmaz 5-10 lira indirim diye boşuna taahütsüz alıp hem yavaş bağlantı hem az akn hemde pahalı kullanmanın anlamı yok mu acaba diyorum ?


    ben bu pakete yeni abone oldum fena değil hızda güzel
  • altyapın iyiyse internet için doping iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.