Şimdi Ara

Doping internet güvenilirmidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
20.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu doping internet güvenilirmidir?
    http://www.doping.com.tr/default.asp

• Fiyatlar çok iyi , araştıralım bakalım.
  • 1 ay önce haberim olsaydı olmazmıydı ya 1 ay önce 2 yıl taahhütlü smile adls aldım .

Ekleme;
    *Bu hizmette alınacak hız garanti edilmemekte olup hattın uygunluğuna ve santrale olan mesafeye bağlı olarak 8 Mb' e kadar alabileceğiniz en yüksek hızda hizmet alırsınız. Adil Kullanım Uygulaması Politikası gereğince ayda 15 GB'nin aşılması durumunda, aşılan tarihten itibaren kullanım hızı en fazla 512 Kbps ile sınırlandırılacak ve dönem sonunda normal hızına dönecektir.

15 GB benim 2-3 günlük kotam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 12 Eylül 2009; 9:54:40 >

• cok az daha ucuza geliyor smileya göre ,kurulum ücreti alıyorlar mı bakmadım
    2mbit smileya gectim 12 ay ,49 küsüre geliyor zaten burda da 45 fln ,en azından 2 mbitte böyle
    smiley güvenilir ama cok kisi memnun sorun yasıyan cok az internet forumlarını geziniz
  • bugun beni aradılar. Cukurova holdinge baglıymıs (turkcell)
    Turkell altyapısını kullanıyormus.Suan icin smiledan avantajlı Baglantı ucreti yok. Ayrıca modemi olmayanlara modem sadece 3 tl (smiledan 6.5)
    kullanan biri olsa da ona gore baglatsak
  • turkcell grubuna ait 1mb fiyatına 2mb internet veriyorlar.Paketlerin fiyatlarıda fena değil
    www.dopinginternet.com
  • 2MB kullaniom acaba 4MB yaptirsammi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber internet Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bağlantı ücreti diyor ..
  • http://www.bizedopinglazim.com/

Bi yarışması var katılın 1kişiye 10yıllık süper internet 10 kişiye 1 yıllık hiper internet

100kişiye 3aylık beleş rapid
  • hesapladım 9 ayda 200 TL daha ucuz oluyor TTnete göre. (1Mb sınırsız için)

Bence değer ama bir 2 sene sözleşmede bunlarla yapmak gerekecek.O zamana kadar yeni teknolojiler,kampanyalar vs. gelirmi onu araştırmak lazım..
  • 2-3 ay önce görmüştüm siteyi fake sanmıştım
  • kampanya degisirde 200 tl gibi biravantavar nasıl kullanan varmı doping interneti?
  • bir aydır kullanıyorum dopingi.

5 sene ttnet kullandıktan sonra 8 megabite kadar sınırsız doping tarifesine geçtim. ve ttnetten hiçbir farkı yok
    bağlantı kopması vs olmadı. hız harika diyebilirim. jdownloader ile 990 kb/sn hızı yakaladım. tavsiye ederim :)
  • 1 mbit sınırsız yeni bağlantı bağlattıracak olanlar ( Kablosuz modem bedavalı )

ilk 9 ay sadece 25 Tl ödeyeceklermiş. ( 2 ay tehahütlü )

9 aydan sonraki 3 ay fatura 51 lira gelir. ( modem parası ile - bağlantı ücreti )

3 ay geçtikten sonra normal fiyatına döner 46 lira gelir.

Fatura araştırmam bu.
    hızıda kullananlar araştırsın.
  • TTNET'in altyapısını kullanıyor ona göre
  • BKZ İMZA
  • Hortlamış benim konu
    Birde ben TTNET netlimitsiz 8mbit tarifesini kullanıyorum. Ayda 49 liraya. Dopinge geçersem yine ayda 49 liraya 16mbit olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 27 Nisan 2010; 12:03:37 >
  • @sampiyon bilo

abartma istersen xD

@mogolo

valla wifi kırmayı öğretirsen dediğini denerim xD
    birde anten yapımı vardı sitede xD ona bakarım 350 metre ötede de olsa wifi kırmanın kesin bir yolu olduktan sonra denemeye değer xD
  • 10 yıllık superhizli doping adsl sınırsız satılır. tam olarak verdikleri hizi bilmiorum ama tahminimce 8 yada 16. ama bi cogu yerde maximum 8 alınıyo verilen hatta baglı snrm max alınıcak verim 10 12 mbit. almayi dusunen varsa eger pm atarsa sevinirim. bilmiorum surada satış yapabiliomuyuz ama yinede yazim dedim. satıs yasaksa yazı icin k.bkmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: impjix

10 yıllık superhizli doping adsl sınırsız satılır. tam olarak verdikleri hizi bilmiorum ama tahminimce 8 yada 16. ama bi cogu yerde maximum 8 alınıyo verilen hatta baglı snrm max alınıcak verim 10 12 mbit. almayi dusunen varsa eger pm atarsa sevinirim. bilmiorum surada satış yapabiliomuyuz ama yinede yazim dedim. satıs yasaksa yazı icin k.bkmayın

2. el bölümüne ilan açabilirsin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.