Şimdi Ara

Doping Hafıza Alınır mı? Doping Hafıza’dan Öğrencilere Özel Bilgilendirme ve Soru - Cevap Köşesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
7
Favori
6.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eğitime katkı veren herkese teşekkür ederiz.

Büyük oğlum 10.sınıfa başladı. Şimdiden üniversite sınavına hazırlanmak istiyoruz. Ancak hangi platformu seçeceğimize karar veremiyoruz. SEBİT'in Raunt platformu da iddialı. Siz de iddialısınız.

Açıkçası çok fazla detay var ve hepsini anlamamız ve karşılaştırmamız zor. Aklımıza hemen fiyat geliyor ve ona bakıyoruz.

Lütfen yardımcı olun; siz Raunt'tan daha iyi olarak neler sunuyorsunuz? Başka bir ifade ile, Raunt'u değil, sizi niye tercih edelim?

İkinci sorum; bir pakette 10. sınıf var, başka bir pakette 10. ve 11. sınıf aynı anda sunuluyor.

Bu nasıl mümkün oluyor? Şimdi alıp, 2 sınıf boyunca mı kullancağız?

Ben de bir indirim kodu rica ediyorum.

Teşekkürler.

Saygılarımla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sonkarakartal

Merhaba.

Eğitime katkı veren herkese teşekkür ederiz.

Büyük oğlum 10.sınıfa başladı. Şimdiden üniversite sınavına hazırlanmak istiyoruz. Ancak hangi platformu seçeceğimize karar veremiyoruz. SEBİT'in Raunt platformu da iddialı. Siz de iddialısınız.

Açıkçası çok fazla detay var ve hepsini anlamamız ve karşılaştırmamız zor. Aklımıza hemen fiyat geliyor ve ona bakıyoruz.

Lütfen yardımcı olun; siz Raunt'tan daha iyi olarak neler sunuyorsunuz? Başka bir ifade ile, Raunt'u değil, sizi niye tercih edelim?

İkinci sorum; bir pakette 10. sınıf var, başka bir pakette 10. ve 11. sınıf aynı anda sunuluyor.

Bu nasıl mümkün oluyor? Şimdi alıp, 2 sınıf boyunca mı kullancağız?

Ben de bir indirim kodu rica ediyorum.

Teşekkürler.

Saygılarımla.

Doping Hafıza ekibi hani buradaydınız?

Eğer satış sonrası destek hizmetleriniz de böyle, sorulara cevap vermeniz kadar hızlı (!) değildir umarım.

Ben de pek iyi bir izlenim bırakmadınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonkarakartal

Doping Hafıza ekibi hani buradaydınız?

Eğer satış sonrası destek hizmetleriniz de böyle, sorulara cevap vermeniz kadar hızlı (!) değildir umarım.

Ben de pek iyi bir izlenim bırakmadınız.

Alıntıları Göster

Çok meşgulsünüz. 

Dopingin önemli eğitimcileri ayrıldı, eski kalitesinden çok uzakta. İsteyen sitesine girip inceleyebilir ancak tanıtım videolarındaki çoğu hoca artık çalışmıyor.

Sanırım sadece iyi öğretmenleri değil; halkla ilişkiler, müşteri ilişkileri vb personel de ayrılmış. 

Baksanıza, kaç tane mesaj yazdım yanıt yok, etkileşim yok  

İkinci olarak tabii her türlü araştırmayı yapmalısınız, bizler ne sunduğumuzu seve seve aktarıyor olalım, her sınıfın yeri bizde ayrı. 10. Sınıf çok kritik, çok yakında AYT konuları başlıyor olacak, öğrenciniz 9. sınıf eksikleri varsa onları tamamlayıp üzerine koymalı, böylece verimli bir sene geçirebilecek. 📚

Bunun yanında lise dönemi sosyalleşme süreçleri, psikolojik sağlık, stresle baş etme becerileri, duygusal gelişim gibi konularda da desteğe ihtiyacı olacak. 🪷

Biz bütüncül bir yaklaşım sergiliyor, akademik gelişimle birlikte sosyal, duygusal ve bilişsel gelişim noktasında da koçluk hizmetimizle öğrencimize destek oluyoruz.

Öğrenciyi takip ediyoruz, eksikleri üzerinden yönlendiriyoruz, zaman yönetimini önemsiyoruz. Ek olarak öğrenciniz özel ders alabilir, kişiselleştirilmiş bir program oluşturabilir ve soru/ deneme çözümleri, güncel ders takibini de Doping Hafıza içerisinden gerçekleştirebilir. 📅

Daha ayrıntılı bir bilgi için 212 236 7441'i arayabilirsiniz, 533 236 20 05 numaralı whatsapp hattı üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

İndirim kodunuzu mesaj olarak gönderiyoruz. 😊

• sonkarakartal kullanıcısına yanıt
    Çok üzgünüz, biraz öyleyiz aslında 😓 tekrar geç cevap için kusura bakmayın lütfen. 🙏
  • Öğrencilerden sıkça duyduğumuz bir cümleyi sizlerle paylaşmak istedik: "Hocam ben nasıl matematik çalışmam gerektiğini bilmiyorum 😥..."

Farkındayız ki matematik, öğrencilerin akıllarında çoğu zaman olumsuz bir alan olarak yer ediyor.😔Öğrenci görüşmelerinde konu matematik çalışmalarına geldiğinde, ödevler yapılmamış, matematik çalışmaktan kaçınılmış olduğunu görüyoruz.

Peki öğrencilerimizi matematik çalışmalarına nasıl yönlendiriyoruz? 🧮

1. Sevilen derslerle kombinliyoruz 💪
    Zorlanılan matematik dersini, öğrencinin başarılı olduğu bir dersle aynı gün çalışması için planlıyoruz.

2. Küçük adımlarla başlıyor, abartmıyoruz 👣
    Matematiğin üzerine yüklenmiyoruz, parçalara bölüyoruz. Günlük 2 saat değil, zorlanan öğrenciyle ilk etapta yarım saat matematik ile başlıyoruz. Tabii daha sonra bu saati yükseltiyoruz.

3. Normalleştiriyoruz 🙂
    "Nasıl matematik çalışmazsın!" demiyoruz da "Matematik aslında çok rahat çalışabileceğin bir ders, bazen çok fazla sözel ders çalışmaktan yorulabiliriz, istersen aralara biraz matematik koyalım, ne dersin?" diyoruz.

4. Alkışlıyoruz 👏
    En ufak bir matematik başarısı çok çok değerli, yere göğe sığdıramıyoruz.

5. Bireysel farklılıklara önem veriyoruz 🧍
    "Bak komşunun çocuğu matematikten 100 almış, biraz onu örnek alsan..." demiyoruz, herkesin başarılı olduğu farklı bir alan olduğunu ve herkesin yolculuğunun farklı olduğunu vurguluyoruz.

6. Özel derse teşvik ediyoruz 👓
    Anlaşılmayan konuda özel derse yönlendiriyor, problemi detaylı inceliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doping Hafıza

Öğrencilerden sıkça duyduğumuz bir cümleyi sizlerle paylaşmak istedik: "Hocam ben nasıl matematik çalışmam gerektiğini bilmiyorum 😥..."

Farkındayız ki matematik, öğrencilerin akıllarında çoğu zaman olumsuz bir alan olarak yer ediyor.😔Öğrenci görüşmelerinde konu matematik çalışmalarına geldiğinde, ödevler yapılmamış, matematik çalışmaktan kaçınılmış olduğunu görüyoruz.

Peki öğrencilerimizi matematik çalışmalarına nasıl yönlendiriyoruz? 🧮

1. Sevilen derslerle kombinliyoruz 💪
    Zorlanılan matematik dersini, öğrencinin başarılı olduğu bir dersle aynı gün çalışması için planlıyoruz.

2. Küçük adımlarla başlıyor, abartmıyoruz 👣
    Matematiğin üzerine yüklenmiyoruz, parçalara bölüyoruz. Günlük 2 saat değil, zorlanan öğrenciyle ilk etapta yarım saat matematik ile başlıyoruz. Tabii daha sonra bu saati yükseltiyoruz.

3. Normalleştiriyoruz 🙂
    "Nasıl matematik çalışmazsın!" demiyoruz da "Matematik aslında çok rahat çalışabileceğin bir ders, bazen çok fazla sözel ders çalışmaktan yorulabiliriz, istersen aralara biraz matematik koyalım, ne dersin?" diyoruz.

4. Alkışlıyoruz 👏
    En ufak bir matematik başarısı çok çok değerli, yere göğe sığdıramıyoruz.

5. Bireysel farklılıklara önem veriyoruz 🧍
    "Bak komşunun çocuğu matematikten 100 almış, biraz onu örnek alsan..." demiyoruz, herkesin başarılı olduğu farklı bir alan olduğunu ve herkesin yolculuğunun farklı olduğunu vurguluyoruz.

6. Özel derse teşvik ediyoruz 👓
    Anlaşılmayan konuda özel derse yönlendiriyor, problemi detaylı inceliyoruz.

Geç olsun, güç olmasın. 

Hayırlısı diyelim. 

Henüz indirim miktarına bakmadım ama umarım iyidir,  çünkü gerçekten bir platformdan destek almak istiyoruz ve doping hafıza şu an ilk tercih gibi görünüyor.

Aslında bir kaç sorum daha var.

Dersleri kombinlemek, ders saati ayarlamak vb gibi konuları nasıl yapacaksınız ki?

Özel ders değil, hazır videolardan ilerlemeyecek mi?

Günlük ders göre, konulara göre çalışma programı mı vereceksiniz?

Yetersiz veya isteksiz olduğu ders veya konuların programlarını mı düzenleyeceksiniz?

10 ve 11 paketini aynı anda mı almalıyım?

Soru soruyu açıyor. 

Çok soru var, belki bu sefer telefon desteğini denemeliyim.

Teşekkürler.

(Az önce indirim miktarını kontrol etmek istedim. 10.sınıfı seçip, ödeme seçeneklerinde ilerlememe rağmen, indirim kodunu gireceğim bir yer görmedim ve miktarını da öğrenemedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonkarakartal -- 26 Eylül 2025; 9:49:15 >

• sonkarakartal kullanıcısına yanıt
    Doping Hafıza'nın ilk tercihiniz olmasına çok sevindik öncelikle, şimdiden hoş geldiniz. 🎊

Sorularınıza madde madde cevap verelim:

"Dersleri kombinlemek, ders saati ayarlamak vb gibi konuları nasıl yapacaksınız ki?"
    Koçluk sistemimiz bulunuyor, öğrencinin onu sene boyu takip edecek bir koçu oluyor.🧑‍🏫 Bu koç öğrenciyle çalışma programı hazırlıyor, o programda öğrencinin derslere yaklaşımına göre aynı güne zorlanılan ders + sevilen ders koyabilir, dengeyi sağlayabilir, programa uymuş mu diye kontrol edip geri bildirim verebilir.💬

"Özel ders değil, hazır videolardan ilerlemeyecek mi?"
    İkisi de. Sistemimizde güncel müfredata uygun konu anlatım videoları bulunuyor ancak bir özel ders sistemimiz de var. Öğrenciniz aldığınız pakete göre 10-20 ya da 40 dakikalık özel ders alma hakkına da sahip oluyor. 📚

"Günlük ders göre, konulara göre çalışma programı mı vereceksiniz?"
    Okulda gördüğü derslere göre, sınav çalışmalarına göre, eksik konularına göre gibi gibi farklı türde ihtiyaca göre bir program hazırlanıyor olacak. 📅

"Yetersiz veya isteksiz olduğu ders veya konuların programlarını mı düzenleyeceksiniz?"
    Öğrencimiz ve koçu istişare ederek iş birliği ile birlikte program hazırlayacaklar. Programın çıktılarına bakıp, şurasını şöyle yapalım diye düzenli olarak görüntülü görüşecekler. 📱

"10 ve 11 paketini aynı anda mı almalıyım?"
    Bunu size bırakıyoruz. Öğrencilerimiz ve velilerimiz genellikle özellikle lise döneminde iki sınıf birlikte almayı tercih ediyor çünkü hem öğrenci 10. sınıfta artık alışmış oluyor Doping Hafıza'ya ve 11. sınıfta zorluk yaşamadan, alışma süresi olmadan daha verimli bir yıl geçiriyor, hem de daha hesaplı.😊

"Çok soru var, belki bu sefer telefon desteğini denemeliyim."

Nasıl isterseniz. 212 236 7441'i arayabilirsiniz. 533 236 20 05 hattından whatsapp üzerinden aranma talebi oluşturabilirsiniz. Almaya karar vermeden üzerinden ücretsiz koçluk deneme görüşmesi yapabilirsiniz. Her yerden desteğe açığız.📞🙂

Not: Kodu satın alma sayfasında "Referans kodum var" üzerinden kullanabilirsiniz. %10 indirim sağlamaktadır.🙏

• 4'e giden oğlum için aldım sadece birkaç gün kullandı danışmanla birkaç kere konuştu sonrasında bıraktı Bizim sıpa Ben de çok faydalı göremedim açıkçası onlar da devam etmemiz için hiç zorlamadı zaten kesinlikle deneme dersi olmalı deneme dersi olsaydı asla almazdık onlar da Bunun bilincinde olduğu için böyle bir şey yapmıyorlar iyice Araştırmadan kullananlara sormadan almayın derim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Merhaba bu yorum bizleri üzüyor. 😔 4. sınıf öğrencilerinde odak noktamız istikrar, disiplin (çok da sıkmadan tabii 🤭) ve düzenli çalışma rutininin oturtulması.⭐ Özel mesajlardan öğrencinizin ismini ve Doping'e kaydolduğunuz telefon numarasını iletebilirseniz, size yardımcı olabileceğimizi düşünüyoruz.🙏 Öğrenci ve koçu nasıl bir başlangıç yapmışlar, koç sizlere ulaşmak için neler yapmış, öğrenciye hangi akademik, sosyal-duygusal görevler verilmiş, öğrencinizin devam etmemesinin altında yatan sebepler neler olabilir, bunlara dair koçunuzla, öğrencinizle ve sizinle konuşabilir, verimli bir devam sağlayabilmek için birlikte adım atabiliriz.👣

Bende bir kod alabilirmiyim. Çocuğumu kaydetmek istiyorum. İndirim kodu ile daha iyi olur

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.