Şimdi Ara

Doping Adsl kullanan var mı? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
2
Favori
144.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaptığım hesaplamaya göre hattımın alacağı maksimum hız kapasitesi 22 Mbit. Türkiye şartları göz önüne alınacak olursa mükemmel denilecek hat değerlerim var. Allah kısmet ederse yılbaşından sonra TTNET belasından kendimi kurtarıp Doping'in 4 Mbit sınırsızına geçeceğim. Bakalım Türk Telekom Doping'e geçtiğimi görünce benim hat değerlerimde oynama falan yapacak mı? Bunlardan artık her şeyi beklerim ben.
  • arkadaşlar bu doping in müşteri temsilcilerine bir türlü ulaşamadım sürekli başka müşterilerimize hizmet verilmektedir diyo ulaşabllen var mı acaba.
  • Akşam saatlerinde çalışan sayısı az olduğu için baya bekletiyorlar 15 dk beklediğimi bilirim Gündüz mesai saatleri içerisinde arayın
  • anladım neyse yarın gündüz ararım teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: veleciraptor

    Yaptığım hesaplamaya göre hattımın alacağı maksimum hız kapasitesi 22 Mbit. Türkiye şartları göz önüne alınacak olursa mükemmel denilecek hat değerlerim var. Allah kısmet ederse yılbaşından sonra TTNET belasından kendimi kurtarıp Doping'in 4 Mbit sınırsızına geçeceğim. Bakalım Türk Telekom Doping'e geçtiğimi görünce benim hat değerlerimde oynama falan yapacak mı? Bunlardan artık her şeyi beklerim ben.


    Servis sağlayıcı değiştiriken port değişikliği yapacaklar biraz şans işi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mandalyn


    quote:

    Orijinalden alıntı: yken

    Kampanya olarak 1mb alırsanız 2 mb hız veriyorlar, geçe hafta ben kampanyasız ttnet almıştım. ayıns paraya geliyor Dopinge geçeyim diyorum. 2 kat hızlı sonuçta. Doping kullananlar var mı? Nasıl hizmetleri bu şirketin

    Merhaba Arkadaşlar. Bende 2010'un Ramazan Ayında Doping Adsl abonesi olarak kendimi kurban ettim.
    Müşteri memnuniyeti zerre kadar yok.
    Abone olmadan önce övgüler ve güzel bir ilgiyle karşılaştım. 8 mb kadar olan paketi seçtim. Bana 2000 kbps altına düşmez ve 7000 kbps kardar yükselir dediler. Ama daha ilk gün rezaletle karşılaştım. 1 dk içinde 5, 6 kez hız deiştiriyor. 551 , 68 , 43 , 265 , 22 kbps gibi komik ve tahammül edilmeyecek kadar berbat bir hızla karşılaştım. Sabrettim ikinci günde aynı. Hele aldığım ping inanılmaz derecede yüksek, online oyun oynamak imkansız. Sürekli ping yüksekliği yüzünden atılıyorsun. ping 40 ile 70 arası olmalıyken 6595, 1158, 627, 1213 gibi korkunç rakamlarla karşılaşıyorum. Ama Allah var ne yalan söyliyeyim gece saat 3'ten sonra hız 3000 kbps'nin üstüne bazan çıkıyor Ping'de 50 - 80 arası değişiyor Gündüz vakitleri de sürprizler yapıp bazan hızlanabiliyor. Tam Ağzım sevinçten açılırken bir yumruk gibi bana geri dönüyor:D.. Evet arkadaşlar interneti sağlıklı kullanabilmek için gece saat 2 - 3 leri beklemem lazım.

    Şimdi gelelim kendilerine olan şikayetimi iletişime.
    ikinci gün beni abone yapan bayanla görüştüm; Kabus görüyor gibiyim dedim, bütün bu sorunları anlattım. 2000 kbps nin altına düşeceğini zannetmiyorum demiştiniz dedim. Neden bu sorunlar var dedim. Pikniğe giden insanların ardında kalan kırıntıları yiyiyor gibi hissediyorum dedim. Tarifemi değiştirin dedim. kesinlikle olmaz dedi. 8000 kbps nin altındaki bir tarifeye geçemezsiniz dedi, ayrıca kampanyadan yararlanamazsınız dedi, yani 20 tl yerine 99 tl ödemem gerekiyormuş. Yav iki günlük aboneyim beni siz yanılttınız 2000 kbps lik olarak değiştirin diye defalarca ricalarda bulundum ama zere kadar yumuşama olmadı. Olmaz dedi. Kendi hayatımdan örnek vererek; benim marketim var, insanlar yaptıkları alışverişten memnun kalmasalar, ambalajları açsalar bile insanlık namına iadeyi kabul eder ücretlerini cebimden öderdim dedim. Hanım efendi alay eder gibi bir ses tonuyla beyefendi burası market değil dedi ve sürekli tekrarlayarak bunu yüzüme vurmaya çalıştı. (Ben insanlık dersi verirken, bana verdiği tepkiye bakın).
    Mallesef arkadaşlar, müşteri hizmetlerinide aradım durumu izah ettim tarifeyle ilgili hiç yardımcı olmadılar. Konuyla ilgili arıza formu oluşturdular, bana döneceklerdi hiç dönmedler. İnternette şikayet ile ilgili sitelerde başvuruda bulundum. Bayramdan bir-ikigün önce sabah saat 10 civarı aramışlar, uyuduğum için cevap verememişim. Uyumamın nedeni gece saat 3'ü bekleyip (ancak bu saatte verim alabiliyorum) sabah 7'de yeni uyumuştum maalesef.
    İnanın eskiden 30 mt öteden bir arkadaşın kablosuz internetiyle bağlanıyorum sadece 1 nokta çekiyordu daha iyi verim alıyordum. Şimdi 5 nokta çekiyor ama hiç işime yaramıyor. Ispat olarakta durumu gösteren resimleri facebooktaki doping adsl sayfasına ekledim. Şimdiden keyifli seyirler diliyorum. Tek diyeceğim kaldı artık.. Allah'a havale ediyorum bu firmayı. Yallan söylüyorsam ben Allah'ımdan bulayım.
    Aklınızda bulunsun arkadaşlar benim niyetim bu firmayı kötülemek değil. Tek şikayetim müşterilerine yardımcı olmamaları. Ben sadece tarife değiştirmek istedim hemde ilk ikinci gün. Ayrıca daha pahalı. şuan ödediğim 20 tl, ödemek istediğim 46 tl. Kazançlerı daha çok olacaktı ama olmaz dediler. Yapsalar bile 63 tl ödicektim çünkü tarife değişikliğinde kampanya geçerli olmuyor, bana dedilerki 8 mb/sn kadar olan tarifeden abone olmuşsunuz. Tarifenizi ancak 8 mb/sn olarak değiştirirsiniz dediler, yani 99 tl ödemeliymişim. Belki 2mb/sn olan 8mb/sn kadar olanadan daha verimli olurdu. En azından dalgalanmalar olmazdı. internet'te downloadlar yarıda kesiliyor. Online oyun oynamak için internet bağladım gece 3 te oynayabiliyorum. Bana inanmayan arkadaşlar Doping adsl başvurusunda bulunsunlar Hemde 8mb/sn kadar olan paketi alsınlar. Sadece 20 tl.
    bu paketi seçip Abone olun. Online oyun olarak Counter strike oynayın ve farkı hiissedin.

     Doping Adsl kullanan var mı?


    BU ARKADAŞ AYNEN BENİ ANLATMIŞ DOPİNGE GEÇELİ 6 ay oldu BU SORUNLARIN TIPATIP AYNISIYLA KARŞILAŞIYORUM Cs OYNAMAK İÇİN BU SAATE KADAR BEKLEDİM SADECE BU SAAATTE PİNG 40 OLUYO BENDEN SİZE TAVSİYE SADECE 1 kişlinin başına gelen bişey değil bu arkadaş tıpatıp beni anlatmış ve kendsi de benim gibi cs ci :( MÜşteri hizmetlerini aradığımda Speedtest e yönlendirdi beni sonuçları söledim Ping 500 download hızı 300 falan bU çok normal hızlar dedi !! . ttnette net gidiyordu sürekli ama böle sorun olmuyordu arkadaşlar BAŞINIZI YAKMAYIN BEN 18 Ay daha kullanmak zorundayım bu lanet şeyi siz siz Olun Dopingden uzak durun MÜşteri hizmetleri bir şeyden anlamıyor . Biz yandık siz yanmayın TTNet te iyi değil ama dopingden iyi ben yinede hepinize SUPERONLİNE öneririm.




  • Arkadaşlar sizinki biraz şansızlık :) Bağlı olduğunuz dslam veya portta bir sorun mevcut,port değişim talebi yapın

    Müşteri hizmetleri arıza kayıt merkezi gibi düşünün fazla bir özelliği yok her koşulda arıza için bile bize türktelekomu yönlendiriyorlar...Onların elindende birşey gelmiyor,siz bizzat arıza olduğunu port değişimi istediğinizi belirtin yoksa onlarda bilmiyor

    Benim pingler sabit donanimhaber.com a mesela 15 civarı ping atıyorum...Hızlarda sürekli sabit şekilde son hız...

    Daha yeni bağlatıp böyle bir sorun yaşayan varsa interneti hiç kullanamadığı için doğrudan iptal talebi yapsın,tüketici haklarına vereceğinizi belirtin (gerekirse verin) 24 ay size bozuk interneti dayatamazlar..
  • Şimdi superonline ın diğerlerinden iyi oldugundan hem fikiriz güzel bundan anlıyorsunuz aferim. Yalnız şunu biliyor musunuz ttnet,biri,doping,smile bunların hepsi turktelekomun altyapısını kullanıyorlar yani bakır kabloları. Biraz önce başka birisinin açtığı konuyada aynılarını yazdım burayada yazayım bende internetten cs oynayan birisiyim yaklaşık 5 senedir online oynuyorum. ttnettede pingim düşüktü dopinge geçtim gene düşük pingim genelde 10-15 arası daha çokta 10 dan aşağıda pingim 7-8 gibi vede günün hersaati çok rahat oynayabiliyorum. İnternet sağlayıcıları arasında en kötü servis veren firma ttnettir bunu herkes bilir herkes ttnetten bıkmıştır bütün forum sayfalarını inceleyin görürsünüz çogu forumda ttnete küfür eden insanlar bulucagınıza adım gibi eminim. Ben şunu savunmuyorum doping en iyidir herkes ona geçsin bende bunun üzerinden para kazanan birisi değilim öncelikle onu belirteyim yalnız forumda doping ile ilgili acılan konularda elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum çünkü ben dopinge gecerken hiçbirşey yoktu internette. Zaten ben dopinge geçin demiyorum ttnet dışında bütün firmalara gecmesini tavsiye ediyorum insanlara çünkü ttnet tekel bu sektörde bunu biz yıkarız anca, rekabet oluşması lazım. Onun dışında doping kullanmazsan benim işime bile gelir çünkü hatların yogunlugu azaldıkta interneti o kadar verimli kullanırım. Ttnettte neden bu kadar internet kopuyor sanıyorsunuz yogunluktan dolayı. ttnette 8mbite kadar kullanırken 4-5 dk bir internetim gidiyordu özellikle akşam civarı çıldırıcaktım artık. Dopingtete 8mbite kadar kullanıyorum telefonun paralel baglantısı oldugundan dolayı telefon caldıgı zaman ınternet gıdıyor onun dıısnda daha internetin gittigini görmedim. Elinizi vicdanınıza koyun biraz kimseyi kandırmayın




  • quote:

    Orijinalden alıntı: T|G

    Şimdi superonline ın diğerlerinden iyi oldugundan hem fikiriz güzel bundan anlıyorsunuz aferim. Yalnız şunu biliyor musunuz ttnet,biri,doping,smile bunların hepsi turktelekomun altyapısını kullanıyorlar yani bakır kabloları. Biraz önce başka birisinin açtığı konuyada aynılarını yazdım burayada yazayım bende internetten cs oynayan birisiyim yaklaşık 5 senedir online oynuyorum. ttnettede pingim düşüktü dopinge geçtim gene düşük pingim genelde 10-15 arası daha çokta 10 dan aşağıda pingim 7-8 gibi vede günün hersaati çok rahat oynayabiliyorum. İnternet sağlayıcıları arasında en kötü servis veren firma ttnettir bunu herkes bilir herkes ttnetten bıkmıştır bütün forum sayfalarını inceleyin görürsünüz çogu forumda ttnete küfür eden insanlar bulucagınıza adım gibi eminim. Ben şunu savunmuyorum doping en iyidir herkes ona geçsin bende bunun üzerinden para kazanan birisi değilim öncelikle onu belirteyim yalnız forumda doping ile ilgili acılan konularda elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum çünkü ben dopinge gecerken hiçbirşey yoktu internette. Zaten ben dopinge geçin demiyorum ttnet dışında bütün firmalara gecmesini tavsiye ediyorum insanlara çünkü ttnet tekel bu sektörde bunu biz yıkarız anca, rekabet oluşması lazım. Onun dışında doping kullanmazsan benim işime bile gelir çünkü hatların yogunlugu azaldıkta interneti o kadar verimli kullanırım. Ttnettte neden bu kadar internet kopuyor sanıyorsunuz yogunluktan dolayı. ttnette 8mbite kadar kullanırken 4-5 dk bir internetim gidiyordu özellikle akşam civarı çıldırıcaktım artık. Dopingtete 8mbite kadar kullanıyorum telefonun paralel baglantısı oldugundan dolayı telefon caldıgı zaman ınternet gıdıyor onun dıısnda daha internetin gittigini görmedim. Elinizi vicdanınıza koyun biraz kimseyi kandırmayın
    Evet inanamayacaksınız ama 2 aydır devam eden pping sorunumu en sonunda Doping çözebildi . Hiç bu kadar mutlu olmamıştım. O kadar müşteri hizmetlerini aradım sorun çıkmadı. Dün tekrar bi aradım ufacık bir umutla santraldan kontrol ettiler ve santralde sizin bağlantınızda sorun olduğunu söylediler. 2 dk da sorunu çözdüler. Benim şuna bi lafım yok zaten . Allahı var net 1 kez bile gitmedi. TTnette cs oynarken bi bakıyodun net gitmiş maçın ortasında sürekli hemde doping bıu yönden çok daha iyi ama şu can sıkıcı ping olayı senin başına gelmediği için 500 600 700 24 saat boyunca hemde birazcık duygusal bakmışsın. Benim de sorunum çözüldü ve şuan yüzde yüz verim alıyorum ve mutluyum ama 2 ay çökük net kullandım çözmediler buna hala bir kırgınlığım var dopinge karşı. İnternet 1 kez bile gitmedi. Ama müşteri hizmetleri ve teknik servisleri çok yetersiz.




  • böyle şeyler her sağlayıcıda oluyor
    bi benzerini ben ttnet nette yaşadım bağlantım yavaşlıyordu ve kopuyordu her gün arayıp arıza kaydı yaptırdım her seferinde sorun yok dediler nerdeyse 1 sene böyle dalgalı hızlarda kullandım,ttnetten binaya ve eve teknik servis gelmesine rağmen ısrarla birşey yok dediler.
    Sonunda nemi oldu ?
    Gene bir arıza kaydından sonra gelen adam değerlerimde düşüklük olduğunu söyledi ve apartmanda 1-2 kablo ucu değişikliği yaparak sorunumu düzeltti ve bağlantı hızlarım normal oldu.
    Demekki bunun ttnet,doping yada başka bir firmayla alakası yok,insanlarla alakası var...
  • arkadaşlar bu dopingden memnun olan varmı ? aradılar dopinge geçebileceğimi hızımın 8mbit olacağını (şu an 1mbit limitsiz 49 TL yeni fiyat ile) ve 8 ay 19.90 ödeyeceğimi.8 ayın sonunda tekrar 49 TL ödeyeceğimi söylediler.Bende yarın arayın dedim.Memnun olupta kullanan varmı ? müşteri hizmetleri ve arızalara müdahaleleri nasıl ? kopmalar yaşıyormusunuz ?
  • Arızaya müdaheleyi unutun,türktelekoma yönlendiriyorlar onlar yardımcı oluyor..Kendileri birşey yapamıyorlar,müşteri hizmetleride diğer şirketlere göre daha çok yardımcı olmaya yönelik müdahele ediyor,teknik birçok şeyde bilgililer(erkekler:)

    Arıza olmadığı taktirde mükemmel internet,harika ping değerleri,dehşet hız ve ucuzluk..
  • 16 mbit akn paketleri gelmeyecek mi ?
  • 28'inde başvurdum,30'unda sözleşme imzaladım. Halen değişen bir şey yok. Normalde kaç gün sürüyor nakil işlemleri?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erwin

    28'inde başvurdum,30'unda sözleşme imzaladım. Halen değişen bir şey yok. Normalde kaç gün sürüyor nakil işlemleri?

    TTNet portları 1 haftadan önce boş bırakmıyor uyuzluğuna. Birkaç güne kadar geçersiniz.
  • Başvuru yaptım imzamı attım geçişi yapmalarını bekliyorum.
  • Ben de 28'inde başvuru yaptım. Ama daha sözleşme gelmedi. Bugün aradım 1-2 güne kadar geleceğini söyledi. Bekliyoruz bakalım.
  • arkadaşlar çok agresif yorum yapanlar varsa mesaj sayılarına ve hangi konularda aktifler bir bakın arada sırada provaatif veya yandaş yorumlara pek itiba etmeyin.
  • arkadaşlar aradıkları zaman 8mbit için 19.99 tl 8 ay boyunca ödeyeceksiniz demişlerdi.Bu 24 ay taahhüt verenler içinmi geçerli ? taahhüte pek sıcak bakmıyorumda.Ya beğenmeyip ayrılmak istersem işte o zaman 8 ayın farkını ödetirler..
  • arkadaşlar ben bu TTNET'in ilgisizliğine gıcık oldum ve iptal etmeyi düşünüyorum.
    Biri adsl önce TTNET'i iptal etmelisiniz diye yazmış sitesinde o yüzden vazgeçtim, çünkü mutlaka internetsiz kalacağım bir zaman olacaktır.
    Aslında gönlüm Superonline'dan yana, IPTV'si falan da aklımı çelmiyor değil.
    Ama amacım özellikle online oyun oynayabilmek.
    Doping'in sitesinde " kendi altyapımız var" deniliyor ama burada tüm hepsi TTNET'in altyapısını kullanıyor diye söylenmiş.
    Doping için ne dersiniz?
    Yoksa sizin bölgede Superonline olsa hiç geçmez miydiniz Doping'e?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.