Şimdi Ara

Doping Adsl kullanan var mı? (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
2
Favori
145.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar Doping Net kullanan varsa Trace Route atabilir mi?google.de adresine tracert atip sonucu paylasabilir misiniz?Yurtdisi cikislarini merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende senelerdir doping kullanırım. Nakil yaptırana kadar da pek sorun yaşamadım. Türk telekom bunları kafalıyor bunlarda bizi. Şöyle ki adamlar 3 günde zor telefonu taşıdılar. Ama interneti beceremediler. Nakil tamam diyorlar fakat yeni adres de sadece telefon çalışıyor eski adres de yalın Adsl olmuş. Çağrı merkezine bakın durum böyle internet nakli yapılmamış diyorum yok nakil bitmiş telekom tamamlamış hattınızda arıza vardır çağrı açcaz diyor. İşin özü bunlarda gözden düştü. 5 gün oldu internet yok. Her gün arıyorum şimdilik çözüm yok. Papağan gibi beni dinlemeyip aynı şeyleri tekrarlıyorlar. Birde nakil için para alacaklar şimdi. Verilen paralara aldığın hizmete yazık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kikocan

ARKADASLAR AMAN UZAK DURUN.

Basimdan gecen olayi kendilerine attigim ve halen geri donus yapilmayan e-posta ile anlatayim :

Merhaba,

Bundan 10 gun oncesinde firmanizi arayip hattimiza 16mb ADSL2+ hizmeti verilebilir mi diye sormustum.

Hat icin 16mb hizmeti verilebilir diye onayinizi almistim.

Bu onay uzerine, Koc.Net 'ten aldigim 8mb hizindaki internet hizmetini iptal ettirip size basvuruyu yapmistim.

Basvurum 24 Haziran 2009 yapildi.

O tarihten bugune (02.07.2009) hizmet almayi bekliyordum. Defalarca musteri hizmetlerini aradim.

Bugun biraz once saat 12:00'da geri arandim ve bana tarafinizdan iletilen bilgi asagidaki gibidir :

"Hattiniz en fazla 4mb hizini destekliyor. Kabul ediyorsaniz hizmetinizi baslatacagiz."

1-) Ben sizi ilk aradigimda hattimin 16mb hizinda calisabilecegini taahhut ettiniz.

2-) Hat Koc.Net uzerinden 8mb hizinda calisabiliyordu, siz en fazla 4mb hizinda calisabilir diyorsunuz.

3-) Bekledigim sure zarfinda is kaybina ugradim.

Tum bu satirlari goz onunde bulundurarak yaptiginiz buyuk ayibin sebep actigi magduriyeti kim duzeltecek ?

Aynen Sana katılıyorum forumdaşım

Bende bu ikiyüzlü'yı aradım sözde 3-5 güne bağlanacak olan internet 1 ay sonra bağlanmak için geldiler :-D
    2 korgocu eksik evrak aldı bende ona eksik evrak aldığını hatırlattım ama adam illa imzalacak olan paket bigisi yazak evrakı bana verdi
    Ve gitti bende MH arayıp adam eksik evrak aldı dedim ve benim maceram böylece başlamış oldu
    2 hafta beni mağdur ettikleri için 3 ay 20 tl indirim yapıldı dediler bende teşekkir ettim sonra motorlu kurye gün içinde gelip alacaklar geldiler tabiki hayır bende bir kaç gün sonra arayıp kafa buldum
    Bunların hepsi olabilir diyen bi arakadaşım çıkarsa az sonraki yazacaklarımdan sonra Doping adsl mi asla diyecek
    1 AYIN dolmasına az bi süre kala sözde yetkili Bayan beni arıyor :-D efendim sizi mağdur ettik ve evraklarını 1 kaç kere de kontrol ettik ebraklarınız tamam :-D bende dedim ki benim imzalamam gereken evrak bende isbatta edebilirim biraşma oldu bende dedimki sizin hakkınızda evrakta sahtecilik suçundan daha edeceğim :-) ben tekrar bakayım evraklarınıza beni tekrar adadığında EFENDİM EVRAKLARINIZ EKSİK DEDİM NE OLDU SİZ HAKSIZSINIZ BEN HAKLIYIM Bİ DAHA BENİ ARAMAYIN
    Benden Doping alacak arkadaşıma tavsiyem 5 tl fazla ver ama DOPİNG ALMA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nihayet işi bilen bir Türk Telekom personeli ile konuşma fırsatı buldum ve nakil sorunum çözüldü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.