Şimdi Ara

DOOM 3 YARDIM BÖLÜM GEÇEMEDİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu cehennemdeki o hayvani yaratığı zıbarttım sonra başka bir cehennem gibi bir yere geldim orada kolunda roketatar olan 10 metre civarlarında bir canavar var. God mode yaptım bütün silahları aldım 30 dk. boyunca ateş ettim hatta uykum da geldi bu saatte yani o kadar bekledim herif gebermiyo nası bu yaaa

• bende öldüremedim kalabiur ile (yalnış yazmış olabilirim) ölecek ama bir türlü bende öldüremedim hayvancagızı
  • Ortadan çıkan yaratıklardan 5 tanesini öldürünce Soul Cube aktif oluyor... Yaratığın üzerinde Soul Cube'ü kullanacaksın... Her kullandığında tekrar 5 yaratık öldürmen gerekir... 3-4 kereden sonra yaratığı öldürebilirsin... Normal silahlar etki etmez o elemana...

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Ortadan çıkan yaratıklardan 5 tanesini öldürünce Soul Cube aktif oluyor... Yaratığın üzerinde Soul Cube'ü kullanacaksın... Her kullandığında tekrar 5 yaratık öldürmen gerekir... 3-4 kereden sonra yaratığı öldürebilirsin... Normal silahlar etki etmez o elemana...

Ama etrafta hiç yaratık yok ki hep kendisi var o saldırıyor.

Arkadaşlar bu tanımdaki canavar Cyberdemon! Doom 1 ve 2de de vardı. Harbiden de öldürülmesi zordur!

Ayrıca dostum, Doom 3 için bölüm geçememe sorunlarına şu yabancı (İngilizce) tam çözüm sitesi yardım edebilir:http://www.visualwalkthroughs.com/doom3/doom3.htm

Sitede aşağıdaki Doom 3 Walkthrough'daki bölümlerden resimli olarak açıklamalı tam çözümlere ulaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 7 Şubat 2006 19:56:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Ortadan çıkan yaratıklardan 5 tanesini öldürünce Soul Cube aktif oluyor... Yaratığın üzerinde Soul Cube'ü kullanacaksın... Her kullandığında tekrar 5 yaratık öldürmen gerekir... 3-4 kereden sonra yaratığı öldürebilirsin... Normal silahlar etki etmez o elemana...

Ama etrafta hiç yaratık yok ki hep kendisi var o saldırıyor.

çevresinde uçan ışıklı yarayıklar varmı , eğer öyle ise onları öldür sonraada cube çıkıyo bu şekilde öldürebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 1 nolur yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi bölüm olduğunu yaz bari. Millet karıştırmış lakin bende tam anlamadım. Ama Musakka'nın verdiği cevap doğru gibi. Etrafta canavar yoksa hile kokusu alıyorum...

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

Hangi bölüm olduğunu yaz bari. Millet karıştırmış lakin bende tam anlamadım. Ama Musakka'nın verdiği cevap doğru gibi. Etrafta canavar yoksa hile kokusu alıyorum...

Arkadaş son bölümde...

Bence sen en iyisi o bölüme hilesiz olarak bir daha başla ve dediklerimi yap...

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • musakka'nin dediği doğru soul cube kullanmadan öldüremezsin.ama onu kullanırken hayatta kalmakta mühim açık konuşim ben orayı şifreyle geçtim
  • bende öldürdüm ama hatırlamıyorum malesef

Quake4 üde oyna doomu bitirince Doomdan daha güzel.

Orjinalden alıntı: kyorhan

Soul Cube kullandım herif geberdi oyun da bitti ama o doktor uçan kuş oldu uçtu getti zıbartamadık onu artık doom 4 te zıbarcak o

Onu ek paketinde öldürüyorsun.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.