Şimdi Ara

Doom 1-2 hatırlayanınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık saçma, unutan varmı diye sormalıydım? Bu bir klasiktir ya bildiğim ilk FPS oyunu bu, hoş bebeyken FPS nedir bilmezdim bile. Babamım 99da aldığı Pentium II PC'de bi bu yüklüydü birde Alaaddin.

Okuldan gelince abimle direk oyuna dalar baştan tekrar açar ve oynardık. Abim nerede gizli bir kapı bulsa sevinçten gözleri dolardı. Korkmadığımızı ima ederdik ama ne zaman oyunu oynasak 2miz hep yanyana olurduk bir şekilde... Son bölümdede hatta geniş bir odadaydık 3-4 adet unique sayılabilecek canavarlar spawn oluyordu neyseki oyunun ustasıydık artık, taktik geliştiriyorduk yani.

Annem 1-2 gün önce resimlerine baktığımı görüp hatırladı ve dediği söz: " siz birkeresinde okuldayken merak edip açmıştım o günden sonra PC'ye tövbe etmiştim " Tövbeler yalan tabi PC'siz hayat olmaz.. :)

Neyse gelelim sizlere sizlerin anılar nelerdir bu oyun hakkında? Neler dersiniz ne hissederdiniz?

Doom 1-2 hatırlayanınız?

Doom 1-2 hatırlayanınız?

Hatırlarımda şu acayip pembe canavar " kah ko karak " diye dişlerini gırc gırc ede ede sinirli şekilde dalardı bize.
     Doom 1-2 hatırlayanınız?

BU da sanırsam Doom1in en başıydı.
     Doom 1-2 hatırlayanınız?

Doom 1-2 hatırlayanınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 15 Temmuz 2008; 6:27:53 >

• vay be nerden nereye
    doom 1 2 yıllarına yetişemedim bu saatten sonrada oynamam gerçi
  • hmmm ,, 2. resimdeki doom kaçsa onu oynadıgımı hatırlıyorum , gayet zevkliydi.
    wolf da oynardım

doom3 ü daha geçen sene mi ne bitirsim 1 ay sürdü
    bitirmek istemedim geceleri çok heyecanlı oluyorsu , son sahne müthiş ötesiydi

• Doom1-2 süper oyundu. Çok severek oynadım vaktinde. Bir de Quake1 çok güzeldi bence. Çok geren mistik bir ortamı vardı. Sonraki Quake serilerinde uzay moduna girdiler ve tadı kaçtı bence.
  • Psikoloji boazn bir oyundu oynamamanız bi yönden iyi yani.
  • Doom 1'i cep telefonumda bitirmiştim
  • domm1 i pentium 166 mmx makinede oynamıştım heeey gidi heeeyyyyy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    age of empires 3 ve 5 e nedersiniz
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haydi koyun en yeni tekneloji sistemde oyunu daha iyi cozunurluk alabilecek misinz bakalim
  • Hey gidi be ne çabuk geçiyor yıllar. Zamanında bu grafikleri gördüğümüzde heralde daha iyisini yapamazlar diye düşünürdük. O tek boyutlu yaratığa benziyen şekillerden korkardık gece oynayamazdık. Şimdi ne oyunlar çıktı ama şunların yarısı kadar zevk vermiyorlar.
  • Wayy be grafiklere bak derdik bu oyunlara bakıp..
  • hatırlanmazmı o oyun oynadığım ilk fps ya
    zamanında windows95 bilgisayarımız vardı.alırken yanında cd vermişler bitane.ultimate game pack diye.içinde 20 25 tane oyun var.doom1, jazz jackrabit falan.oynadığım ilk oyunlardı ah ah ne günlerdi...
  • vay be doom az oynamadım pcde 3 oyun vardı
    1.doom
    2.duke3d
    3.herkules
    sonradan half-life ve tom raider
    oynayıpta sonunu getiremedim 2 oyundan biri
    1.Mario
    2.Doom
  • zaaa Doom 1-2 vay canına :)

Ilk konsollardan bırı Sega Saturn de oynardım bunu
    Tomb Raider 1 Doom 2.di benım ıcın hayatımın donum noktasıydı bea :')

ilk resımdekı canavardan hep korkmusumdur bıde Doom 1 ın son bolumunu cok severm :)

şimdi bile arada sırada kafam esınce oynarım :)
  • Doom 1 e çok gıcık olurdum, 286 işlemci vardı, minumun 386DX isterdi...
  • ben bu oyunu çok severdim. bende hala final doom plutonia,tnt evuliton,doom 1 ve doom 2 var.Ayrıca skulltag denen bir program sayesinde internetten de kapışabiliyoruz.Ha bi de bi iskelet vardı yanına gelince yumruğu çakar uzaktan roket atardı.ondan feci tırsardım.

Doom 1-2 hatırlayanınız?

Doom 1-2 hatırlayanınız?

Doom 1-2 hatırlayanınız?

• Hey gidi günler bee...

DOOM 2 karşısında geçirdiğim zamanı hiç bir oyunda geçirmemişimdir. Hatta FPS oyunlarına hep DOOM GİBİN derdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.