Şimdi Ara

Dönüşümlü 4-3-3 3-5-2 Taktiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı arkadaşlar alakası bile yok diyecekler ama Elazığ maçını izleyenler elbette dikkat etmiştir. Fenerbahçe de bugün Topal resmen baya bi sarkık libero oynadı. Dönen bütün topları süpürdü. Ara ara Fenerbahçe şöyle dizildi resmen;
    Volkan
    Bruno Topal Egemen
    Gökhan Meireles Cristian Caner
    Kuyt
    Sow Webo

• hayir
  • Kesinlikle dogru. Topal resmen stoperlerin bile gerisinde kaldi cogu zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Fenerbahçe 3-4-3 gibi oynadı. 2 bekte hücuma çok çıktığı için Topal stoperlerin arasına girdi. Ben Fenerbahçe'nin oynadığı sistemi Guardiolo'nun Barcelona'da oynattığı sisteme benzetiyorum. Fenerbahçe'de hedef santrafor oynayan adam da yok. Sow-Webo-Kuyt 3'üde devamlı yer değiştiriyorlar. Orta sahaya geliyorlar pas alıp kısa paslarla ceza sahasına yerleşiyoruz. Gökhan-Alves-Egemen-Caner-Topal-Meireles-Alper-Kuyt-Sow-Emenike ile de aynı sistemi görmek isterim açıkçası.
  • Aynen böyle Gökhan ve Caner ileri çıktığında Bruno ve Egemen boşluğu dolduruyor,Ön liberoda Mehmet Topal veya Selçuk artık kim varsa 3.Bir stopper gibi ortaya geçiyor.Bunu bir kaç maçtır yapıyoruz Xelçuk'la denemiştik önce şimdi Topal'da gayet iyi uyum sağladı önümüzdeki maçlarda da görebiliriz aynı dönüşümü.
  • Böyle beklerimiz varken en uygun olan da bu bana kalırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Dead

Böyle beklerimiz varken en uygun olan da bu bana kalırsa.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    2
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Demek ki tek benim dikkatimi çekmemiş Bi ara defans 3 lüydü ve anlamıştım 3-5-2 ye döndüğümüzü

Topal gibi birine sahip olduğumuz için çok şanslıyız.Defans ve orta sahanın hayat öpücüğü
  • Vasat ve vasat üzeri takımlarda işe yarar ama derbilerde katilimiz olur bu sistem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.