Dönüşüm Küreleri: Canavara daha fazla hasar vermenizi ve patron canavarların hp doldurmasını engelleyebilir
Canavarlara dahada fazla hasar verebilmek için dönüşüm yeteneğimizi nasıl arttırırız?
İlk başta “Dönüşüm Kitabı” ile 17-20 arası mastera ulaşırız master olduğunda 7-10 arası “Master Dönüşüm Kitabı” ile Grandmastera Ulaştırırız Grandmaster Yeteneğimizi 7-10 arası son darbeye ulaştırabiliriz bunuda “İleri Dönüşüm Kitabı” ile sağlarız
Daha fazla hasar vermek için:
Yanımıza önemli ve yardımcı olacak +55 bir şaman alacağız ve Ejderha yardımı yeteneği master yada grandmaster olursa güzel olur bu yetenek kritik verir böylece nerdeyse her vuruşumuz kritik olur ve 2000 vuruyor isek hemen hemen 4000-5000 çıkar
Eğer keseceğimiz patron bizi zorlarsa:
Defansımız vb. şeyler için yanstma kutsama alabiliriz
Ekstra Basabileceğimiz Malzemeler:
Çançiçeği suyu: Bu İksir Bize STR ve DEX verir böylece hasarımız artar bunu çançiçeği ile baek-go da iksir haline getirebiliriz Şeftali Çiçeği Suyu: Bu iksir 20 Hareket hızı verir şeftali çiçeği ile baek-goda iksir haline getirebiliriz Mor İksir: Hareket hızı 20 ile 30 yada 40 olması gerek değişiyor orta büyük ile Yeşil İksir(k): 10 saldırı hızı verir böylece daha hızlı vurarak kolaylaşır işimiz Hamsi: 10Dk Çeviklilik verir(DEX) Ot Sazanı:20 Saldırı Hızı verir Ve Ayrıca item shoptan aldığımız büyük yeşil iksirleride kullanabiliriz BUNLAR ÜST ÜSTE BASILICAK ŞEYLERDİR VE İŞE YARAMASI İÇİN KÜREYİ BASTIKTAN SONRA KULLANINIZ
konu tamamen alıntıdır maksat bilmeyen arkadaşların bilinçlenmesi
Bütün bu bilgileri düzgün bir biçimde bir konuda toplasan?
paylaşim için sağol
bu dönüşüm kitabının çıktığı belirli bi slot var mı?
dönüşüm kitabı heryerde düşebiliyor ama genellikle ezik lwllere düşüo
Dönüşüm çok önemli birşey ilerde çok işinize yarar en kısa sürede master yapmaya bakın
dönüşümde master- grand - perfect vurus gücü arttırmaz dönüşüm süresini arttırır
buna bağlı olarak;
boss keserken donusmeden once mutlaka en yuksek hasara sahip çiftel silahı / kılıcı kullanmanız gerekir
burda bir nokta;
ninjalar dönüşümde +6-7-8-9 65 lvl yayı takarlarsa tün diğer charlardan cok daha rahat keseceklerdir.
ben zaten vuruş arttırır diye birşey demedim bana diyorsan
quote:
Orjinalden alıntı: dium12
dönüşümde master- grand - perfect vurus gücü arttırmaz dönüşüm süresini arttırır
buna bağlı olarak;
boss keserken donusmeden once mutlaka en yuksek hasara sahip çiftel silahı / kılıcı kullanmanız gerekir
burda bir nokta;
ninjalar dönüşümde +6-7-8-9 65 lvl yayı takarlarsa tün diğer charlardan cok daha rahat keseceklerdir.
nası ben şimdi bıçakçıyım yay takıptamı dönüşcem
Evet hasar aralığı daha fazla olduğu için öyle yapmalısın. Savaşçılarda normalde peri kullanıyor ama dönüşürken +6 +7 partizan takıyor daha çok vurduğu için.
başlık sakat
quote:
Orjinalden alıntı: Surround
başlık sakat
ne alakası var :S
EVT NİNNCA OKLARI SALDIRI DEGERLERİ FAZLA OLDUGU İÇİN ÇEŞİTLİ POTLARLA VE DÖNÜMÜŞÜMÜN MASTER OLMASI İLE TABİ ŞAMANDA LAZIM
GÜNDE İKİ TANE KESSENİZ ZENGİN OLURSUNUZ DA :D
GELSİN 65 LWL SİLAHLAR 61 LWL ZIRHLAR
Artı bin savascıdan 66 lvl zırhları ve 70 lvl silahları sabredince illaki düşüyor.
bıçak basmak için evimi yıkıodum şimdi bide yay bascaz