Şimdi Ara

Donma Sorunu -FPS yüksek Ping Yok-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler FPS 50lerde eskiden 20ydi deneme amaçlı highden mediumda düşürdüm,ping 100lerde ama oyun donuyo.Mesela takılıyo böyle sonra birden hareket etmeye başlıyo

http://forum.donanimhaber.com/m_51161597/tm.htm

böyle bişi

• bendede oluyor ama benim modemden kaynaklı çünkü arada böyle durduk yere internet yok gözüküyor wireless kapatıp yenden açınca düzeliyor felan modem yaşlandıkça mala bağlıyor sanırım
  • video ayarlarında fps ye sınır koy. 60 falan. bende de fps yüksek ama ani dğeişimlerde böyle sorunlar yapıyodu. fps 200 ken bi anda 110'a falan düşünce böyle garip bişeyler oluyodu.
  • Bende de ping felan yok FPS 58-60 felan ama donuyor gibi bir şey oluyor.Mesala Space'e basılı tuttuğumda ani hareket yaptığım zaman karakterim oraya kaya kaya gidiyor çok değişik bir şey anlatamıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

Bende de ping felan yok FPS 58-60 felan ama donuyor gibi bir şey oluyor.Mesala Space'e basılı tuttuğumda ani hareket yaptığım zaman karakterim oraya kaya kaya gidiyor çok değişik bir şey anlatamıyorum :D

Kayma olayı aynı
  • Yav oyunu oynayamıyorum bu yüzden voliyle q atıyorum 2sn sonra işliyo skill

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Irelia'yla adama q atmak için yaklaşırken arkasındaki 4 kişiyi görüyorum ama artık dönmek için çok geç oluyor konulu film dönüyor orda. Bugün de Ezreal'la ulti salladım adamların arasına, meğer adamlar orada değillermiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şaringan bilgisayarı bozuyor diye biliyorum. Büyük ihtimal ondandır komşuda da vardı.
  • bende genellikle 18. ve 40. dakikalarda fps 12 ye düşüyor ve oyunu tutuk tutuk oynuyorum 2-3 dk sonra düzeliyor.sizce burda ki sorun nedir?
  • Bu aralar bendede oluyor modemden kaynaklanıyor sanıyordum
  • Dürteyim konuyu.Bende de buna benzer sorun var.fps 40-60 arası ping yok görünüyor ama fight sırasında sağa sola tıklıyorum gitmiyor çakılıp kalıyor karakter 2-3 saniye.Ama genelde fight esnasında oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Dürteyim konuyu.Bende de buna benzer sorun var.fps 40-60 arası ping yok görünüyor ama fight sırasında sağa sola tıklıyorum gitmiyor çakılıp kalıyor karakter 2-3 saniye.Ama genelde fight esnasında oluyor.

Bazen patchten kaynaklanabiliyor.
  • yeni pack çok bozdu benim bilgisayarımda fps düştü baya
  • Modemden kaynakli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irou

Modemden kaynakli

Herkezinmi modemi yüzünden olmuş ? Biraz açarmısın konuyu
  • Lagdan kaynaklı birşey fps alakası yok.
    İnternetinizin pingi yüksek olabilir,hala 56k :D kullanabiliyo olabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro.

Lagdan kaynaklı birşey fps alakası yok.
    İnternetinizin pingi yüksek olabilir,hala 56k :D kullanabiliyo olabilirsiniz

Değil.Lag yok.
  • o olay ekran yırtılması olarak adlandırılıyor veya başka bi olay bilemiyorum ama fps yüksek olduğunda ekran yinelem hızı yetersiz geldiği için şampiyon takıla takıla gidebiliyor fps 200den yukardaysa bu sorun başınıza gelebilir veya sisteme göre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.