Şimdi Ara

Lag spike (oyun içi donma bir müddet sonra kendine gelme) yaşayan var mı ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
14.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç gündür nadiren de olsa arada her 3-5 dakikada bir 6-7 saniyelik bir lag spike giriyor diyelim kuleye yakın bir yerde
    adama vurup kaçmak için tıkladığıma denk geldi bu, hero kontrolsüz bir şekilde (stuck oluo) takılı kalio ve o yöne
    koşmaya başlıyor, mesela kuleye dive yapıyor sonuç olarak ya da bi yöne hareket ettirmeye çalışsam da olduğu
    yerde takılı kalıyor yada böyle kayar gibi bir hareket yapıyor sonra birden herşey kendine geliyor normal bi şekilde
    latency hep 80 ama olan olmuş oluyor.

Yaşayan birtek ben miyim merak ettim hiç böyle bir sorun yoktu daha önce aynı latency 80ms stabil gayet güzel oynuyordum
    ama bu olay oyunun içine etmeye başladı. Mesela vurkaç yapioz adamlar tam bize dalacak bu lag spike oluyor
    olduğum yerde kalıyor ve kaçamıyorum. Birkaç kez eş zamanlı olmasa da oynadığım oyunda başkalarının da
    stuck vs dediğine şahit oldum ama oyundaki herkes aynı anda hiç böyle bir şikayette bulunmadı.

Şimdi LOL forumları bir araştıracağım ama clientya da server taraflı bir sorun var gibime geldi benim.

Bunu da yazayım içimde kalmasın bir de tam oyun başında tam lvl i bilemiyorum ama sanırım ya lvl 3 ten 4 e yada 4 ten 5 e atlarken
    böyle anlık bir takılma oluyor donma gibisonra aniden kendine geliyor belki aynını yaşayan olmuştur. Göz ardı edilebilecek bişe çok anlık 1sn bile
    değil belki bu olay ama hissediliyor.

Graphic kaynaklı olmadığından eminim sistemim LOL'de herşey very high çok rahat kaldırabilecek bir konfigurasyonda o yüzden
    sistem kaynaklı problemdir sistemin yetmiodur falan gibisinden yorumda bulunmayın lütfen sadece sorun ben de mi yoksa
    başkalrına da oluyor mu merak ediyorum.

Şimdiden ilgili bir topik buldum yalnız değilmişim 1 hafta olmuş bu post yapılalı son patchden sonra problem yaşamış adamlar

http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=326757&highlight=stuck (bu topik east serverında açılmış)
    http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=326757 (bu da aynısı west de açılmış)

Aynı sorunu yaşayanlar varsa şu west teki ya da eastteki topiği bumplayın arkadaşlar yani uplayın.
    Westtekini uplasanız daha iyi olur çünkü coşma durumu söz konusu topiğin.
    neden uplayın diyorum topik tıklansın ve üstlere çıksın ki gözardı etmesin riot konuyu.

Baya bir topik var mevzu ile ilgili

http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=329222&highlight=freeze

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=334116&page=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukti -- 29 Temmuz 2011; 23:44:46 >

• Canım ya aynısı bendede var modemden kaynaklandığını düşünmeye başlamıştım..Aynen dediğin gibi 2-3 gündür bu problem var..Şuana kadar 10 dan fazla olmustur...Teamfightta o lag girse oyun gidicek..Nerden baksan en az 4 saniye sürüyor.Team Say dan lag oldumu tarzında yazıyorum hayır cevabını alınca kendimde aramıştım problemi..İngilizcen iyise bi araştırma yaparsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchutZ -- 29 Temmuz 2011; 16:09:20 >
  • banada olmuştu arada denk gelio combata girecez tam combata gidiom tak bişiy oluo akrakteri hareket ettiremion öyle mal mal koşuyo ölüo arada bir oluo bu olay neden anlamadım acaba bir hack falanmı bulundu
  • Benim fps düşüyo 10-20 arası çıkıp re connect yaptım zaman düzeliyo bugu başladı benimde
  • bana 2-3 gündür değil baya bir zamandır oluyor, (en az 2-3 hafta) ms 400e fırlıyor 3-4sn sonra 70 80 ms e dönerek kendine geliyor oyun özellikle kritik büyüsü olan (malphite, nunu, annie) gibi karakterle oynadığım için beni çok fazla zorluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Canım ya aynısı bendede var modemden kaynaklandığını düşünmeye başlamıştım..Aynen dediğin gibi 2-3 gündür bu problem var..Şuana kadar 10 dan fazla olmustur...Teamfightta o lag girse oyun gidicek..Nerden baksan en az 4 saniye sürüyor.Team Say dan lag oldumu tarzında yazıyorum hayır cevabını alınca kendimde aramıştım problemi..İngilizcen iyise bi araştırma yaparsan sevinirim.

Paylaştığım topikte 5-10 kişi aynı sorunu dile getirmiş hatta bitanesi wrenchmen rapor etmiş konuyu ama
    yakın zamanda sesle ilgili bi mevzudan benzeri birşey olması ve fixlenmesi deolayısı ile adamın raporunu reddetmişler.
    Bazı şikayetçiler belirli heroların belirli skilleri kullanması durumunda bu sorunun yaşandığını hissetmiş ve wrenchemn de
    buna benzer bir sorunund aha önce de yaşandığını söylemiş vs. böyle gidiyor.

• Dün oldu bana ne zaman combata girsem kilitleniyordu. İşin garibi lag yoktu Fps 0 lanıyordu sadece. Neyse ki bugün yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2-3 haftadır istisnasız her oyunda 3-4 kere oluyo bende de
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukti

quote:

Canım ya aynısı bendede var modemden kaynaklandığını düşünmeye başlamıştım..Aynen dediğin gibi 2-3 gündür bu problem var..Şuana kadar 10 dan fazla olmustur...Teamfightta o lag girse oyun gidicek..Nerden baksan en az 4 saniye sürüyor.Team Say dan lag oldumu tarzında yazıyorum hayır cevabını alınca kendimde aramıştım problemi..İngilizcen iyise bi araştırma yaparsan sevinirim.

Paylaştığım topikte 5-10 kişi aynı sorunu dile getirmiş hatta bitanesi wrenchmen rapor etmiş konuyu ama
    yakın zamanda sesle ilgili bi mevzudan benzeri birşey olması ve fixlenmesi deolayısı ile adamın raporunu reddetmişler.
    Bazı şikayetçiler belirli heroların belirli skilleri kullanması durumunda bu sorunun yaşandığını hissetmiş ve wrenchemn de
    buna benzer bir sorunund aha önce de yaşandığını söylemiş vs. böyle gidiyor.

Senle problemimiz aynı diğer arkadaşların ki biraz daha farklı benimde latency sabit 70 lerde fakat lag oldugu anda nereye tıklarsan oyun geldıgındede orda oluyorsun..Mesela Brand ile Tristanada 5-6 kere oldu

• O lag da basede item alırkan girmez. Teamfight'ın en odak noktasında girer ya. Lanet olsun Murphy'e de kanunlarına da...
  • aynı sorun bendede var lag bi giriyor donuyo ekran ve ms fırlıyor bi anda 3 -4 sn sonra düzeliyor . ve very low da onyadığım halde fps 15 felan kasıyor team fightlarda nedeni ne olabilir? ( sistem demeyin çünkü very low için gayet güzel sistemim var.)
  • Bana çok oluyor. Bir keresinde karakter kendini yönetmeye başlamıştı nasıl olduysa ben çok bastım herhalde ileri geri gidiyordu
  • evet aynı şekilde bana da oluyor peki çözümü nerde buldum?Reklam deme ama Ace-Client,kasmıyo da donmuyo da
  • Çünkü artık yaz aylarındayız arkadaşlar. Sıcak sadece bizim performansı değil bilgisayarların performasınıda düşürmekte. CPU ve GPU sıcaklıkları 32-50 iken şimdi CPU 60larda GPU 70lere dayanmakta. Çözüm olarak ise çok bişi olmasada kasanıza bir yaz temizliği yapın, termal macunu yenileyin , olmadı kasaya bir klima taktırın Hadi kalın sağlıcakla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldigo

Çünkü artık yaz aylarındayız arkadaşlar. Sıcak sadece bizim performansı değil bilgisayarların performasınıda düşürmekte. CPU ve GPU sıcaklıkları 32-50 iken şimdi CPU 60larda GPU 70lere dayanmakta. Çözüm olarak ise çok bişi olmasada kasanıza bir yaz temizliği yapın, termal macunu yenileyin , olmadı kasaya bir klima taktırın Hadi kalın sağlıcakla.

Ah kardeşim bilgisyar ısınmasın diye vantilatör'ü bilgisayara tutuyorum
  • quote:

Çünkü artık yaz aylarındayız arkadaşlar. Sıcak sadece bizim performansı değil bilgisayarların performasınıda düşürmekte. CPU ve GPU sıcaklıkları 32-50 iken şimdi CPU 60larda GPU 70lere dayanmakta. Çözüm olarak ise çok bişi olmasada kasanıza bir yaz temizliği yapın, termal macunu yenileyin , olmadı kasaya bir klima taktırın Hadi kalın sağlıcakla.

Bu konuyla alakası yok
  • quote:

quote:

Bu konuyla alakası yok

Sıcaklık yüzünden pcler anlık donmalar yaşabilirler

• Dün bir ara dragon önündeki savaşta 4855 ms'ye sahip olmamla hissettiğim problem.
  • 7987 pingim oldu bi ara
  • Son bir kaç gündür Fps shutdown problemi yaşıyorum bende . Aniden 1 fps'ye kadar düşüp 10-15 saniye o şekilde devam ediyor . Doğal olarak oyun kare kare ilerliyor o bölümde . Son patchten sonra oluştu bu durum . Muhtemelen client ile alakalı bir şey .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.