Şimdi Ara

Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar eski bir masaüstü sistem kullanmaktayım. Bilgisayarımda 1 gb ddr bellek takılı ve bilgisayarı normal olarak kullanırken internet explorer mozilla eya chrome u calıstırana kadar herhangi bir problem yok fakat herhangi birini çalıştırdığımda bilgisayar donuyor Ayrıca belirttiğim gibi 1 gb ddr bellek takılı bilgisayarda onun yerine 512 mb bir bellek taktığımda bu sorunla karşılaşmıyorum.Bu soruna cozum onerisi olan arkadaslara simdiden tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old_hand -- 21 Ocak 2012; 23:40:15 >

• Sana çok klasik bir çözüm önerim var o da format, format işleminden sonra da gereksiz ya da kullanmayacağın hiçbir şey yüklemezsen makinaya sorun yaşamazsın yok format zor diyorsan tarayıcıları kaldır sadece mozilla indir onu kullan
  • format atmayı denedim ama aynı problem kendini tekrarlıyor. Bir faydası olmadı yani.
  • ramde sorun olabilir donanimsal olarak .o zaman arka planda çalişan gereksiz programlari kaldir.
  • Bir saniye pardon dostum ram ile ilgili verdigin bilgiyi yeni farkettim anakartının markası modeli nedir söyler misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

ramde sorun olabilir donanimsal olarak .o zaman arka planda çalişan gereksiz programlari kaldir.

Sorunu donanımsal olarak nitelemişsin çözümü yazılımsal vermişsin (alakasız...)
  • Anakart modeli gigabyte ga-8ıpe775-g
    Buda web sayfası arkadasım
    http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-8ipe775-g_12/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oblivion'da Donma Sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Net Kaynaklı Donma Sorunu
    17 yıl önce açıldı
    BİOS DONMA SORUNU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucky1920

Sorunu donanımsal olarak nitelemişsin çözümü yazılımsal vermişsin (alakasız...)

tamam sorun donanimsal olabilir demişim zaten donanimsalsa pek yapacağin bişey yok yazilimsali da dene diye dedim
  • Ramlerin ddr mı dostum ?
    +markaları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucky1920 -- 22 Ocak 2012; 0:01:45 >
  • ddr 1 gb 400 kingston bellek
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/kingston-ddr-1-400-mhz-ram-bellek-50851365
    bu urunu satın almıstım..
  • Anladım kardeşim emin olmama rağmen sana sordum defalarca kendim de araştırdım anakartla ram in uyuşmaması gibi bir durum yok bu açık ortada ama yine de araştırdım sonuç olarak diğre ihtimalleri de düşününce geriye bir seçenek kalıyor o da ram de sıkıntı var değiştirip başka bşr 1gb la deneyene kadar çözemeyiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.