Şimdi Ara

Donma - Kitlenme sorunu acıl yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun suredır PC'mde cozemedıgım bı sıkıntı var . sistemım quad qore 3.0 işlemci 4gb ram ve gtx 260 ekran kartı 750 w psu. soruna gelırsek eger pc bi anda donup kalıyo . ne mouse hareket edıyor nede baska bı ıslem yapabılıryoruz sankı print screen alınmışcasına . muzık dınlerken yada vıdeo ızlerken tak bı anda donup kalıyor dondugu anda ne hoprlorler ses verıyor nede baska bı yaşam sınyalı . yada oyun oynarken ( kı bu oynama oyunun ılk dakkası ıcınde donuyor zaten ) yıne aynı sekılde sankı oyunu pause yapmısız ne ses var ne baska bısey goruntu sabıt duruyor zaten . ve res atınca duzelıyor ancak bu sorun baya canımı sıkmaya basladı . ne yaptıysam cozemedım . ram testlerle test ettırdır ramları farklı farklı denedım farklı hdd denedım yıne olmadi . ekran kartı yada anakarttada sıkıntı olabılır dıye dusunuyorum yada psu da . bılgısayarcıyada goturdum cıhazı ancak oda ramda sıkıntı var dedı gonderdı :( .. cok uzun oldu kardeşlerım kusura bakmayın ancak 1 senedır cok basım agrıdı alıp atamıyorumda en azından sızlerın yardımıyla sıkıntının neyden kaynaklandıgını ogrenıp parcayı degıstırsem cok ıyı olacak . hepınze cooo...ok tesekkur ederım yardımlarınızı beklıyorumm

• quote:

Orijinalden alıntı: okanmuzaffer

Combofix ile tarama yapmanızı öneririm.

hocam HDD bıle degıstı kaç kez format atıldı ancak yıne bı degısım olmadı hatta gecen hafta yıne format attım yabancı yazılım kalmamıstır dıye dusunuyorum..

Orijinalden alıntı: afkazankayaa

quote:

hocam HDD bıle degıstı kaç kez format atıldı ancak yıne bı degısım olmadı hatta gecen hafta yıne format attım yabancı yazılım kalmamıstır dıye dusunuyorum..

Recep ivedik edası ile " sorun aküde !... "

kardeş sana bir iyi birde kötü haberim var..

iyi haber Ramler gitmiş olabilir.

kötü ama daha büyük ihtimal işlemcin ve anakartın değişmesi lazım....

• quote:

Orijinalden alıntı: blueice32

quote:

quote:

Recep ivedik edası ile " sorun aküde !... "

kardeş sana bir iyi birde kötü haberim var..

iyi haber Ramler gitmiş olabilir.

kötü ama daha büyük ihtimal işlemcin ve anakartın değişmesi lazım....

ramlar degıstı hoca ya iyi ihtimal gıttı desene ozaman.. dedıgın gbı buyuk ıhtımal ya anakart yada ıslemcı..

• quote:

Merhaba arkadaşlar uzun suredır PC'mde cozemedıgım bı sıkıntı var . sistemım quad qore 3.0 işlemci 4gb ram ve gtx 260 ekran kartı 750 w psu. soruna gelırsek eger pc bi anda donup kalıyo . ne mouse hareket edıyor nede baska bı ıslem yapabılıryoruz sankı print screen alınmışcasına . muzık dınlerken yada vıdeo ızlerken tak bı anda donup kalıyor dondugu anda ne hoprlorler ses verıyor nede baska bı yaşam sınyalı . yada oyun oynarken ( kı bu oynama oyunun ılk dakkası ıcınde donuyor zaten ) yıne aynı sekılde sankı oyunu pause yapmısız ne ses var ne baska bısey goruntu sabıt duruyor zaten . ve res atınca duzelıyor ancak bu sorun baya canımı sıkmaya basladı . ne yaptıysam cozemedım . ram testlerle test ettırdır ramları farklı farklı denedım farklı hdd denedım yıne olmadi . ekran kartı yada anakarttada sıkıntı olabılır dıye dusunuyorum yada psu da . bılgısayarcıyada goturdum cıhazı ancak oda ramda sıkıntı var dedı gonderdı :( .. cok uzun oldu kardeşlerım kusura bakmayın ancak 1 senedır cok basım agrıdı alıp atamıyorumda en azından sızlerın yardımıyla sıkıntının neyden kaynaklandıgını ogrenıp parcayı degıstırsem cok ıyı olacak . hepınze cooo...ok tesekkur ederım yardımlarınızı beklıyorumm

bnce işlrmciden deyil anakart ram veya psu dan yapar bu 3 parça şüpheli ama anakart yüksek ihtimal

• Sorun kesinlikle anakartta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tesekkur ederım herkese eksik olmayın
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.