Şimdi Ara

Donk'un umursamaz tavırları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben böyle futbolcu görmedim galatasarayda .Sahaya girip dalacaksın bu tiplere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Donk'a gerçekten uyuz oluyorum. Hata yaptı diyelim topu kovalayacağına odun gibi bekliyor pası attığı yerde. Çok sinir bozucu
  • 1 kere koştuğunu görmedim bu kadar karaktersiz futbolcu görmemiştim daha önce
  • Benimde anlam veremediğim tavırları var, daha doğrusu tavır mı yoksa yapı gereği böyle birisi mi çözemedim.

Gamsız, isteksiz bir görüntüsü var. Hadi futbolcu böyle takılmak istiyor tamamda Mustafa Denizli niye sahada kalmasına izin veriyor ? :)
  • Bu boyla kafa topu alamıyor adam şaka gibi, ortasahada her hava topunu adamlar aldı

• Galatasaray tarihinin en çöp futbolcusu.

Barış Özbek, Mustafa Sarp, Ali Lukunku, Mehmet Battal gibi isimler bunun yanında Zlatan Xavi Busqets filan kalıyor.

Leşin önde gideni.
  • Belki Kasımpaşa'da daha mutlu huzurlu olan bir oyuncudan ne bekliyorsunuz başkandan tut teknik direktöre kadar vizyonsuz bir takım gs.Burak yüzüne çakı yediği halde gitmeyi hiç düşünmeyen adam kaçtı gitti Çin'e gs'de çok kötü bir ortam var şu an dua edin sneijder muslera bozulmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kadro dışı kalmıştı başka takımda olsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezonun yarısında ondan iyisini mi bulacağız, hem ligi tanıyor diyenler tek tek ortaya çıksın. Ağızlarının ortasına vuracağım. Bakın Türkiye liginde bulunan takımlardan hiçbir oyuncu Avrupa arenasında ve ligde büyük takım forması kaldıramaz. Biz birde gidip bu adama sözleşmesi sona ermesine rağmen 2.5 milyoncuk verdik. Buradan kim komisyon yediyse onu Arsenal - Barcelona maçındaki İngiliz taraftara yönlendiriyorum.
  • "boşa çıkmasına 6 ay kala yok parayla 2.5milyon avro bayılarak aldığımız oyuncu" deyimini gözümün önüne getirmek istemiyorum.
    zira varlığı yokluğu bir.
  • kasımpasadan gelen oyuncudan ne beklersin? sadece boy var..
    gs ye paşa kazıgı oldu tam
  • Bizim böyle pişmiş oyunculara ihtiyacimiz var :d

• Adamın parasını filan vermemiş olabilirler yoksa sallamıyor kimseyi.

• Transfer olmadan once meloyu aratmayqcagim diyen adam bildigin baris oz erk cikti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.