Şimdi Ara

Donk'un Chedjou'den Ne Fazlası Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasımpaşa'da stoper oynuyordu Rıza Hoca şimdi onu ön libero olarak kullanmaya başladı

Ortasahada Selçuk ile bu işi yapabilirmi?

Donk'un Chedjou'den Ne Fazlası Var?

• Dursun başgan yine tarih vermiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyu. 1,92 falan galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donku övme amacında değilim kesinlikle ama donk chedjoudan bariz iyi oynuyor bu bölgede.. Chedjounun on libero da sorun yaşayacağını soylemistim öncesinde. Çünkü chedjou dinamik değil kosmuyor üstelik çok ağır kalıyor bu bölgede.. Baskı yok pres yok bir tek topu iyi çıkarıyor..
    Donk aradığımız adam değil ama chedjoudan çok iş yapar

• Ön libero donk'un mevkisi chedju o bölgenin adamı değil zaten.Snejderin hollandalı bir arkadaşı vardı o deniyordu ona ne oldu bilen var mı?
  • 2 tane Chedjou olması da iyidir yorma sen narin kafanı
  • 8 cm fazlası var.
    chedjou 1,84 donk ise 1,92
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Chedjou cok teknik adam gecisine top cikarisina sakinligine hayranim. Ama ortasahada olmaz olmuyor. Savunma icin hizli olan adam ortasaha icin yavas. Pres yapabilecek tersten terse kosabilecek isiracak adam hic degil.

Ne farki var dersen nasil futbol izliyorsun derim niye daha iyisi degil dersen malesef buna razi haldeyiz.

Hain hamza ve dursun bizi bu hale getirdi yok yere S.Ligi gitti neyse Donk mukemmel degil ama ortasahada su imkanlarla en iyilerden en azindan antrenman sertligi degil mac sertligi getirir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chedjou dos için yeterli değil. maçlarda gördük. Oyun açma, oyun kurma, presten çıkma, havadan kanat değiştirme (melo deli yapardı bunu ) gibi şeyleri yapamıyor. Top kaybı da çok fazla. Defansif açıdan yine iyi ama o bölge sadece defansif birinin yeteceği bir bölge değil.
  • Donk ligin en çok top çalan oyuncusuymuş .lig ve uefa yı çok rahat götürür gerektiğinde semih yerine stoper çekilebilir.

• Oyuncuyu ön yargılarınızla bitirmeyin.
    Elmander bile geldiğinde Terim, ben istemem demişti hatırlarsanız. Ama adam efsane oldu. Birde RVP'ye bakın, hanginiz bize gelmesin diyebilirdi ki? Allah'ın işine bakki, Adam ölmüş durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Donk ligin en çok top çalan oyuncusuymuş .lig ve uefa yı çok rahat götürür gerektiğinde semih yerine stoper çekilebilir.

Ne semihi
    Carole denayer ched rhijn
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOSTMAN'

Oyuncuyu ön yargılarınızla bitirmeyin.
    Elmander bile geldiğinde Terim, ben istemem demişti hatırlarsanız. Ama adam efsane oldu. Birde RVP'ye bakın, hanginiz bize gelmesin diyebilirdi ki? Allah'ın işine bakki, Adam ölmüş durumda.

Allah'ın işine bak ki adam ölmüş durumda

ligin 2.yarısında gerçek rvp'yi göreceksiniz siz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

patladı, patlayacak, patlamak üzere.. en sonunda zararına sattığınızda patlayacak ama içe doğru

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Kanka Umuttan fazla gol atamaz RVP senin Vitor un FB nin başında olduğu sürece

• HAVA TOPLARI
  • niye lawali almaya calismiyo GS ? vok begeniyorum orta sahaya besiktasla ismi gectiginde de yazin istemistim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkifKarabulut

Donku övme amacında değilim kesinlikle ama donk chedjoudan bariz iyi oynuyor bu bölgede.. Chedjounun on libero da sorun yaşayacağını soylemistim öncesinde. Çünkü chedjou dinamik değil kosmuyor üstelik çok ağır kalıyor bu bölgede.. Baskı yok pres yok bir tek topu iyi çıkarıyor..

donkta pres yapan koşan birisi değil o da chedjou gibi bakıyor genel de pozisyonlar da. chedjou 3,4 maç daha oynarsa donk kadar oynar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

Donku övme amacında değilim kesinlikle ama donk chedjoudan bariz iyi oynuyor bu bölgede.. Chedjounun on libero da sorun yaşayacağını soylemistim öncesinde. Çünkü chedjou dinamik değil kosmuyor üstelik çok ağır kalıyor bu bölgede.. Baskı yok pres yok bir tek topu iyi çıkarıyor..

donkta pres yapan koşan birisi değil o da chedjou gibi bakıyor genel de pozisyonlar da. chedjou 3,4 maç daha oynarsa donk kadar oynar zaten.

Chedjou resmen mala bağladı orta sahada.. Top kayıpları nerede duracağını bilmemesi kosmamasi vs.. Chedjounun iyi top çıkarması aldatmasin.. Defansta topu alıp çıkmakla orta sahadan çıkmak bambaşka şeyler.. Defansta çıkan adamı tehlikeli görmedikleri için pek basmazlar bu da chedjounun rahat çıkmasına olanak veriyordu.. Ama orta sahada devamlı baskı altında kalıyor..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

Chedjou resmen mala bağladı orta sahada.. Top kayıpları nerede duracağını bilmemesi kosmamasi vs.. Chedjounun iyi top çıkarması aldatmasin.. Defansta topu alıp çıkmakla orta sahadan çıkmak bambaşka şeyler.. Defansta çıkan adamı tehlikeli görmedikleri için pek basmazlar bu da chedjounun rahat çıkmasına olanak veriyordu.. Ama orta sahada devamlı baskı altında kalıyor..

tamam işte donk da öyle. ben chedjo önlibero oynasın demiyorum ama aradığımız oyuncu asla donk değil bize genç atletik her yere koşan basan bir oyuncu lazım donk böyle değil pozisyonları izleyen ağır,yavaş bir oyuncu ve 29 yaşında.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.