Şimdi Ara

Donımdan anlayan ustalarım bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Donanımım
    işlemci intel 2500k
    1066 mhz ram 2+2+2+2 takılı
    ekran kartım hd 6800 series
    anakart p8p67-M PRO

ustalarım çok araştırdım internette bulamadım.Bu ramlerı biostan 1600mhz ye çektim bi sıkıntı olur mu ?
    Donanımlarım destekliyor mu 3 seçenek var bios ta tasarruf normal bide speed normalde tutuyorum biostaki menüde hepsi oto yazıyor bu sistem hangi ayarda en iyi şekilde çalışıyor en hızlıyı alınca bazen sistem kendiliğinden donuyor.ısınma problemim hiç yok anakartta tavsiye ettiğiniz bir ayar varmı ramleri kaçta çalıştırmalıyım 1066 da biraz yavaş gibi geldi bana buna benzer bir donanım ekran kartı kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi bir türlü işin içinden çıkamadım.Bunu sormamım sebebi donanımsal olarak pc bazen donuyor bende yeni 1600 mhz ye çektim ramleri 1066 da çalışıyordu genelde

• 1066 ramleri 1600 de çalıştırmayın.

en fazla 1333 de çalıştırın.
    eğer yine donarsa 1066 ya geri dönün demekki ramler çok güçlü değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 17 Mart 2017; 8:53:19 >
  • Bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram ler mevcut olduğu söylenilen kapasitelerinin bir tık üstünde kullanılabilir. Şahsen tavsiye etmiyorum. 1066 yı 1333 te kullanabilirsin ama 1600
  • Eğerki o/b ekran kartı kullanmıyorsanız hertz yükseltme size bir fayda sağlamayacaktır. Frekans arttırdığınızda cas latency (cl ) kısmında artış meydana gelicektir.

Performans arttırayım derken stabilite sorunları meydana gelmesi muhtemel; olduğu gibi bırakın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramlerin uzerine bak 1066 ıse 1333, 1333 ise max 1600 calıstırabılırsın ama cok stabil olmayabılır ve gozle gorunur bır artıs saglamaz eger sisteminde hdd var ise bir ssd alman sistemi cok hızlandırır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarbarosTUGRUL -- 22 Mart 2017; 16:21:36 >
  • Hocam bir tık üstlerini kullanabilirsin bence de, fakat bir yeri düzeltirken bir yeri bozabilirsin aman dikkat. Olduğu gibi bırakman daha hayırlı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.