Bildirim
DÖNERE AYAKLARIYLA BASAN ADAM(SS)Lİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
dönerden tiskinmeye başlamştım zaten bu da finish him oldu _____________________________ -
maykrfon var mi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ekmeğin arasına üstünden kesip koymuyolar zaten :d _____________________________ LoL TR : Maglor jr -
Babamdan çok görüyorum ha bunu artık yeter la _____________________________ -
ne olmuş la, ayakları yıkamıştır nerden bilion. Senin ellerinden temiz onun ayakları helal be gardaşım ez bi güzel dönerleri _____________________________ -
siz o zaman urfada cigkofte yemeyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yarın birgün döner ona basar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hayırlısı -
-
helal sertifikalı döner üretim tesisi
_____________________________ -
Midem tiksindi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I think, we've learned something today. -
Ateş görüyor o döner mikrop pislik filan kalmaz,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir, -
-
quote:
Orijinalden alıntı: UnLimiteD.
ne olmuş la, ayakları yıkamıştır nerden bilion. Senin ellerinden temiz onun ayakları helal be gardaşım ez bi güzel dönerleri
Bastım eksiyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2014 Skoda Octavia 1.6 TDI Optimal 105 HP
2019 Audi A3 1.6 TDI Dynamic 116 HP -
-
oyşşşş daha lezzetli olmuştur o dönerin esansı o ekşi kokulu ayaklarda _____________________________
DH Adminlerini Sevmeyenler Kulübü -
köyde yapılan pekmezler,şaraplar ayakla ezilerek yapılıyo millet alıyor ama köy pekmezi diye _____________________________ -
Canım çekti.Olsada yesek _____________________________ 
-
Ne var yani ne güzel şimdi sahurda iyi giderdi ha
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor
maykrfon var mi
o ne biçim imza la şikayet ettim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
BUGÜN SAÇIMI TARADIM, KEŞKE YÜZÜMÜ DE TARAYABİLSEYDİM
En Beğenilen Yanıtlar
|
dönerden tiskinmeye başlamştım zaten bu da finish him oldu
|
Benzer içerikler
- kıpçak türkleri fiziksel özellikleri
- hapşırık kokusu çözümü nedir
- avukatlar kişisel bilgilere ulaşabilir mi
- sosyal hizmetler eve neden gelir
- kaş ortası nasıl alınır
- yeşil nasim
- bim para sayma makinesi
- telegram indirim kanalları
- deprem ağı izleniyor bildirimi
- çay bardağı emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler